Jan, je Bhutan specialist

Maak kennis met onze lokale reisexpert
Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

Maak kennis met de lokale specialist van Bhutan

Mijn naam is Jan en ik ben jouw Bhutan specialist. Ik ben Nederlander, maar woon en werk in de Indiase en Bhutanese Himalaya. Al sinds 1988 ben ik hier jaarlijks enkele maanden te vinden, en sinds 2009 permanent. Ik heb anderhalf jaar in Bhutan gewoond en het land daardoor van binnenuit leren kennen. Omdat ik nu vlakbij Bhutan woon (in Assam) kan ik er makkelijk heen en ben ik er regelmatig te vinden om reizen te leiden of te ontwikkelen. Samen met mijn mijn Bhutanese partner Jurmey kan ik elk soort reis voor je samenstellen. Een jeepreis langs de hoogtepunten van het land, een culturele reis, een trektocht of natuurreis, je zegt het maar.

Ik vind het heel mooi om mensen deelgenoot te maken van bijzondere ontdekkingen. Natuurlijk is het beklimmen van hoge bergen prachtig, maar het is zeker zo mooi om te ontdekken hoe het leven in een land in elkaar zit.

Bhtan specialist

Jurmey – Reisexpert Bhutan

Jurmey is de man achter de schermen die Jan helpt bij het organiseren van reizen in Bhutan. Hij is een van die reisexperts die nooit lang op het kantoor blijft zitten, maar er met de gasten op uittrekt om nieuwe routes te verkennen. Ook in meest afgelegen dorpjes weet men wie Jurmey is. Jurmey is geboren in Oost-Bhutan en hij heeft daarom uitgebreide kennis van deze regio. Oost-Bhutan heeft een ongereptheid en oorspronkelijkheid die je in andere delen van Bhutan niet meer vindt. Dankzij Jurmey’s contacten in deze regio kan Better Places reizen aanbieden die je bij andere organisaties niet tegenkomt. Ooit liet Jurmey Jan kennis maken met Bhutan. Dat smaakte zozeer naar meer dat het volgende verblijf anderhalf jaar duurde. Met Jurmey kan de ‘reis van je leven’ uitlopen op een levenslange reis.

“We vinden het fijn om onze reizen bij iemand te boeken die in het land zelf woont en het gebied goed kent. Het contact is heel goed verlopen en in Bhutan hebben we Jan zelfs nog ontmoet. Onderweg belde hij regelmatig om te checken of alles nog goed ging. En dat was altijd het geval.” Lees het interview met Erik en Marion.

Bhutan specialist

Ugyen – onze belangrijkste lokale gids in Bhutan

Als je Ugyen voor het eerst ontmoet, merk je meteen zijn rustige uitstraling. Hierdoor voel je je al snel op je gemak. Ugyen heeft ruim 13 jaar ervaring als gids. Hij heeft reizigers van over de hele wereld begeleid op uiteenlopende reizen, van culturele reizen tot zware treks in de hoge Himalaya. Ugyen is onvermoeibaar, hij put zijn energie uit zijn passie om zijn unieke land met je te delen. Ugyen is trots op het feit dat Bhutan kiest voor een groen ontwikkelingspad, en is een toegewijd ambassadeur van duurzaam toerisme.

Reizen door Bhutan is reizen door een uniek land, waar tradities nog springlevend zijn, de koning als een god wordt vereerd en waar het Bruto Nationaal Geluk de graadmeter is voor de staat van het land. Lees de reistips Bhutan van Jan, onze Bhutan expert.

Bhutan specialist
Bhutan specialist

Ontwerp je rondreis op maat met de Bhutan specialist

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Jan, je Bhutan specialist, doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

 

 

 

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Bhutan zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale specialist in Bhutan die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Lees in het interview met Jan wat zijn bijzondere band is met het land en wat zijn favoriete plekken in Bhutan zijn. 

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere reis? Samen met Jan ontwerp je je rondreis met net dat beetje extra. Zo wordt je individuele rondreis Bhutan onvergetelijk.

Ondersteuning voor én tijdens je Bhutan rondreis

Reisexpert Jan helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Bhutan rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens je vakantie. Tijdens de reis kun je Jan altijd bereiken per Whatsapp. Daarnaast geeft Jan je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

 

Je eigen Bhutan rondreis met onze specialist

Ben je op zoek naar een bijzondere Bhutan rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Jan, de Bhutan reisspecialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Bhutan reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een Bhutan rondreis of de beste reistijd Bhutan.

Bhutan specialist: Gemak en garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is, leg je het vast via het boekingsformulier op onze site. Gemakkelijk: je betaalt in euro’s op de Triodos rekening van Better Places in Nederland. Daarnaast biedt Better Places nog meer financiële zekerheid: we zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Reisexpert Jan woont al jaren in de Indiase Himalaya en heeft jaren in Bhutan gewoond. Hij helpt je graag bij het samenstellen van je Bhutan rondreis.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Roadtrip Marokko

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!