Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award of bekijk hieronder de China reiservaringen.

Esther de Groot – met partner

China reiservaringen – September 2017
Voor onze huwelijksreis hebben we met Better Places een rondreis gemaakt in China. Hierbij zijn we naar Beijing, Pingyao, Luoyang, Xi’an, Yangshuo en Shanghai geweest. Het fijne van Better Places is dat je de reis helemaal naar eigen wens kan invullen qua bestemmingen, accommodaties, vervoer en excursies. Ook excursies die niet in de standaard lijst op de website stonden konden geregeld worden. Better Places is goedkoper dan andere aanbieders omdat ze met lokale agenten werken. In het geval van China is dat Leena, die tijdens de reis via email en watsapp beschikbaar was om vragen aan te stellen en eventuele problemen op te lossen. Wij hebben ervoor gekozen overal vervoer en bijna overal een gids te hebben van Better Places. Dit is geen overbodige luxe omdat het merendeel van de Chinezen geen Engels spreekt. Hoewel het altijd spannend bleef of er wel een chauffeur of gids zou opdagen stonden ze er altijd! De accommodaties waren allemaal door Better Places aangeraden en waren in de meeste gevallen ook uitstekend. Bij een volgende reis zullen wij zeker weer een offerte aanvragen bij Better Places.

M.K.M.

China reiservaringen – Juli 2017
De reis was perfect geregeld: alles klopte tot op de minuut: als de gids er om 09.30 zou zijn , was die er ook op dat tijdstip! Dat het vliegtuig vanuit Beijing naar Nederland twee uur vertraging had bij vertrek, kan je de reisorganisatie niet aanrekenen. De reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten en dat danken mij n zoon en ik aan Leena van Better Places!

Hans Zeelenberg

China reiservaringen – Mei 2017
Samen met Leena in China een 30 dagen durende reis samengesteld. Alles is perfect geregeld. Toen we in China waren kregen we regelmatig een Whatsup van Leena of we nog vragen hadden. Hadden we niet. Alle lokale bureaus die Leena voor ons had uitgezocht waren hartstikke goed. Precies op tijd goeie aardige gidsen. Toen we een reisdeel wilden veranderen in verband met regen dag eerder weg ander reisschema. Binnen 2 uur was het geregeld. In al mijn reizen door Azie nimmer zo’n vertrouwenwekkende organisatie meegemaakt. Altijd een aanrader.
Dank Leena namens ons 6 en.

Linda

China reiservaringen – April 2017
De reis werd samengesteld door een lokale agent nadat wij haar onze wensen hadden doorgegeven. De communicatie verliep heel vlot via e-mail en voor eventuele aanpassingen was er geen enkel probleem. We konden met al onze vragen steeds bij haar terecht en we kregen ook steeds dadelijk antwoord. De internationale vlucht hebben we zelf moeten boeken, maar ter plaatse was alles perfect geregeld. Binnenlandse vluchten, hogesnelheidstrein, lokaal vervoer en de transfers van en naar het hotel. Alles is zeer vlot gegaan en de mensen waren steeds op tijd.
In Beijing hebben we de verboden stad gezien met het Tiananmen plein en de tempel van de hemelse vrede met een zeer goede gids, die vlot verstaanbaar Engels sprak. De uitstappen naar de Chinese muur, het zomerpaleis en de Mingtombs waren ook heel interessant, maar hiervoor hadden we een gids die minder vlot en communicatief was, wat wel spijtig was. De hutongs per fietsriksja zaten ook nog in het pakket, maar we hebben tijdens onze vrije tijd zelf ook nog enkele hutongs te voet bezocht, wat zeker de moeite waard was. Het is wel aangeraden om in China een goede vertaalcomputer bij de hand te hebben, want het Engels is daar nog niet ingeburgerd. Mijn dochter had gelukkig een router meegenomen vanuit België en een simkaart met VPN besteld in China van 6 GB, dat werd afgegeven in het eerste hotel van ons verblijf. Dit hebben we heel goed kunnen gebruiken, want het gebeurt wel dat taxichauffeurs je niet aan het hotel willen afzetten. Met deze hebben we kunnen uitzoeken hoe de metro te gebruiken wat al bij al zeer goed meeviel. Het vervolg van onze reis was zoals verwacht en de gidsen bekwaam en goed Engelssprekend. We hebben enkel problemen gehad met een binnenlandse vlucht naar Chengdu, waar op dat moment buitenstaanders met drones aan het spelen waren zodat we werden omgeleid naar een andere luchthaven. Doordat de bemanning aan boord van het vliegtuig en de luchthaven amper Engels praatten, wisten we niet wat er gebeurde en was alles zeer verwarrend. Via whatsapp hebben we dan weer onze lokale agent Leena kunnen opbellen, die ons dan in het Engels kon uitleggen wat er was gebeurd en wat we moesten doen. Ik moet wel zeggen dat de luchthaven van Xian waar we naar omgeleid waren de situatie zeer goed heeft aangepakt buiten het gebrek aan vreemde talen dan. Maar dank zij Leena is alles goed verlopen en zijn we uiteindelijk op de juiste plaats terechtgekomen. Voor de meeste plaatsen die we bezocht hebben hadden we 2 of 3 dagen gepland en behalve voor Dali en Lijiang zouden we aanraden om toch minstens een dag meer te nemen.
Het was mijn eerste keer dat ik bij Better Places heb geboekt en de volgende reis zal zeker ook weer bij Better places zijn, omdat je dan de vrijheid hebt om zelf je keuzes te maken, alles perfect geregeld is en je steeds bij iemand terecht kan wanneer er problemen zijn.

Marian

China reiservaringen – Juli 2016
Omdat alles perfect verliep en alle afspraken zijn nagekomen. De moeite waard.

China reiservaringen

Je eigen China rondreis

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis China? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Leena, de reisexpert in China. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze reisideeën of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Leena.

Reisexpert Leena in China is gespecialiseerd in het organiseren van individuele China reizen. Ze helpt je graag bij het samenstellen van je ideale China rondreis. Geef Leena je wensen door en ontvang een voorstel voor een China reis op maat.

China reizen

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Roadtrip Marokko

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!