Argentinië reiservaringen

Argentinië reiservaringen

René

Februari 2018
Door Gwendeline is perfect ingespeeld op onze wensen. We wilden tijdens deze reis zoveel mogelijk regio’s van Argentinië bezoeken, zoals Buenos Aires, Patagonië, Torres del Paine, regio Salta en Iguazu.
Na aankomst in Buenos Aires hadden we een persoonlijke ontmoeting met Gwendeline die met ons de gehele reis nog eens is nagelopen. Daarnaast was er in elke regio weer een contactpersoon die we konden contacten bij vragen en op een tweetal plekken hebben we deze personen zelfs ontmoet om van hun weer detailinformatie te ontvangen over de regio.
Alle hotels, vluchten, huurauto’s, excursies en transfers waren perfect geregeld. Door de geleverde service voelden we ons af en toe een koning en koningin. Geweldig.
Het land is uitermate geschikt om op basis van een individuele rondreis te bezoeken, nergens hebben we ons ook maar een seconde onveilig gevoeld.
En het passeren van de grens van Argentinië en Chili en weer retour is een bijzondere belevenis, overigens in positieve zin.
Voor ons was het de eerste reis met Bettre Places, maar zeer waarschijnlijk niet de laatste.

Gwendeline bedankt.

Carl Das

November 2017
We hebben een schitterende reis met de auto (( personen – 3 auto’s) gehad. Gwendeline van Better Places heeft ons zeer goed geholpen met de dagschema’s te optimaliseren en enkele leuke activiteiten (oa. finca bezoek met rit te paard en barbecue, wijnproeverij, gegidste fietstocht in Buenos Aires) te adviseren. De hotels waren van topkwaliteit.
Better Places raden we zeker aan voor individuele reizen op maat.

Louk de Wilde

November 2017
Alles klopte tot in de puntjes tijdens onze reis van 26 dagen door Noord Argentinie. Met op het laatst een strandverblijf van 4 dagen in Punta del Este, Uruquay. Afhalen op vliegvelden, wegbrengen naar luchthaven door auto met chauffeur, prima geregeld. Daar waar gidsen, Engelstalig, perfekt. Bij de start in Buenos Aires nam Gwendeline ruim de tijd, twee uur, de hele reis met ons door te lopen. En was verder voor alle vragen de hele reis alle dagen beschikbaar, meestal per Watsapp. Tevoren hadden wij vrijwel al haar aanbevelingen, na eerst onze ideeën en wensen per Skype telefoon en emails kenbaar te hebben gemaakt, opgevolgd. En dat leverde een schitterend reis op. Mer ondermeer een prachtige wijnproef dag in de Uco vallei, met gids, bij Mendoza. Een schitterende selfdrive van een kleine week over de onverharde wegen van Salta naar Cafayate. En mooie en comfortabele boutique hotels. En heel charmant en mooi was onze fietstocht met Nederlandse gids Willemijn in Buenos Aires. Een 10 voor de reis lijkt veel, bijna volmaakt, maar een 9 is te weinig. Value for money.

argentinie reiservaringen

Karin

Oktober 2017
We wilden erg graag naar Patagonië en de consulent van Better Places (vanuit Buenos Aires) heeft ons heel goed daarbij geholpen; zowel met het bepalen van de reisroute als met het organiseren van de reis op korte termijn. Eenmaal in Buenos Aires heeft ze zelfs de moeite genomen om ons persoonlijk te ontmoeten voor de uitleg over de laatste details. We reisden met een peuter en een kleine baby waardoor we echt een “op-maat” reis nodig hadden. Dat heeft erg goed uitgepakt, waardoor we volop hebben kunnen genieten. En Patagonië is inderdaad een hele indrukwekkende bestemming!

Irina en Jan Arend

Januari 2017
Alles klopte. Logistiek was de reis een uitdaging, maar Gwendeline heeft het perfect geregeld. De reis zat strak in elkaar, want we wilden veel zien en doen in korte tijd. Maar er was ook voldoende ruimte voor rust tussendoor, waardoor we nooit het gevoel hadden dat we moesten haasten.

Alexander en Gerda Bauer

December 2016
Wij hebben Buenos Aires, El Calafate, Torres del Payne, Bariloche, San Martin de los Andes, Pucon, Puerto Varas, Mendoza, Iguazu en Punta del Este bezocht. Grote transfers per vliegtuig en kleinere stukken met een huurauto. Prima hotels, vaak kleiner met een persoonlijke touch en landschappelijk fraai gelegen. Lokaal vervoer prima geregeld. Iedereen die klaar moest staan stond er ook en on the dot. Wij reisden van half december tot half januari en dat is niet de beste tijd, want het is dan druk wegens de grote schoolvacanties. Dus als het kan zou ik maart kiezen. Het weer is dan nog zomers en het is minder druk.

argentinie reiservaringen

Rondreizen Argentinië

Heb je inspiratie nodig bij het samenstellen van je rondreis Argentinië? Bekijk onze reisideeën, gebaseerd op ervaringen van reizigers zoals jij. Lees meer over onze rondreizen Argentinie.

Maak kennis met Gwendeline, de reisprofessional die al jaren in Argentinië woont. Zij is gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen. Lees hoe je samen met haar je rondreis kunt samenstellen. Helemaal zoals je zelf wilt.

Lees meer

Vraag een reisvoorstel aan voor een rondreis Argentinie

Bij Better Places kun je je eigen Argentinie rondreis samenstellen. Hiervoor kun je een reisvoorstel aanvragen, rechtstreeks bij Gwendeline, onze reisexpert die er al jaren woont of stuur Gwendeline een mailtje via gwendeline@betterplaces.nl.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* verplicht veld

Je bent succesvol ingeschreven!