Regel je reis bij een lokale specialist

100% op maat
Ontvang een voorstel op maat

Doe een aanvraag

Vraag een reisvoorstel aan op een moment dat jou uitkomt zonder dat je meteen aan verplichtingen of kosten vast zit.

Plan je reis

De lokale expert neemt contact met je op en samen stel je een unieke reis samen, volledig op maat gemaakt.

Boek met garanties

Boek je reis met de financiele garanties van de ANVR/SGR en betaal de lokale expert via onze Nederlandse bank.

Deze bestemmingen zijn weer open!

Het reisadvies voor een aantal landen landen is aangepast van ‘oranje’ naar ‘geel’ waardoor reizen weer mogelijk is. Dit zijn onze bestemming(en) die weer open zijn:

Een unieke verre reis maar geen tijd om zelf alles uit te zoeken?

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een lokale reisspecialist. Samen ontwerp je je rondreis op maat. Onze lokale experts kunnen je perfect adviseren over bijzondere plekjes en laten je graag kennis maken met de lokale bevolking.

Zo wordt je reis super origineel!

Bijzondere ontmoetingen

Kies voor bijzondere excursies en overnachtingen, waarbij je kennismaakt met de locals zodat je het land écht leert kennen.

Waarom Better Places?

Boeken bij Better Places betekent persoonlijk contact met een lokale reisexpert én financiele garanties van de ANVR/SGR.

Beter en leuker

Better Places is een reisorganisatie met een maatschappelijke en duurzame missie. Dit vinden wij belangrijk bij het organiseren van onze reizen.

De positieve impact van reizen

Reizen brengt veel goeds, maar kan nog positiever. Van reizen word je gelukkig. Je krijgt meer begrip voor andere culturen en je ziet met eigen ogen hoe mooi onze wereld is. En wat je mooi vindt, wil je beschermen. Lees hoe wij van 2019 het jaar van het reizen met een positieve impact willen maken. Dat kunnen we niet zonder jou.

Onze lokale reisexperts

Onze lokale reisexperts doen niets liever dan reizen en kennen hun land door en door. Het zijn Nederlanders of Belgen die al jaren in een land wonen of echte locals. Zij hebben veel ervaring in het samenstellen van reizen. Ze doen suggesties over de leuke plekjes, geven tips en nemen je zorgen weg. Zo kom je op verrassende plekken: de “Better Places”

 

Verre reizen met kinderen

Zou je graag eens een verre reis met je kinderen willen maken? Zodat zij kennis kunnen maken met andere culturen, bijzondere activiteiten kunnen ondernemen en een heel andere manier van leven leren kennen? Onze lokale reisspecialisten hebben veel ervaring met het organiseren van bijzondere verre reizen met kinderen. Zij stellen graag een reis op maat voor je samen.

Reizigers over Better Places

“Het verblijf bij de boerenfamilie was één van de hoogtepunten van onze reis. Het was fantastisch om even onderdeel te zijn van het lokale leven.”

Bijzondere accommodaties

Kies tijdens je rondreis voor duurzame accommodaties, waar zorg voor de natuur, de cultuur èn de bewoners vanzelfsprekend is. Zo krijg jij een bijzondere ervaring en zorg je er meteen voor dat je een positieve impact hebt op de omgeving.

Europa

Voor unieke ervaringen en onvergetelijke ontmoetingen hoef je niet naar de andere kant van de wereld te vliegen. Met onze nieuwe bestemmingen in Oost-Europa laten we zien dat zelfs de doorgewinterde reiziger nog verrast kan worden.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *
Welke thema's spreken jou het meeste aan?

You have Successfully Subscribed!