Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award of bekijk hieronder de Costa Rica reiservaringen

Je eigen Costa Rica rondreis

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis Costa Rica? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Liesbet, de reisexpert die al jaren in Costa Rica woont. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Costa Rica Reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk hier de voorbeelden voor een rondreis Costa Rica of de beste reistijd Costa Rica.

Manouk van Heumen

Juli 2018
Mijn vriend en ik hebben een rondreis gemaakt door Costa Rica. We hebben zelf aangegeven waar we graag naar toe zouden willen, en door mail contact op en neer met Betterplaces Antoinette hebben we de reis samengesteld. Snelle reacties en omdat ze in Costa Rica wonen echte experts. Alle hotels waren geregeld, een huurauto en we hadden een tour bijgeboekt (raften). We kregen een online programma van de reis, ook hebben we een app gedownload met de reis die je ook offline beschikbaar kunt maken, super handig. Je krijgt hierin informatie per dag en tips wat je zou kunnen doen op die plek. Daarnaast kregen we een document met allerlei excursies die ze voor ons konden boeken: wij hebben van te voren alleen het raften geboekt. De vluchten hebben we zelf geregeld.

Onze reis:
Transfer van vliegveld naar hotel San Jose
2 nachten San Jose
Tour Tortuguero 2 nachten incl transfer bus/boot , boottour en bezoek dorpje
Auto
3 nachten Puerto Viejo de Talamanca
Dagtrip inclusief: Pacuare Rafting
2 nachten Sarapiqui
2 nachten La Fortuna
2 nachten Rincon de La Vieja
3 nachten Samara
2 nachten Monteverde
3 nachten Manuel Antonio
1 nacht San Jose
Auto opgehaald
Transfer hotel naar vliegveld

We kregen de nummers van de Costa Rica experts zodat we via de app contact konden hebben. Erg fijn. Wij hebben dit gebruikt om vragen te stellen en extra excursies te boeken. Helaas ging onze raft niet door ivm het weer. We hebben de volgende excursies nog geboekt toen we al in Costa Rica waren(andere dingen hebben we vaak zelf gedaan):
– avondwandeling Monteverde met gids. Leuke tocht op zoek naar dieren met zaklampen.
– hangbruggen en canopy Monteverde: 100% Adventura : leuk om rond te lopen, de canopy is lang. Vooral de superman en tarzan zijn cool!!! Heel hoog boven het regenwoud zweven. Ik durfde zelf niet de sprong van de Tarzan te nemen.
– trimaranboottour Manuel Antonio : Sunsetsails : veel dolfijnen, snorkelen. Gezellige sfeer, heerlijk weer, drinken en eten.

Een geweldige reis, fijn contact, goed geregeld!!! Nogmaals bedankt Antoinette!

Bultman

Juni 2018
We hebben een rondreis met onze kinderen van 2 en 8 mnd gemaakt. Better places heeft een mooie reis samen gesteld die voldeed aan onze wensen. Hierdoor hebben we optimaal kunnen genieten!
Het fijne is dat de mensen lokaal zitten en veel weten van het land en ook tijdens de reis je kunnen helpen.
We hebben veel van het land gezien, fijne verblijven met zwembaden gehad. Dat was ook erg fijn voor de kinderen.
Top service van better places, werken ook met een fijne app die we tijdens onze reis gebruikten.

Stef van Sikkelerus

Mei 2018
Jaren lang hebben wij onze vakanties volledig zelf geregeld. Sinds vorig jaar leggen we toch maar wat van te voren vast. Dit jaar wilden we naar Costa Rica en Nicaragua. Onze ideeën voorgelegd aan 3 organisaties, waaronder Better Places. Het eerste voorstel van Better Places zat al snel in onze inbox, inclusief een paar suggesties voor wat wijzigingen. Helaas konden we de auto niet mee nemen naar Nicaragua en moesten we gebruik gaan maken van allerlei transfers….dat betekent voor ons “weg vrijheid”. Dus besloten het Nicaragua deel maat te laten vallen. De dames van Better Places pikten dat snel op en kwamen dezelfde dag nog met een nieuw voorstel. Na nog wat kleine aanpassingen was ons reisplan compleet. Het reisvoorstel van Better Places wordt elektronisch aangeleverd, dus geen papieren rompslomp meer. Alles in een App op je telefoon, vouchers, navigatie, eetsuggesties…En tijdens de reis bleek het allemaal te kloppen…..een heerlijke vakantie gehad dankzij de vriendelijke, persoonlijke en professionele assistentie van de dames van Better Places.

Erik Franken

Mei 2018
Ik kan niks noemen wat niet goed was. De communicatie vooraf verloopt erg soepel: er wordt snel geantwoord op vragen, adviezen worden gegeven en voorstellen worden aangepast naar wensen.
Tijdens de reis zelf was het erg makkelijk via WhatsApp contact hebben.
De reis zelf was perfect. Goede hotels, op mooie locaties en top activiteiten.
Ik zal mijn volgende reis zeker weer door Better Places laten organiseren!

Kees van der Klein

Mei 2018
Terug van ruim 4 weken vakantie in Costa Rica kunnen we niet anders dan grote waardering uitspreken voor de fantastische organisatie van Better Places, en in het bijzonder de lokale vertegenwoordiger. De dames van deze organisatie verdienen alle lof voor de snelle en accurate wijze waarop alles is georganiseerd en de snelle reacties op al onze vragen…Vier weken onderweg en alle afspraken en regelingen klopten. Prima hotels, leuke excursies en de persoonlijke aandacht op de verjaardag van onze kleinzoon was klasse. Better Places blijft in beeld voor onze reizen in de toekomst….

Coenen

Mei 2018
We hebben vanaf het begin heel goed contact gehad met Liesbeth en Nadieh, we hebben aangegeven wat wij graag willen van een vakantie en zij hebben echt een goed voorstel gemaakt. We hebben een top vakantie gehad. Goeie service, kennis van het land is uitstekend en ze luisteren echt naar wat je wil. Ik zou het iedereen aanbevelen. Ik zou ook iedereen aanraden om naar de Bri Bri indianen te gaan, geweldig! Daar was better places ook de enige die dit in hun reisplan had aangeboden.

Loran & Maureen Janssens

April 2018
Een schitterende rondreis gemaakt door de geweldige natuur en langs de prachtige stranden van Costa Rica!! Samen met Better Places een zeer diverse reis samengesteld met fijne accommodaties om te overnachten. Kleinschalig en vaak op mooie locaties gelegen. Veel goede tips ontvangen van Better Places, zij denken goed met je mee en komen met goede alternatieven als je iets anders wilt. Door advies van Better Places ook naar Bocas del Toro, Panama geweest. Ook dit was perfect geregeld met vervoer, douane en boottrip! Tijdens de vakantie zijn zij ook goed bereikbaar en reageren snel op vragen en helpen daar waar mogelijk is! Kortom een fijne organisatie om je reis bij te organiseren en te boeken. Wij gaan zeer zeker vaker onze vakantie samenstellen met Better Places!!

Liset Verbakel

April 2018
We hebben een rondreis gemaakt in Costa Rica en Better Places heeft ons niet teleurgesteld! Vooraf hebben we fijn, snel en prettig contact gehad en dit veranderde niet tijdens onze reis. We hadden wat probleempjes met onze koffers en Better Places heeft ons hierbij ontzettend geholpen! We hebben veel verschillende dingen gedaan en veel plekken bezocht. Better Places heeft onze wensen nagestreefd en we kunnen deze organisatie aan iedereen aanbevelen! Je gaat geen spijt krijgen.

reiservaringen costa rica

Sarah Goudsmit

Februari 2018
We hebben met twee echtparen een heerlijke twee wekelijkse rondreis gemaakt door Costa Rica, van kust naar kust en rond Arenal en het nevelwoud. We hebben veel gehad aan de begeleiding en het helpen met plannen maken van het team van Liesbet. Ze bellen altijd aardig en dachten mee ook al wijzigde onze plannen. Alles klopte en we hebben genoten.
Een echte aanrader, het land, de mensen en Better Places.
Sarah en Marco

Koen Biesemans

Februari 2018
Door de zeer persoonlijke communicatie en doorgeven van wensen aan het Better Places team ter plaatse in Costa Rica werd er prachtig ingespeeld op onze persoonlijke wensen. Hierdoor hebben wij een zeer mooie rondreis gemaakt in Costa Rica met een perfecte balans tussen activiteiten en rust, zoals door ons aangegeven. Costa Rica is trouwens een prachtig land met een gevarieerd aanbod voor iedereen. Een aanrader voor allen.
Pura Vida !

José

Januari 2018
We hebben voor Better Places gekozen, aangezien wij zowel naar Tortuguero als Corcovado wilden. Op deze manier konden we naar alle plaatsen die we heel graag wilden bezoeken, anders hadden we daar concessies in moeten doen. Antoinette en Liesbet hadden op basis van onze voorkeuren een mooi reisplan opgesteld. Al vonden we een erg groot prijsverschil tussen de voorbeelden die ze hadden staan op de website en wat onze reis moest gaan kosten. Maar door wat aan te passen in accommodaties hadden we uiteindelijk het plan wat wij wilden en wat wij hier voor kwijt wilden zijn. We waren erg te spreken over alle hotels en lodges e.d., soms op echt bijzondere plekken. Ook heel fijn dat we geen waterflessen hoefde te kopen (beter voor het milieu), aangezien we in alle lodges onze meegebrachte waterflessen konden vullen :-).
We zijn begonnen in Tortuguero waar we met een transfer heen gingen (al stond die eerst bij een verkeerd hotel waar we eerst zouden zitten, maar dit is netjes weer opgelost. Het was niet helemaal duidelijk waar het mis gegaan was bij Better Places of Hotel zelf). Daarna hebben we onze 4wd opgehaald. En zijn we zelf met de auto rondgetrokken langs Cahuita, Sarapiqui, La Fortuna/Arenal en Monteverde. We hebben in Sierpe de auto weer ingeleverd, wat niet helemaal vlekkeloos verliep. Aangezien Mapache (de autoverhuurder) niet op het afgesproken tijdstip aanwezig was, uiteindelijk allemaal geregeld. Daar zijn we met de boot naar Corcovado vertrokken, dit hadden we niet willen missen. Een prachtige locatie om te overnachten in het Adventure tentcamp. De laatste dagen verbleven we in Manuel Antonio en zijn met een transfer weer terug gebracht naar San José.
Ze hadden ook voor ons een aantal activiteiten al geboekt, zoals raften in de Sarapiqui, vaartocht over de Cano Negro, hangbruggen en ziplinen in Monteverde, nighttour in Monteverde, snorkelen bij Cano Island, tour in Corcovado National Park. Deze zaten bij de prijs in en geen enkele van deze activiteiten hadden we willen missen.
De fauna en natuur was overweldigend. Zoveel dieren gezien: 4 soorten apen, heel veel luiaarden, olingo, opossum, wasberen, krokodillen, tapir. En ontelbare bijzondere vogels, zoals verschillende soorten toekans, mot-mots, potoo, ijsvogels, caracara….. 3 weken lang zagen we wel weer een nieuw dier of vogel die we nog niet eerder gezien hadden, heel bijzonder.
Al met al dus een schitterende reis en Better Places is zeker aan te raden. We zullen ook zeker nog eens bij hen boeken als we een individuele reis willen maken in een bijzonder land.

Manuel Antonio

Coen en Els

Januari 2018
Goed georganiseerd, flexibele mensen, mooie plekjes. Groot voordeel is dat je contact op kunt nemen ter plekke voor vragen en problemen.

Anthony Meirisonne

Januari 2018
Alles was perfect op uur en tijd geregeld alle verblijven waren goed gemakkelijk is het contact via whatsapp tijdens De reis als je iets wil vragen.

Huub en Laura

December 2017
Mijn partner en ik hebben een rondreis door Costa Rica gemaakt. We hebben in 3 weken tijd 9 verschillende hotels/plaatsen bezocht. Doordat de dames van Better Places in Costa Rica goed wisten welke activiteiten, lodges en bestemmingen bij onze voorkeuren aansloten, hebben we de reis van onze dromen gemaakt! Er was een goede mix van trips en tours die gereserveerd waren en ‘vrije tijd’ die we ter plekke nog konden invullen. Daarvoor gaven zij allemaal ideeën, maar ook ter plaatse kwam je goede tips tegen. Voor ons gold: zoveel mogelijk van de diverse natuur en wild genieten. We hebben gebieden van wetlands tot regenwoud, van nevelwoud tot vulkanen bezocht. We hebben alle vier de aanwezige apensoorten gespot, evenals bultruggen en dolfijnen, tapirs, slangen en nog veel meer! Doordat alle reserveringen bevestigd waren, konden we met behulp van de app zonder vouchers zo overal terecht. Ook de mogelijkheid om direct contact op te nemen met de organisatie vonden we erg prettig. Hierdoor hadden we geen hinder van het tijdsverschil van 7 uur (en geen kantooruren!). Niet dat we veel contact met ze hebben opgezocht: het was allemaal erg goed geregeld! Maar dat idee was wel heel fijn! Voor ons was het 3 weken echt ‘Pura Vida’!

costa rica reiservaringen

Martijn en Mariska

December 2017
Wat hebben we genoten van onze privé rondreis door de regenwouden en langs de stranden van Costa Rica!! Samen met Liesbet (en Antoinette), de lokale reisexpert van Better Places hebben we deze reis samengesteld. De expert komt met een reisvoorstel op basis van je opgegeven voorkeuren. Vervolgens geef je zelf aan of je akkoord bent of dat je het reisvoorstel wilt aanpassen/verfijnen. Wil je meer strand of juist meer stad of meer regenwoud? Wil je extra activiteiten inplannen zoals natuurtochten, paardrijden, duiken of als Superman boven het woud zweven aan een kabel?
Alles is mogelijk en de reisexpert zal je zeker fantastische tips geven over plaatsen, activiteiten, restaurants etc..etc..
Wij hebben diverse malen tijdens onze reis gegeten in restaurantjes van de tips en die waren ronduit top! En Better Places maakt gebruik van een reisapp genaamd Trip Plans en dat werkt geweldig!! Al je gegevens van je reis en de routes staan erin (ook offline). Overal in Costa Rica is makkelijk Wifi te krijgen en als je dan je route download en opslaat, kan je gewoon offline navigeren. Vergeet niet alsnog een landkaart ergens te scoren, want dat blijft toch gewoon leuk om te zien waar je je bevindt!

Astrid

December 2017
Na vele reizen naar Costa Rica te hebben bekeken zijn we gegaan voor een individuele rondreis bij Better Places. Vooraf hebben we kunnen aangeven wat onze voorkeuren waren en daar is goed rekening mee gehouden. Na een overnachting in de hoofdstad San José zijn we de eerste paar nachten met een groep verbleven in het mooie Tortuguero, daarna zijn we per huurauto met ons gezin verder door Costa Rica getrokken. Alles was perfect geregeld. Op onze vragen is altijd zeer snel gereageerd door de lokale reisagent. We hebben goede tips gekregen die onze reis hebben verrijkt. Wat een prachtige land: vriendelijke mensen, lekker weer, mooie natuur en veel dieren kunnen spotten. Ons laatste verblijf in Costa Verde is in door ons gezin unaniem als mooiste locatie van de gehele reis gekozen. Ontbijten met uitzicht op aapjes en papegaaien vanaf je veranda, wanneer maak je zoiets nu mee?

Bart

December 2017
Better Places heeft voor ons gezin een mooie rondreis door Costa Rica samengesteld. De reisspecialisten hebben goed naar onze wensen geluisterd en daar een mooie reis op samengesteld. Uitstekende locaties, niet de standaard toeristische hotels. De huurauto stond keurig op de juiste plek en juiste tijd klaar. En de excursies die we wilden doen, waren uitstekend vooraf geboekt. Vooraf is er geregeld contact geweest, er werd snel en op persoonlijke wijze gereageerd. Ook tijdens de reis hadden we een enkele vraag, waar de reisspecialist snel en zeer kundig op gereageerd heeft.

Costa Rica reiservaringen

Miriam Smit

Augustus 2017
Wij kwamen voor de natuur: jungle en wilde dieren. En die hebben we gekregen! Geen aapjes die bij je op schoot komen zitten, maar puur en wild, zoals moeder natuur het bedacht heeft. De reis was fantastisch op maat gemaakt. Wat zullen Liesbet en Nadieh gelachen hebben om mijn angst vooraf om over giftige slangen te struikelen… (Is natuurlijk niet gebeurd.) De accomodaties waren zonder uitzondering zeer goed, de huurauto eveneens. Ja, we hebben hoosbuien gehad, vooral aan het eind van de dag, maar hé, het heet niet voor niets ‘regenwoud’! En koud was het evengoed nooit. De mensen zijn super gastvrij. Eén van de hoogtepunten was het nachtje bij de Bri Bri indianen. Veel te snel was de tijd voorbij. Ik kom zeker nog eens terug. En Better Places: niets dan complimenten!

H. Willems

Juli 2017
Heel goede samenstelling van de rondreis. Voldeed uitstekend aan onze wensen. Fantastische ecolodges. Prettig contact.

Nico en Natasja

Juli 2017
Zoekend naar een individuele rondreis die ook buiten het begane pad gaat, kwamen wij al snel uit bij Better Places. Op basis van onze wensen heeft Liesbet, lokaal reisagent bij Better Places een reisplan gemaakt waar we eigenlijk niets meer aan hoefden te veranderen. Wij wilden veel zien van Costa Rica, de alom bekende hoogtepunten, maar ook de minder bekende plekjes. Wij zijn op onze wenken bediend. Ook de accomodaties waren sfeervol en vaak prachtig gelegen in de jungle. Wat ook fijn was, dat Liesbet ook tijdens de reis goed bereikbaar was. Voor onze volgende rondreis komen wij zeker bij deze organisatie terug.

Costa Rica met kinderen

Marc DS – Gent – met gezin

Juli 2017
Als familie met 2 kinderen ( 12 en 9 ) waren we vooral op zoek naar een vakantie met tal van avontuurlijke buitenactiviteiten. Costa Rica leent hier zich perfect toe en Better places speelt hier uitstekend op in.
Per locatie / regio stellen ze een lijst beschikbaar van alles wat er te doen is. Op die manier kun je het aantal dagen en de invulling per locatie vrij kiezen. Betrokken gidsen waren telkenmale perfect op de afspraak. Activiteiten zoals raften, canopying, paardrijden, hiking,.. hadden we in overleg met Better Places reeds voor ons vertrek gereserveerd en daar waar al eens een aanpassing nodig bleek ter plaatse, werd dit snel en efficient doorgevoerd.
De combinatie van een individuele rondreis ( huurauto ) met back up ter plaatse door Better Places, zorgt ervoor dat je ale vrijheid bewaart maar gevrijwaard blijft van tal van beslommeringen.
We zijn zeer te spreken over Better Places v.w.b. zowel het overleg voor de reis als de ondersteuning tijdens de reis.

Stephen Buskin – met gezin

Juli 2017
We had an amazing holiday in Costa Rica organised via Better Places. The trip met all expectations. Accommodations were good, car hire went smoothly and activities were wonderful. Better Places gave us accurate advice before and during the trip and have a focus on keeping travel eco-friendly. Would travel with them again!!

Cor Wabeke – met gezin

Juli 2017
We hebben net een geweldige rondreis achter de rug door Costa Rica. We waren samen met onze 2 dochters van resp. 13 en 17 jaar. ook zij hebben genoten. We vonden de reis zeer afwisselend, boeiend, en inspirerend. We zaten in de regentijd dus hebben wel regen gehad, op sommige momenten wel een jammer maar op zich was dat geen groot bezwaar. Het bleef warm. In de droge tijd zou het wel eens erg heet kunnen zijn !
De acomodaties waar we verbleven waren alle, zonder uitzondering, prima. Mooi gelegen, goed voorzien, de meeste ronduit comfortabel.
De reis was goed geprogrammeerd op basis van onze wensen. We hebben daardoor veel aspecten van het land kunnen ervaren. De dorpen, de inwoners, de wegen, de overweldigende natuur, de flora en fauna.
Het verbaasde ons keer op keer dat als we weer ergens aankwamen, soms in schijnbaar chaotische omstandigheden, er iedere keer weer iemand rondliep met een lijst in zijn handen met onze naam erop. De organisatie van de reis was prima, geen minpunten.
We hadden een geweldige ervaring.

Marjolein

Juli 2017
De rondreis was goed samengesteld, met goede hotels. Klein minpuntje was dat er soms iets te veel schakels in de reserveringen zaten waardoor er wat vergissingen ontstaan waren bij een paar reserveringen.

Eduard Ridder – met gezin

Juli 2017
Rondreis door Costa Rica langs San Jose, Tortuguero, Boca Tapada, La Fortuna (El Arenal), Monteverde, Manuel Antonio en Corcovado.
Bijzondere accommodaties zoals een boomhut, een safaritent en een prive reservaat.
Leuke suggesties gehad van reisagenten over uitstapjes en advies over de route.

Marijke Rosmolen – met vrienden

April 2017
14 Dagen per auto rond gereden in Costa Rica. Echt een aanrader voor de gene die van flora en fauna houden.
We zijn gestart in San Jose voor en overnachting na aankomst. De volgende dag naar Tortugero voor 2 nachten, Monteverde, Porte Viejo, Arsenal, Manuel Antonio en Dominical.
Rondreis met veel afwisseling omdat het land zoveel natuur heeft, hebben we ook veel tijd door gebracht in Nationale Parken. Better Places heeft ons zeer goed ondersteund, zeker ter plekke, het is heel prettig als er iemand aanwezig is waar je terecht kan met al je vragen, complimenten Liesbet. Samen gevat: Persoonlijk, maatwerk en zeker een aanrader.

Costa Rica reiservaringen

Hans Wassink – met partner

Maart 2017
Via internet gezocht op reis samenstellen voor Costa Rica, en terecht gekomen bij Better Places, het voorgestelde plan op enkele punten gewijzigd en uiteindelijk geboekt, inclusief allerlei excursies en auto. Tijdens onze reis klopte alles, hotels, auto’s, excursies en transfers, en prettig dat er altijd direct contact kon worden opgenomen (lokaal) in geval van vragen en/of problemen. Rekening houdend met het tijdverschil vanaf het begin vrijwel altijd al binnen 2 uur antwoord op alle vragen. Al met al is het een fantastische reis geworden, mede door de adviezen en ondersteuning van Liesbet en Nadieh, Bij een dergelijke reis zullen wij zeker Better Places weer overwegen, maar ook aan anderen aanbevelen.

Everty & Marjorie

Maart 2017
Prachtig land, deskundige en persoonlijke begeleiding door Liesbet van Better Places. Je kunt bij BP veel invloed uitoefenen op je eigen programma en accommodaties (zoals het ook hoort, want het is jouw reis).
Ons advies: neem ruim de tijd om Costa Rica te bezoeken! De afstanden zijn niet zo groot, maar soms heb je te maken met ‘lastige’ wegen. Het is zeker de moeite waard om zelf een auto te huren, want rijdenin CR valt reuze mee!

Tom Pijnenburg

Februari 2017
In augustus 2016 het plan opgepakt om naar Costa Rica te gaan. Afgelopen jaren altijd met FOX gereisd, dus was ook voor deze reis dit de eerste optie. Na wat googlen kwam ik uiteindelijk ook uit bij Better Places (Liesbet en Nadieh voor Costa Rica). Ik heb de reis van FOX voorgelegd bij hun en gevraagd wat zij konden betekenen voor ons. Ze waren direct eerlijk dat FOX zonder meer een scherpe prijs hanteerde, maar dat ze een aantal bestemmingen anders zouden doen. Na diverse malen over en weer mailen, wat allemaal heel erg snel ging, hebben we besloten om onze reis door Better Places te laten regelen. We hebben hier geen minuut spijt van gehad. Alles tot in de puntjes geregeld en daarom 100% kunnen genieten van Costa Rica. Ook toen we daar waren en we nog vragen hadden werden deze altijd direct beantwoord (via whatsapp en telefoon). Voor onze komende reizen zullen we ook Better Places zeker weer overwegen.

reiservaringen costa rica

N Broekhuis

Februari 2017
Via internet onze reis laten regelen door Better Places. We hebben een rondreis gemaakt door Costa Rica voor circa 18/19 dagen. Deaccommodaties en de autoverhuur waren goed geregeld en er is goed geluisterd naar onze wensen (kleinschalige accommodaties/actieve vakantie). Een schitterende reis met dank aan het reisbureau.

Hannie van Baren

Januari 2017
De lokale reisexpert Liesbet speelde heel persoonlijk ( en snel) in op onze wensen en heeft een prima reis voor ons sanengesteld. Super!

Kees & Irene

December 2016
Snelle en uitstekende adviezen voor onze reis naar het zuiden van CR.

costa rica reiservaringen

Marijke van Voorthuijsen

December 2016
Wij zijn in de Kerstvakantie 17 dagen naar Costa Rica geweest. We hebben een rondreis gemaakt. Voorstel voor de rondreis was prima, hier en daar hebben we wat aangepast, dat was geen probleem. Alles was goed geregeld: transfers kwamen, boekingen waren gemaakt en excursies geboekt door Better Places. En dat via een snelle, correcte en prettige communicatie via de mail. Kortom: wat wil een mens nog meer? Aanrader!

Hilde Mathieu

November 2016
Liesbet en Nadieh pikten zeer snel op wat wij graag wilden, kwamen met suggesties die heel goed bevielen en achteraf ook heel goed pasten in het geheel. Bij evacuatie Tortuguero door orkaan, hebben zij zeer snel gereageerd en gezorgd voor onderkomen naar onze wensen en niet zoals de meesten terug naar San Jose. Er waren nog plaatsen die niet bereikbaar waren waarvoor in samenspraak met ons ter plaatse een zeer toffe andere plaats voor is gevonden. Bedankt meisjes voor de toffe ervaring.

Marijke – met partner

Costa Rica reiservaringen – september 2016
Mijn vriend en ik wilden met een auto rondreizen door Costa Rica en hadden ons reisplan al klaar. We zochten een organisatie die de huurauto en de accommodaties voor ons konden regelen en kwamen bij Better Places uit. Better Places overtrof onze verwachtingen ruimschoots: we kregen vooraf goed input, er werd supersnel op onze mails gereageerd, de tours waren geweldig geregeld en de locaties… wow!

Een lodge in een reservaat waar je bijna struikelde over de wilde dieren en waar het uitzicht waanzinnig was, een houten huis met jungledouche midden in de natuur, en in het vreselijke Playa del Coco (erg toeristisch, maar vriendje wilde graag duiken en ik wilde vanuit daar een dagje naar Nicaragua) een heerlijk rustig hotel met grote kamer en airco. Een aantal vna deze locaties hadden we niet zelf kunnen vinden online.

We hebben Tortuguero, Cahuita, La Fortuna, Monteverde, Playa del Coco en Paquera bezocht. Een aantal tours waren inbegrepen bij de prijs en bij een aantal locaties konden we optioneel tours bijboeken. Onze oorspronkelijke volgorde was anders, maar dankzij de tips van de dames van Better Places bespaarden we bijvoorbeeld geld op de huurauto door eerst een geheel verzorgde trip naar Tortuguero te maken.

Al met al hebben we een fantastische reis gemaakt en dat was mede dankzij Better Places.

costa rica reiservaringen

Tamara Peeters – met partner

Costa Rica reiservaringen -Augustus 2016
Tijdens onze zoektocht naar een geschikte reisorganisatie voor onze eerste verre reis, kwamen we uit bij Better Places. Het concept sprak ons meteen aan; zelf een reis samen kunnen stellen, op basis van advies en ondersteuning van een (Nederlandse) reisadviseur die gevestigd is in het betreffende vakantieland. Onze reis voldeed aan al onze wensen, het had niet beter of mooier kunnen zijn. Dankzij de plaatselijke kennis van onze reisadviseurs (Liesbet en Nadieh), hebben we de mooiste plekjes van Costa Rica mogen zien. Van de groene zeeschildpad ’s nachts te zien broeden op het strand, tot kaaimannen in de jungle, van raften op de Pacuare rivier, tot ziplining over de boomtoppen van Monteverde… Maar ook van surflessen aan de kust, tot walvissen spotten op de Pacific! En dat waren slechts een paar onderdelen van onze met Liesbet samengestelde reis. Een avontuur vol natuurwonderen, ondersteund door goede communicatie (ook ter plekke!) van onze reisadviseurs. Bij het boeken van een volgende reis, denken we absoluut weer aan Better Places!!

Judith van den Berg – met gezin

Costa Rica reiservaringen – Augustus 2016
Onze lokale contactpersoon Liesbet van Better Places had op basis van onze persoonlijke wensen een individuele reis voor ons door Costa Rica geboekt. Deze voldeed meer dan aan onze verwachtingen. De accommodaties waar we sliepen waren prachtig en alles was geweldig geregeld. Van te voren hadden we uitgebreide informatie gekregen over het land, mooie locaties en leuke acitiviteiten, zodat we elke dag konden doen wat ons leuk leek. Met onze auto met GPS en de routebeschrijving van Liesbet konden we prima onze weg vinden in Costa Rica. Een aanrader!

Ellen Steenbakkers – met gezin

Costa Rica reiservaringen – Augustus 2016
Wij hebben een rondreis gedaan met een huurauto door Costa Rica. We hebben de hotels van te voren vast laten leggen. De accommodaties waren erg mooi met (op 1 keer na) een ideale ligging. Ons programma begon aan de Caribische kust en we bleven steeds 2 dagen op 1 plek, daarna reisden we weer verder. De laatste 2 dagen lekker uitgerust aan de Pacifische kust. Het programma was divers en klopte helemaal! De huurauto was bestand tegen de slechte wegen daar en we hadden van onze reisagent een heel duidelijke routebeschrijving gekregen. Wij vonden het heel plezierig om op eigen gelegenheid het land te leren kennen en tegelijkertijd wel verzekerd te zijn van accurate raad en daad door een lokale reisagent indien nodig. Wij kunnen het iedereen van harte aanbevelen!

costa rica reiservaringen

Costa Rica reiservaringen – Chantalle Vandiest

Augustus 2016
Top organisatie vanwege persoonlijke benadering en individueel reisvoorstel. 24-uurs bereikbaarheid ter plekke! Probleempjes binnen uurtje opgelost!

Odeke Harks

Juli 2016
Perfect en volledig naar eigen wensen samengesteld in overleg met de lokale reisexpert van Better Places, alles vervolgens door haar ook perfect geregeld.

Ann-Louise van Leeuwen – met gezin

Reiservaringen Costa Rica – Juli 2016
Supergoed georganiseerd, er is duidelijk naar onze wensen geluisterd. De plaatselijke reisexpert heeft ter plekke nog dingen voor ons geregeld toen wij aangaven dat onze plannen iets veranderd waren.

costa rica reiservaringen

Paul Bus – met gezin

Reiservaringen Costa Rica – Juli 2016
Via Better Places zijn wij in contact gekomen met hun lokale reisexpert Liesbet. Nadat Liesbet onze wensen had geïnventariseerd via mail en skype kwam ze al snel met een reisvoorstel inclusief vervoer, excursies en overnachtingsaccommodaties. Slechts enkele aanpassingen waren nodig om tot een voor ons ideaal reisschema te komen. Natuurlijk is het spannend hoe het allemaal ter plaatse uitpakt. Dat liet niks te wensen over. Op het vliegveld stond keurig iemand ons op te wachten en ook in de daarop volgende weken liep alles volgens afspraak. De overnachtingsaccommodaties waren boven verwachting en ook het reisschema bleek haalbaar en gaf een prachtige indruk van alle hoogtepunten in Costa Rica. Zaken zoals de huurauto waren strak geregeld. Tijdens de tour was regelmatig via WhatsApp even contact met Liesbet of alles naar wens verliep. Bij problemen, die er gelukkig niet waren, konden we een beroep op haar doen. Voor ons was dit een zeer prettige kennismaking met Better Places en wat ons betreft een aanrader voor diegenen die van plan zijn een individuele rondreis te gaan maken in Costa Rica.

Cees

Juli 2016
Super vakantie gehad in Costa Rica. Vooral de accommodaties waren erg goed op zeer bijzondere locaties. Vervoer en excursies waren prima geregeld en van hoge kwaliteit. Goed en makkelijk contact per mail met lokale reisleider Liesbet. Een echte aanrader!

Mariska – met gezin

Reiservaring Costa Rica – Juli 2016
Afgelopen juli zijn wij met onze 2 kinderen van 15 en 13 naar Costa Rica geweest. De reis begon met een 3 daagse tour en aansluitend een rondreis per huurauto. Tijdens het uitzoeken en plannen van de reis hebben wij veelvuldig met Liesbet gemaild voor advies en het samenstellen van de reis. Dit contact verliep soepel aangezien zij direct op onze mails reageerde. Het was heel fijn om contact te hebben met een Nederlandse reisexpert. De reis was vanaf begin tot eind top geregeld: transfers altijd op tijd, goed huurauto (op het afgesproken tijdstip geregeld), goede lodges; mooi gelegen, vriendelijk en behulpzaam personeel, schone kamers. En een prachtig land! De visie van Better Places, de aandacht voor duurzaamheid sprak ons erg aan om voor Better Places te kiezen. Helemaal na onze super ervaring in Costa Rica zou ik iedereen Better Places aanbevelen.

costa rica reiservaringen

Reiservaring Costa Rica -Jan Deterd

Juni 2016
Prima reis met mijn dochter gehad. Het klopte van begin tot eind uitstekend met de lodges en transfers bij de geweldige activiteiten die we samen met onze agent van Better Places hadden uitgezet. We hebben een TOP vakantie gehad!!

Yvonne – met partner

April 2016
Heerlijke actieve, maar ook ontspannende reis gemaakt.

Egbert – met partner

Costa Rica reiservaringen – Maart 2016
Goede duidelijke communicatie met een Nederlandstalige reisagent terplekke, waarbij je in geval van problemen tijdens je vakantie op terug kunt vallen. Je hebt je eigen inbreng bij de invulling van je reis, en voor de afstemming heb je korte lijnen. Dit heeft voor ons een onvergetelijke reis opgeleverd.

costa rica reiservaringen

John Arts – met partner

Februari 2016
Via Better Places hebben we enkele heerlijke dagen mogen beleven in San José en Tortuguero. Alles was perfect geregeld en verliep volgens planning. De accommodatie was heel goed en de aan ons toegewezen gids perfect. Kortom, een prima ervaring opgedaan met Better Places en zeker een aanrader.

Jannie Holwerda-Buijs

Costa Rica reiservaringen – Januari 2016
We hebben heel veel natuur gezien. Prachtige regenwouden, veel vogels, mooie kikkertjes, de oceaan aan beide zijden.
Het was in een woord: Fantastisch. Goed begeleid door Liesbet, die zelf in Costa Rica woont. Gaan zeker kijken voor 2017 voor een reis naar Indonesie.

Reisexpert Liesbet woont al jaren in Costa Rica. Zij helpt je graag bij het samenstellen van je ideale rondreis Costa Rica. Geef Liesbet je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

Geef je op en maak kans op gratis toegangskaarten voor twee personen voor de beurs!

Vul alle velden in om kans te maken op de vrijkaarten!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Amsterdam!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Utrecht!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Breda!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Onze Garanties

Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR. Je betaalt je reis gewoon aan Better Places in Nederland, waardoor je geen valutaverschillen of extra bankkosten naar het buitenland over hoeft te maken. Lees meer over onze garanties.

You have Successfully Subscribed!