27-daagse Bolivia rondreis
Vanaf € 3290,-

 • Indrukwekkende landschappen variërend van de kale hoogvlaktes van het Andesgebergte tot jungle
 • Verblijf op mystieke Isla del Sol in Titicacameer
 • Jeeptocht door de Salar de Uyuni
 • Inclusief 2 binnenlandse vluchten (+/- 200 euro p.p.)

Deze Bolivia rondreis geeft je een compleet beeld van al het moois dat Bolivia te bieden heeft. Vanuit Santa Cruz bezoek je Nationaal Park Amboró met dicht subtropisch bos. Vervolgens reis je via het mooi gelegen dorp Samaipata naar de prachtige koloniale hoofdstad Sucre. Via Potosí -de hoogste stad ter wereld- reis je naar Uyuni.  Je maakt een 3-daagse Jeeptour naar de Salar de Uyuni, de op één na grootste zoutvlakte ter wereld, en naar het Nationaal Park Avaroa, met zijn geisers, vulkanen, prachtig gekleurde meren, flamingo’s, lama’s en vicuña’s. Je vaart over het Titicaca Meer en verblijft op het mystieke eiland Isla del Sol met zijn Inca cultuur. Ook bezoek je de jungle en pampa van het Nationaal Park Madidi, waar je kunt zwemmen met zoetwaterdolfijnen. Een enorm contrast met de rest van Bolivia!

bolivia rondreis

Reisexpert Susanne woont al jaren in Bolivia. Zij helpt je graag bij het samenstellen van je ideale reis. Geef Susanne je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

Vanaf Amsterdam en Brussel vlieg je het beste met Air Europa via Madrid. Zo reis je naar Bolivia met de meest comfortabele route én met de minste CO2 uitstoot. Lees meer over vluchten naar Bolivia.

Route Bolivia rondreis:

 • Dag 1 : Santa Cruz
 • Dag 2 en 3 : El Refugio Los Volcanes, N.P. Amboró
 • Dag 4 en 5 : Samaipata
 • Dag 6 t/ 8 : De Oude Handelsroute naar Sucre / Che Guevara Route
 • Dag 9 : Sucre
 • Dag 10 en 11 : Potosí
 • Dag 12 : Tupiza
 • Dag 13 t/m 16 : 4-daagse Jeeptour Nationaal Park Avaroa en Salar de Uyuni
 • Dag 17 : La Paz
 • Dag 18 en 19 : Titicacameer en Isla del Sol
 • Dag 20 : La Paz
 • Dag 21 t/m 24 : 4-daagse jungle en pampa tour Rurrenabaque
 • Dag 25 en 26 : La Paz
 • Dag 27 : Einde Bolivia rondreis – terugvlucht

Dag 1: Start Kleurrijk Bolivia rondreis – aankomst in Santa Cruz (ca. 450 m)
Je Bolivia rondreis begint in Santa Cruz in het laagland van Bolivia. Vandaag kun je bijkomen van de reis en een indruk opdoen van het centrum van de stad met zijn gezellige Plaza.

bolivia rondreis

Dag 2: Santa Cruz – El Refugio Los Volcanes, N.P. Amboró (ca. 900 m)
Je reist vandaag in een uur of 2 naar het prachtig gelegen natuurreservaat El Refugio Los Volcanes, op de grens van nationaal park Amboró. De lodge is omringd door rode zandsteen bergen en dicht subtropisch bos. Je kunt hier wandelen en met een lokale (Spaanstalige) begeleider de prachtige natuur verkennen. Er kronkelt een riviertje door het reservaat en je kunt een verfrissende bad nemen bij de watervallen. Vandaag zijn lunch en diner inbegrepen.

Dag 3: El Refugio Los Volcanes, Nationaal Park Amboró (ca. 900 m)
Bij het wakker worden in de Ecolodge weet je je omringd door de geluiden van de natuur. Je hebt de hele dag in El Refugio om te wandelen. Er zijn diverse wandelingen waaruit je kunt kiezen. Of ga lekker relaxen in een van de hangmatten van de lodge. Vandaag zijn lunch en diner inbegrepen.

Dag 4: El Refugio Los Volcanes – Samaipata (ca. 1.650 m)
Na het ontbijt word je opgehaald bij de uitgang van El Refugio en in 1½ uur naar je hotel in Samaipata gebracht. Je hebt de rest van de dag ter vrije besteding in het dorp dat in een prachtig groene omgeving ligt. Als je wilt kun je ook de middag gebruiken om de pré-Inca ruïnes van El Fuerte te bezoeken, die in 1998 op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst zijn. Het hart van El Fuerte is de grootste bewerkte rots ter wereld met een afmeting van 220 bij 60 m. Deze rots werd gebruikt bij rituelen.

bolivia rondreis

Dag 5: Samaipata nevelwoud of condors spotten (ca. 1.650 m)
Het nevelwoud van Nationaal Park Amboró is mysterieus, met hangmossen, bromelia´s en oeroude reuze-varenbomen die meer dan 12 m hoog kunnen worden. Vandaag kun je de varenbomen gaan bekijken óf op zoek gaan naar de condor, de koning van het Andes-luchtruim.

bolivia rondreis

Dag 6: Samaipata – La Higuera (ca. 2.150 m) 1e dag van de Oude Handelsroute naar Sucre (ongeveer 5 rij-uren + stops)
Vandaag begint de 3-daagse Oude Handelsroute van Samaipata naar Sucre. De eerste dag wordt de Ché Guevara route genoemd. In Vallegrande bezoek je het museum, het ziekenhuis waar Ché’s lichaam na zijn executie aan de wereldpers en aan het volk werd getoond en het mausoleum op de plaats waar Ché meer dan 30 jaar begraven heeft gelegen. Ook bezoek je de plek waar o.a. Tania Bunke werd begraven, de enige vrouwelijke guerrillastrijder die sneuvelde tijdens de gevechten. ´s Middags rijd je via het authentieke dorpje Pucará door naar La Higuera. Onderweg heb je prachtige vergezichten, en zie je mensen aan het werk op het land. Je geniet ‘s avonds van een diner bij kaarslicht en je overnacht in een romantisch hostal. In de tijd van Ché Guevara was dit de woning van de telegrafist. Hier vandaan werd bekend gemaakt dat Ché Guevara in de buurt was en werd er een beloning uitgeloofd om hem aan te geven. Vandaag zijn lunch en diner inbegrepen.

Dag 7: La Higuera – Villa Serrano (ca. 2.150 m) 2e dag van de Oude Handelsroute naar Sucre (ongeveer 5 rij-uren + stops)
Je bezoekt vandaag het schooltje waar Che Guevara werd geëxecuteerd. Vervolgens kun je kiezen om ’s ochtends ca. 2 uur te wandelen naar de plaats waar Che Guevara in een hinderlaag liep en door de Boliviaanse strijdkrachten gevangen werd genomen. Na de lunch vervolg je je reis. De andere keuze is om ’s ochtends al te vertrekken en ’s middags de bijna 100 m hoge waterval in de buurt van Nuevo Mundo te bezoeken. De wandeling heen en terug duurt ongeveer 2x 1 uur. Je rijdt door een groen en onherbergzaam landschap naar Villa Serrano, een traditioneel stadje. Hier vind je het museum Mauro Nuñez, een veelzijdig artiest die veel voor villa Serrano heeft betekend. In het museum is de grootste charango ter wereld te bewonderen, mét certificaat van het Guinness Book of Records. Vandaag zijn lunch en diner inbegrepen.

Dag 8: Villa Serrano – Sucre (ca. 2.750 m) 3e dag van de oude handelsroute naar Sucre, ongeveer 5 rij-uren + stops
Als deze dag op zondag valt, dan reis je vanuit Villa Serrano direct naar Tarabuco, waar een kleurrijke traditionele markt wordt gehouden in het hart van de Yampará cultuur. Het is heerlijk door de straatjes te slenteren en de mensen te zien onderhandelen. Na de lunch rijd je in zo’n 1½ uur naar Sucre. Indien het geen zondag is dan kun je onderweg een aantal stops maken, zoals in Tomina waar je de oude kerk kunt bekijken. Ook kun je een korte wandeling maken tussen mooie rotsformaties door. Vanaf de bergtop heb je schitterende uitzichten over de omgeving. Verderop, bij de kloof van Lamboya, heb je kans de endemische klif parkiet te zien, of de Kolibrie Gigante, met 22 cm de grootste kolibrie van Zuid-Amerika. Dan klimt de weg naar een vlak gebied waar aardappels, mais en quinoa wordt verbouwd. Via Yamparáez en Tarabuco reis je naar Sucre, waar de Oude Handelsroute eindigt. Je overnacht in Sucre in een mooi koloniaal hotel in het centrum. Vandaag is de lunch inbegrepen.

bolivia rondreis

Dag 9: Sucre (ca. 2.750 m)
Je hebt deze dag ter vrije invulling in Sucre. Als deze dag op zondag valt, dan is de traditionele Zondagsmarkt van Tarabuco een aanrader. De grootste lokale markt van Sucre, de Mercado Campesino is eveneens een bezoek waard. Daarnaast heeft Sucre een prachtig museum, het ASUR-textielmuseum. De streek is bekend om zijn weefkunst. Wil je actiever bezig zijn, dan kun je een wandeling maken over een Inca pad en de Maragua Krater bezoeken.

Dag 10: Sucre – Potosí (ca. 4.100 m)
’s Ochtends heb je gelegenheid Sucre verder te verkennen. In de middag neem je de bus van Sucre naar Potosí, de rit duurt ongeveer 3 uur. Potosí is de hoogste stad ter wereld. Je zult er misschien naar adem moeten happen dus het is goed om het rustig aan te doen en (coca)thee te drinken.

bolivia rondreis

Dag 11: Potosí (ca. 4.100 m)
Eens was Potosí een van de rijkste steden ter wereld vanwege haar rijkdom aan zilver. Tijdens een bezoek aan de indrukwekkende zilvermijnen van Cerro Rico net buiten het centrum van de stad kun je mijnwerkers aan het werk zien (de mijnwerkers werken niet op zondag). Potosí heeft het een prachtig centrum. Je kunt er ook voor kiezen om het Santa Teresa Klooster te bezoeken of La Casa de la Moneda (de Munt), een van de mooiste musea van Bolivia.

bolivia rondreis

Dag 12: Potosí – Tupiza (ca. 2.850 m)
’s Ochtends stap je op de bus naar Tupiza, een rit van ongeveer 6 uur. De omgeving van Tupiza wordt gekenmerkt door een woestijnachtig landschap met enorme cactussen en grillig geërodeerde kleurige rotsformaties en ademt de sfeer van het Wilde Westen. Begin 1900 streken hier de twee vogelvrijverklaarde bandieten Butch Cassidy en de Sundance Kid neer. ’s Middags heb je tijd om Tupiza te verkennen.

Dag 13: Tupiza – Quetena (ca. 4.191 m)
Vandaag start je prachtige 4-daagse Jeeptour door Nationaal Park Avaroa en de Salar de Uyuni, weer een nieuw avontuur in je Bolivia rondreis. Je vertrekt rond half 8 vanuit Tupiza om de Quebrada van Palala te bezoeken, een door erosie spectaculair gekartelde rotsformatie. Je maakt een aantal stops, waaronder  Nazarenito, een kleine mijnbouw-gemeenschap en Laguna Morejón, met vulkanische geërodeerde rotsformaties. Aan het einde van de dag kom je aan in Quetena waar je de eerste nacht doorbrengt. Ondanks de temperatuur (-18/-20°), bevelen we je aan naar buiten te gaan om de immense Melkweg boven je te aanschouwen, de hemel is hier werkelijk adembenemend.

Dag 14: Quetena – Huallajara (ca. 4.200 m)
Vroeg opstaan vandaag, want dit is langste dag van de tour. Je maakt een stop bij Laguna Kolpa, waar grondstoffen worden gewonnen voor het maken van zeep. Via de Salar de Chalviri kom je bij de heetwaterbronnen van Polques, waar je een bad kunt nemen en zult lunchen. Je stopt bij de Lagunas Verde en Blanca,  aan de voet van de Licancabur Vulkaan (5.868 m), die de grens aangeeft tussen Chili en Bolivia. Laguna Verde´s groene kleur wordt veroorzaakt door het hoge gehalte aan arsenicum en magnesium in het water. Daarna stop je bij El Desierto de Dalí, een plek met bergen van surrealistische kleuren die herinneren aan de werken van Salvador Dalí en rotsformaties van versteende lava. Dan zul je aankomen bij de Sol de Mañana Geiser op een hoogte van 5.000 m. Dit gebied is uiterst vulkanisch met temperaturen in de modderpoelen tot 90° C. Je reist door naar Huallajara voor je overnachting.

bolivia rondreis

Dag 15: Huallajara – Puerto Chuvica (ca. 3.600 m)
De eerste bezienswaardigheid van vandaag is Laguna Colorada, waar vaak grote groepen flamingo´s te zien zijn. Het meer is tamelijk ondiep en heeft eilandjes van borax en ijs. De diep rode kleur van het meer wordt veroorzaakt door chloorbacteriën en afzettingen in het water. Verderop kom je door de Silolí Woestijn met de beroemde Árbol de Piedra, een rotsformatie in de vorm van een boom, die door erosie werd uitgesleten. Je komt langs enkele lagunes. Je luncht bij Laguna Hedionda, waar je flamingo´s, vicuña´s en misschien zelfs een Andes-vos kunt zien. Daarna passeer je de Ollagüe Vulkaan, waaruit constant rook vrijkomt, en reis je door de Salar de Chigüana naar Puerto Chuvica, je overnachtingsplek van vandaag.

bolivia rondreis

Dag 16: Puerto Chuvica – Uyuni (ca. 3.600 m)
Je doorkruist de immense zoutvlakte, zich uitstrekkend in alle richtingen zover het oog rijkt. Vanaf hier kun je de Tunupa Vulkaan zien. De zoutvlaktes bestaan uit 11 aparte lagen met een dikte van tussen de 2 tot 20 m. Het heeft 14 kleine eilanden, waarvan de meest belangrijke Incahuasi en Isla del Pescado zijn. Op dit laatstgenoemde eiland maak je een korte wandeling tussen enorm hoge cactussen. Vanaf de top van het eiland heb je een 360◦ panoramisch uitzicht over de immense zoutvlakte. Wanneer je de zoutvlakte verlaat bezoek je Colchani, het dorp waar zout wordt verwerkt tot keukenzout. Uiteindelijk kom je bij het Treinenkerkhof iets buiten Uyuni aan. Hier zie je de eerste Boliviaanse stoomtreinen die inmiddels zijn afgedankt. De tour eindigt vroeg in de middag in Uyuni. ’s Avonds om 8 uur neem je de toeristen nachtbus naar La Paz.

bolivia rondreis

Dag 17: La Paz (ca. 3.600 m)
Mocht je wakker zijn gedurende het laatste stuk van de busreis van El Alto (4.100 m) naar La Paz (3.600 m), dan zul je genieten van de afdaling! Rond half 7 kom je aan op het busstation van La Paz. De rest van de dag kun je deze boeiende stad vol tegenstellingen  verkennen: rijk, arm, modern, traditioneel, oud, nieuw, hoog, laag, alles door elkaar. Je kunt een kijkje nemen in enkele kleine musea aan de Calle Jaén, de kabelbaan nemen naar El Alto (met 30 km de langste kabelbaan ter wereld), de artikelen bekijken die op de heksenmarkt worden aangeboden of het Coca Museum bezoeken.

Dag 18: La Paz – Copacabana (ca. 3.800 m)
In de ochtend neem je de bus naar Copacabana, een rit van ca. 4½ uur. ‘s Middags heb je gelegenheid om dit heerlijke plaatsje aan de oever van het Titicaca Meer te verkennen. Je kunt over de Plaza wandelen en de Kathedraal bekijken, naar het haventje gaan de Kruisweg lopen, langs de 14 Staties de Calvario berg op.

bolivia rondreis

Dag 19: Copacabana – Titicaca Meer – Isla del Sol 
Je wordt opgehaald en naar het haventje gebracht. Hier ga je aan boord voor de boottocht naar Isla del Sol in het Titicacameer. De boottocht naar de zuidzijde van het eiland duurt ongeveer 1½ uur. Aangekomen op Isla del Sol bezoek je de ruïnes van het Pilkokaina Paleis en vervolgens wandel je in een klein uur je mooie ecolodge, waar je overnacht. Na een lekkere lunch heb je tijd om van de omgeving te genieten en een wandeling op eigen gelegenheid te maken. Aan het einde van de middag komt je gids je ophalen voor een wandeling van zo’n 40 minuten naar het uitkijkpunt Mirador Palla Khasa. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het Titicaca Meer en kun je genieten van een schitterende zonsondergang. Vandaag zijn lunch en avondeten inbegrepen.

Let op: We adviseren je om zo weinig mogelijk bagage mee te nemen naar Isla del Sol in een dag rugzak of een kleine rugzak. Een klein gedeelte bagage kan door ezeltjes gedragen worden, het meerdere moet je zelf dragen. Je kunt grotere bagage opslaan en achterlaten in Copacabana om deze weer op te halen bij terugkeer.

Dag 20: Isla del Sol – Copacabana – La Paz (ca. 3.600 m)
Na het ontbijt komt je gids je weer ophalen en ga je naar het haventje van Yumani. Onderweg bezoek je de Inca-ruïnes van de Bron van de Eeuwige Jeugd en de Trappen van Yumani. Vervolgens ga je aan boord van de boot die je in circa 45 minuten naar Isla de La Luna brengt. Op dit eiland bezoek je de Inca ruïnes van El Palacio de las Vírgenes (maagden) del Sol of Inaj Uyo. Vervolgens keer je terug naar Copacabana, waar je rond het middaguur aankomt. Na een lunch in Copacabana (inbegrepen), reis je per bus terug naar La Paz, waar je aan het einde van de middag aankomt.

bolivia rondreis

Dag 21: La Paz – Rurrenabaque – 4-daagse jungle (Nationaal Park Madidi) en pampa tour (ca. 250 m)
Het is tijd voor een verrassend nieuw onderdeel van je Bolivia rondreis. Je vliegt in een half uur van La Paz naar tropisch Rurrenabaque. Het is een prachtige vlucht langs bergtoppen van meer dan 6.000 m hoog en over Nationaal Park Madidi. Hier begint je 4-daagse tour naar de jungle van N.P. Madidi en de pampa. Je vaart over de Beni rivier het Nationaal Park Madidi in. Na ongeveer 3 uur kom je aan bij de Eco Lodge aan de oever van de Tuíchi rivier. ’s Middags wandel je met de gids door de jungle waar je de kans hebt om wilde dieren te zien, zoals verscheidene soorten apen, herten, wilde zwijnen (peccaries), capibara’s (de grootste knaagdieren ter wereld) en vogels. Na het diner ga je erop uit voor een avondwandeling en geniet je van de geluiden van de jungle terwijl je nachtdieren probeert te observeren. Je overnacht in een privé kamer in de Eco Lodge. Vandaag zijn lunch en diner inbegrepen.

bolivia rondreis

Dag 22: jungle, Nationaal park Madidi (ca. 250 m)
Na het ontbijt vertrek je per boot en te voet naar de zone Caquiawara. Hier is een clay-lick, een natuurlijke wand die zout en mineralen bevat, wat papegaaien en ara’s aantrekt. Vanaf een uitkijkpunt heb je een spectaculair uitzicht en kun je foto’s nemen van de papegaaien en ara’s die komen om van de zoutrijke leemachtige aarde te eten. In de middag ga je vissen in de Tuíchi rivier of in een lagune in het woud. Het is ook mogelijk een bad te nemen in de Tuíchi rivier of nog een wandeling te maken door de jungle. Ook deze nacht breng je in de Eco Lodge door. Vandaag zijn lunch en diner inbegrepen.

Dag 23: jungle, Nationaal Park Madidi – pampa (ca. 250 m)
Na een vroeg ontbijt vertrek je per boot terug naar Rurrenabaque waar je rond half 9 aankomt. Na een korte pauze vertrek je per auto naar Santa Rosa del Yacuma. De rit wordt gevolgd door een korte boottocht op de Yacuma Rivier naar de Eco Lodge. Na een lunch en korte siësta, ga je per boot op zoek naar de dieren van de pampa. De dieren laten zich gemakkelijk zien en fotograferen. De beste tijd voor een bezoek aan de pampa is het droge seizoen, wanneer veel capibara’s, schildpadden en wellicht anaconda´s langs de oever van de rivier zich liggen op te warmen of aan het jagen zijn. Je zult zeer waarschijnlijk de rivierdolfijn, de zwarte kaaiman, apen en vele vogels zien. Vervolgens is het tijd om terug te keren naar de lodge, waar je overnacht. Vandaag zijn lunch en diner inbegrepen.

bolivia rondreis

Dag 24: pampa – Rurrenabaque – La Paz (ca. 3.600 m)
Na het ontbijt maak je een boottocht op de Yacuma Rivier om groepen doodshoofdaapjes te zien die in grote aantallen door de kruinen van de bomen trekken. Na de lunch in de lodge keer je per boot en 4×4 Jeep terug naar Rurrenabaque voor je terugvlucht naar La Paz. Vandaag is de lunch inbegrepen.

Dag 25: La Paz – downhill biken naar Yolosa – La Paz (ca. 3.600 m)
Je wordt opgehaald bij je hotel om de downhill bike tocht van La Paz naar Yolosa te gaan maken. Per busje word je naar het hoogste punt gebracht, La Cumbre (de top) op 4.700 m. Hier stap je op je mountainbike, en fiets je over de Gevaarlijkste Weg ter Wereld naar Yolosa, vlak voor Coroico. De af te leggen afstand is 64 km en je daalt meer dan 3.600 meter! Een fantastische ervaring, van de droge Altiplano daal je door verschillende vegetatiezones af naar de vochtige en tropische Yungas. In Yolosa ontvang je een lunch en kun je het zwembad gebruiken. Daarna reis je terug naar La Paz voor je overnachting.

Indien je niet wilt downhill biken kun ’s ochtends een stadstour of een tour naar Valle de la Luna (de Maanvallei) maken en ’s middags Chacaltaya, de hoogste skipiste ter wereld bezoeken. 

bolivia rondreis

Dag 26: La Paz (ca. 3.600 m)
Deze dag heb je ter vrije besteding in La Paz. Je kunt de stad verder bekijken en souvenirs kopen. Er zijn onder andere prachtige kwaliteit alpaca truien en poncho’s te koop.

Dag 27: Einde Bolivia rondreis – terugvlucht
Je prachtige en gevarieerde Bolivia rondreis zit er op. Vandaag reis je terug naar huis.

Hoogteziekte

Deze reis gaat over grote hoogte. Om zo veel mogelijk te voorkomen dat je last van hoogteziekte krijgt is de reis zodanig samengesteld dat je stapje voor stapje naar hoger gelegen gebied reist. Zo kan je lichaam wennen aan de hoogte. We adviseren je om informatie over hoogteziekte te lezen.

Prijsinformatie Bolivia rondreis

Reisduur Bolivia rondreis27 dagen/26 nachten
Reissom Bolivia rondreisVanaf € 3290,- per persoon (op basis van 2 personen reizend in het laagseizoen)
InclusiefOvernachtingen inclusief ontbijt, genoemde lunches en avondmaaltijden, binnenlandse vluchten (ca. € 200 pp.), transfers van en naar luchthavens en busstations (behalve in Tupiza, hotel is op loopafstand van het busstation), privé vervoer Santa Cruz – El Refugio Los Volcanes – Samaipata, entree Nationaal Park Amboró,  dagexcursie in de omgeving van Samaipata (dag 5: tour naar het varenwoud van N.P. Amboró of de Condor Hike), 3 daagse tour Oude Handelsroute van Samaipata naar Sucre, openbaar vervoer van Sucre naar Potosí,  Potosí naar Tupiza, Uyuni naar La Paz (nachtbus),  en La Paz naar Copacabana vv, 4 daagse groepstour van Tupiza naar Uyuni, bezoek Isla del Sol en Isla de la Luna met internationale groep, inclusief entree, 4 daagse groepstour N.P. Madidi en Pampa/Rurrenabaque, downhill bike tour in internationale groep van La Paz naar Yolosa (of alternatieve excursie, zie dag tot dag beschrijving).
ExclusiefInternationale vluchten, overige maaltijden, optionele excursies, entree Salar de Uyuni (ca. Bs. 200 /€ 24 p.p., ter plekke te betalen in bolivianos), entree N.P. Madidi (ca. Bs. 200 /€ 24 p.p., ter plekke te betalen in bolivianos) en pampa (ca. Bs. 150 = € 18 p.p. ter plekke te betalen in bolivianos), persoonlijke uitgaven, calamiteitenfonds à € 2,50 en reserveringskosten à € 25,- pp (max. € 75,- per boeking)
Accommodatie Bolivia rondreisOvernachtingen in een tweepersoonskamer met eigen douche en toilet, 1 nacht in Higuera in 2 persoonskamer met gedeelde voorzieningen, 3 nachten tijdens jeeptour N.P. Avaroa en Salar de Uyuni in meerpersoonskamers met gedeelde voorzieningen

Deze prijsinformatie is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis. Al onze reizen worden op maat gemaakt, en zijn afhankelijk van factoren als beschikbaarheid, reisperiode, samenstelling van het reisgezelschap etc. Er zijn diverse mogelijkheden om je Bolivia rondreis te upgraden, naar bijvoorbeeld privé groepen en Engelstalige gidsen. Susanne helpt je graag bij het samenstellen van jouw Bolivia rondreis.

Vliegtickets naar Bolivia

Het zelf boeken van vliegtickets is tegenwoordig steeds eenvoudiger en bovendien een stuk goedkoper. Bij Better Places kun je daarom zelf je vlucht naar Bolivia boeken. Door zoveel mogelijk te kiezen voor rechtstreekse vluchten en moderne vliegtuigen kun je de CO2 uitstoot van je vlucht sterk verminderen. Dit scheelt je bovendien veel tijd en is comfortabeler. Susanne geeft je graag advies over de beste optie. Kijk hier voor meer informatie.

Meer inspiratie voor een Bolivia rondreis

Wil je een Bolivia rondreis maken? Geef Susanne je wensen door en zij stuurt je een voorstel voor een Bolivia rondreis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk hier de voorbeelden voor een rondreis Bolivia.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Roadtrip Marokko

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!