Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 voor de derde keer verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award of bekijk hieronder de Colombia ervaringen.

Je eigen Colombia rondreis

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis Colombia, met een mooie mix van Colombia bezienswaardigheden? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Eddy, de reisexpert in Colombia. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Colombia of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Eddy.

Colombia ervaringen

Wendy van Kasteren

Juli 2018
We hebben met ons gezin een rondreis gemaakt door Colombia en 2 delen daarvan laten regelen door Better Places. Dit hebben zij zeer goed gedaan. het vervoer was comfortabel, op tijd en goed geregeld, de accomodaties prima en goed gekozen. een reis om nooit te vergeten.

Silvia Augusti

Juli 2018
Wij hebben een superleuke reis gehad door Colombia. Alles was top geregeld door Better Places. Goed gelegen en toffe hotelletjes, goed vervoer en leuke activiteiten. Een aanrader!

Anna

Februari 2018
De eerste 10 dagen met een vaste chauffeur en vaste auto was langs verschillende steden in fijne leuke hotels.
Onderweg heerlijk het land leren kennen doordat de chauffeur rustig reed. We waren lange dagen onderweg dus ik keek mijn ogen uit naar de prachtige omgeving.
Daarna per vliegtuig naar de 2 heel verschillende kusten! Ik kwam weer in een heel andere wereld terecht, fantastisch wat een land!

Siebold de Graaf

Januari 2018
Reisorganisator Eddy van Better Places heeft voor ons een complexe individuele rondreis in Colombia georganiseerd. Een prachtig land met aardige mensen, waar we ons geen moment onveilig hebben gevoeld. Alle verblijfplaatsen voldeden aan de verwachtingen en vaak meer dan dat. We hadden daarnaast te maken met een verscheidenheid aan chauffeurs en gidsen. De meesten deden het heel goed, een enkeling wat minder. Dat is waarschijnlijk onvermijdelijk. De volgende keer gaan we waarschijnlijk weer met Better Places op stap.

Mirjam van Kuler – met partner

December 2017
Wij hebben van 23 november tot 17 december 2017 een prachtige individuele rondreis op maat gemaakt door Colombia. Vooraf hadden wij onze wensen kenbaar gemaakt aan Better Places en aan de hand van een lijstje van onze wensen hebben zij een prachtige rondreis voor ons samengesteld. De afwisseling tussen natuur en stad, actieve periodes en rust en ontspanning, was perfect. Wij hebben veelal met het openbaar vervoer gereisd, maar waar dat niet mogelijk was met privévervoer. Bij de verschillende bezienswaardigheden was een gids geregeld en alle accommodaties werden voor ons vooraf geboekt. Op papier zag de reis er prachtig uit, maar nog mooier, in de praktijk was het zo mogelijk nog beter. Alles klopte: de accommodaties waren goed tot zeer goed en de gidsen en chauffeurs waren stipt op tijd aanwezig, ook als dat “in the middle of nowhere” was. Omdat wij geen mensen voor groepsreizen zijn, was deze individuele rondreis voor ons een mooi alternatief. Als wij weer een reis naar een verre bestemming gaan maken, dan zullen wij dit hoogst waarschijnlijk weer via Better Places boeken.

Colombia reiservaringen

Ann

November 2017
Better Places heeft voor ons een zeer gevarieerde reis samengesteld, rekening houdende met onze wensen/verwachtingen. Contact met de locale expert ging zeer vlot.
De verblijven waren zeer goed gekozen (kleine en authentieke verblijven) met zeer vriendelijke gastheren(gastvrouwen).
Alle gidsen hadden een zeer uigebreide kennis over hun streek/land, en deelden hun passie graag met ons.

Nel Lagas

Oktober 2017
We hebben een rondreis gemaakt, met daarin ook een deel een rootsreis, omdat mijn dochter in Colombia geboren is. We hadden een heel persoonlijk reisschema, met eigen gidsen en chauffeurs. De gidsen waren erg goed en betrokken en hebben zich uitgesloofd om het ons naar de zin te maken en nog meer informatie te krijgen over de achtergrond van mijn dochter. De reis is vrijwel vlekkeloos verlopen.

Matt van der Poel

Augustus 2017
Wat hebben wij een fantastische reis gehad! De uitstekende afwisseling tussen steden, jungle, woestijn en zee in combinatie met de gave activiteiten, de erg leuke en passende acco’s en de mooie ontmoetingen zijn onvergetelijk. Alles was uitstekend geregeld door Better Places.

Paul Snelders

April 2017
Ondanks de korte tijd van de boeking tot de reis van iets meer dan een week, was toch bijna alles tot in de puntjes geregeld. Goede hotels en verbindingen; gidsen die meestal op tijd waren. Naast het standaard programma was eea vrij eenvoudig aan te passen naar eigen wensen, zonder dat hier enorme kosten tegenover stonden.

Froukje – met gezin

April 2017
We zijn 10 dagen met de kinderen door Colombia getrokken. Het was een prachtige reis met voor ieder wat wils. We zijn begonnen in Bogota waar we een mooie fietstocht door de stad hebben gemaakt, zeker een aanrader met kinderen! We zijn hier twee nachten gebleven en toen verder gegaan naar Villa de Leyva. Mooie stad die helaas wel snel toeristischer begint te worden. We hebben in een prachtig koloniaal hotel geslapen in het oude stadscentrum. In de ochtend zijn we hier wezen paardrijden. Prachtige omgeving en ook een leuke activiteit voor de kinderen. Hierna zijn we naar Barichara gegaan waar we geraft hebben en gewandeld. Hier ook in een fijn hotel met zwembad gelogeerd. De ochtend hebben we een wandeling naar Guana gemaakt en daarna zijn we door gegaan naar Cartagena. Prachtige stad en toen wij er waren redelijk druk in verband met de paasvakantie. Hier zijn we een dag gebleven en we hebben de vakantie afgesloten op Isla de Majagua. Hier waren we bijna de enige gasten en dat was heerlijk. Prachtige grote ruime kamers en behalve relaxen hebben we er gesnorkeld en gedoken.
Ik ben ook zeer tevreden over Better Places. Ze hebben een reis op maat gemaakt en vonden het geen probleem die een paar keer aan te passen. In Cartagena kwam onze gids niet opdagen en heb ik gebeld met Eddy de lokale gids. Die heeft meteen dezelfde dag nog een andere gids voor ons geregeld, top!

Voor het hele gezin een leuke, actieve vakantie. Sommige stukken moesten we lang in de bus en dat was voor de kinderen best een uitdaging maar ook vanuit de auto zie je veel van de omgeving. Colombia is authentiek, nog ongerept en niet zo verpest door het toerisme. Het eten was ook lekker en divers. De bevolking is gastvrij en vriendelijk. Ze spreken nauwelijks engels, en wij geen Spaans, maar met onze handen en voeten zijn we een eind gekomen. Ik heb me er nooit onveilig gevoeld. Kortom een echte aanrader, ook met kinderen! Ik zou er nog langer hebben willen blijven maar onze schoolvakantie was over dus we moesten terug.

Annemie Piron – met partner

Februari/maart 2017
Alles was prima georganiseerd: we werden steeds op tijd afgehaald voor binnenlandse transporten (auto, binnenlandse vluchten).We logeerden in mooie lokale hotels die goed gelegen waren(vb dicht bij koloniale centrum) De lokale gidsen stelden alles in het werk om ons het mooiste van Colombia te laten zien.
We hebben genoten van Colombia: de sfeer, de vriendelijke mensen, de prachtige natuur en de mooie pittoreske stadjes.
De reis was een mooie afwisseling tussen de steden(Bogota, Medellin, Cartagena) en de prachtige natuur oa ons verblijf in Sanguaré was een echte aanrader: natuurreservaat dat magnifiek gelegen is aan de Caraïbische kust.
We hebben echt genoten van de reis, was uitgestippeld op maat van ons verwachtingspatroon;

Colombia reiservaringen

Colombia reiservaringen – Jeannette

Augustus 2016
Wat een geweldig land, wat een hartelijke mensen en wat een super afwisselende en perfect georganiseerde reis! Kortom, we hebben het geweldig gehad, een ervaring om nooit te vergeten!! Ongelooflijk dat een mens zoveel beleven kan in drie weken! Elke dag weer nieuwe avonturen waarvan we optimaal konden genieten omdat verder alles klopte. Hotels met elk hun eigen charme en prima vervoer. Gidsen die elk op hun eigen manier authentiek en betrokken waren. Ze hadden alle tijd en we namen vaak aan het eind van de dag afscheid als vrienden.

Monique – met gezin

Augustus 2016
Erik heeft met ons een hele mooie reis samengesteld. Bijzondere plekjes met altijd een hotel(letje) met charme. Vervoer was goed geregeld, taxi’s steeds mooi op tijd. We hebben paard gereden in een schitterend omgeving, geraft, gezwommen bij een waterval, een koffietour gehad en in een band de rivier afgedreven tot aan de zee, fantastisch. Allemaal goed geregeld. Dus als je de kans hebt… doen!

Luc – met gezin

Augustus 2016
We hebben net een drie weken durende prachtige reis achter de rug, met de uitgebreide familie (7 personen). We waren zowel in het centrale deel (Bogota-Giron), het amazonegebied als aan de kust. We hadden de reis samengesteld samen met Eric, de Better Places expert uit Medellin. Er was altijd een snelle reactie, goede suggesties en flexibiliteit voor (laattijdige) veranderingen in de planning. De reis was prachtig, chauffeurs en gidsen meestal goed tot geweldig en altijd stipt en heel persoonlijk en flexibel, binnenlandse vluchten waren goed geregeld en de accommodatie was altijd kleinschalig, persoonlijk en uitstekend. Hoogtepunt was een homestay in het amazonegebied. Aanrader!

Colombia reiservaringen

Veronique

Colombia reiservaringen – Juli 2016
Wij hebben met zijn zessen (opa/oma (mobiele zestigers), ouders en twee pubers) een fantastische rondreis door Colombia gehad. Deze reis hebben we samen met Erik van Better Places helemaal op maat gemaakt, we konden onze wensen goed aangeven en Erik had zelf ook goede voorstellen. Uiteindelijk was de reis nog zo veel meer bijzonder dan we van te voren hadden durven hopen! De overnachtingen waren steeds op de meeste mooie plekjes, in vaak kleinschalige authentieke hotels, maar ook prachtige eco-lodges. De gehele reis was ontzettend goed geregeld, op 32 dagen liep eigenlijk alles soepel en vlot volgens vooraf beschreven planning. De natuur is prachtig in Colombia, veel variatie ook in klimaat, van woestijn, de hoge Andes, de groene koffie driehoek tot de Caribische kust. We hadden regelmatig een tour onder begeleiding van deskundige, enthousiaste gidsen. Waarschijnlijk het land met de meest vriendelijkste en open mensen op aarde, wij hebben genoten, van begin tot eind! (en gaan zeker nog eens terug via Better Places, echt aan te bevelen!)

Jean-Paul Dhondt met partner

Juli 2016
We maakten een prachtige, 4 weken lange tocht van Bogotá naar Cartagena, via Villa de Leyva, Barichara, Giron, Tatacoa woestijn, San Agustin, Popayan, Pereira, Salento (Valle de Cocora), Medellín, Parque Tayrona en de Islas del Rosario. Het was een volledig individueel samengestelde reis, volgens onze wensen, met hulp van de lokale expert van Better Places, Erik. De hotels en B&B’s waren steeds verzorgd, leuk en typisch. Het privé vervoer was steeds stipt, met behulpzame, vriendelijke en goed chauffeurs. De activiteiten, die we op voorhand gepland hadden, waren steeds goed georganiseerd en met goede gidsen.

Brenda & Barry met kind

Colombia reiservaringen – Mei 2016
In mei ben ik samen met mijn vriend en zoon van 1,5 jaar oud voor het eerst terug gegaan naar mijn geboorteland… Dit wilden wij via een reisorganisatie doen omdat wij het land totaal niet kennen. Via internet en lang zoeken, kwamen we bij Better Places uit. Zoals gevraagd had Erik een reisplan voor ons opgesteld en na een paar keer heen en weer mailen kwamen we tot een mooie offerte. De reis moest vooral afgestemd zijn op onze kleine man. Toen de dag daar was, dat we in Colombia aankwamen, hadden we geen idee hoe of wat. Het was voor ons voor het eerst zo een georganiseerde reis en naar Zuid Amerika. Zelf waren we ook wat onzeker over hoe of wat in Colombia, qua veiligheid…
Ik kan mijn hele verhaal hier wel opschrijven want ik vond t zo mooi, maar laat ik het proberen kort te houden.
Alles was zo goed geregeld… Het vervoer was top de chauffeurs waren overal dik optijd en iedere autoreis hadden we een kinderstoeltje en stopten we wanneer we maar wilde. Hotels waren ook topo met super gastvrije mensen. Onze reisgidsen waren ook top, regelmatig moesten we pauzes nemen omdat onze kleine man een schone luier nodig had, of moest eten, of wilde lopen…. De reisgidsen hadden daar heel veel geduld voor. Ook spraken ze vol lof over hun eigen land en hebben we hele gezellige dagen met ze gehad. Kortom een reis die we nooit meer vergeten.
Alle twijfels over het onveilig voelen in Colombia zijn voor 100% weggenomen, Wij hebben zo ontzettend genoten… Dagen waren te kort. Wanneer het kan gaan wij terug en dan komen wij zeker weer bij Better Places! Erik bedankt voor dit mooie avontuur.

Colombia reiservaringen

Caroline – met partner

Januari 2016
We zijn op accommodaties geweest die alleen op een paard of per boot te bereiken waren. Fantastische ecolodges. Goede locaties van hotels in steden. Goede plaatselijke gidsen en transport wat altijd op tijd was.
Deze reisorganisatie kan ik aan iedereen aanraden.

 

Je eigen Colombia rondreis

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis Colombia? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Eddy, de reisexpert in Colombia. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze reisideeën of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Eddy.

Maak kennis met Eddy, de reisexpert die al jaren in Colombia woont. Hij is gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen. Lees hoe je samen met hem je rondreis Colombia kunt samenstellen. Helemaal zoals je zelf wilt.
beste reistijd colombia

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

Geef je op en maak kans op gratis toegangskaarten voor twee personen voor de beurs!

Vul alle velden in om kans te maken op de vrijkaarten!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Amsterdam!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Utrecht!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Breda!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Onze Garanties

Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR. Je betaalt je reis gewoon aan Better Places in Nederland, waardoor je geen valutaverschillen of extra bankkosten naar het buitenland over hoeft te maken. Lees meer over onze garanties.

You have Successfully Subscribed!