Contact

Better Places is een online reisplatform dat reizigers verbindt met kleinschalige reisorganisaties en lokale reisexperts wereldwijd.

Vragen over een reis of bestemming
Het contact over de reizen verloopt met de reisspecialist die op de bestemming woont. Ga naar de bestemmingspagina en vraag een reisvoorstel aan. Mocht je met ze willen bellen of Skypen, maak dan eerst per mail een afspraak met hen. Houd rekening met het tijdsverschil op de bestemming.

Better Places hoofdkantoor
Heb je vragen over Better Places marketing of administratieve zaken dan kun je ons bellen op onderstaand nummer of per mail contact met ons opnemen: info@betterplaces.nl

Openingstijden hoofdkantoor
Wij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag (exclusief feestdagen) tussen 09:00 en 17:00 en te bereiken via 071-5162025 (let op; onze reisexperts bevinden zich niet op ons hoofdkantoor. Vragen aan hen gaan via de mail en/of de reisvoorstel knop op de bestemmingspagina!)

Better Places B.V. is aangesloten bij ANVR onder nummer 05404 en SGR onder nummer 3688
Ons BTW nummer is: 855346917B01
Better Places is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Leiden onder nummer: 63672928.

Ons adres
Pompoenweg 9, 2321 DK Leiden.

Contact tijdens je reis
Neem voor vragen of hulp direct contact op met je lokale reisexpert. Zijn of haar contactgegevens inclusief noodnummers ontvang je voor vertrek.

Calamiteiten
Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij.

In het geval van een grotere calamiteit, bijvoorbeeld een natuurramp, kun je bellen met Allianz Global Assistance op noodnummer +31 20-592 92 92.

In geval van nood/calamiteit, heb je een noodnummer van de reisexpert ter plaatse gekregen. Hij of zij is je aanspreekpunt. Indien je de agent niet kunt bereiken, kun je ons buiten kantoortijden bereiken via het noodnummer van Better Places/Riksja Travel: +316-346 573 45.

Corona virus
Voor vragen over het corona virus kun je terecht op onze pagina met veelgestelde vragen. Je kunt ook een mail sturen aan info@betterplaces.nl of kijken op de pagina van de anvr.

Onze locatie

Financiële garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is kun je het boeken via het boekingsformulier op onze site. De betaling verloopt via een rekening bij de Triodos bank in Nederland. Dit biedt jouw betaalgemak en voorkomt extra kosten.
Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Better Places, KvK nummer 63672928 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Better Places, KvK nummer 63672928 is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
– (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Bescherming van je gegevens

Wij waarborgen en respecteren je privacy, door naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit houdt in dat je persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor het doel waarvoor ze bedoeld zijn en dat je persoonsgegevens door ons beschermd worden. Ieder ander gebruik van je persoonlijke gegevens, in het bijzonder de verkoop ervan aan derden, is uitdrukkelijk uitgesloten. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!