Cuba rondreis - 100% op maat

Regel je individuele rondreis rechtstreeks met een lokale expert

Maak kennis met Julio, de reisprofessional uit Cuba. Samen met Monique en Jacqueline is hij gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen. Lees hoe je samen met hen je rondreis kunt samenstellen. Helemaal zoals je zelf wilt.

Lees meer

Geef Julio je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.
Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan hieronder de reisideeën.

Voorbeeldreizen Cuba

Cuba hoogtepunten

Reis met je eigen huurauto en ontdek alle hoogtepunten.
15 dgn vanaf € 1375 ,- pp. (€ 92,- per dag)

Cuba autorondreis

Koloniale steden, authentieke dorpjes en parelwitte stranden.
20 dgn vanaf €1515,- pp. (€76,- per dag)

Cuba familiereis

Bezoek de tabaksvelden, koloniale steden en witte stranden.
15 dagen vanaf €1065,- pp. (€71,- per dag)

Speciale aanbieding

Met wie ga jij een cocktail drinken?

Lees meer

Lian en Jos reden samen met hun drie kinderen het land door, sliepen bij mensen thuis en leerden het kleurrijke Cubaanse leven van dichtbij kennen.

 

Lees het interview

Beste reistijd, excursies en overnachtingen

Cuba excursies

Bekijk de excursies die je kunt toevoegen aan je Cuba reis.

Fair en Groen

Lees meer

Meet the locals

Viñales – Tabacco walk
Maak onder begeleiding van een lokale sigarenboer een wandeling langs de tabaksvelden. De sigarenboer vertelt je alles over de sigarenindustrie en laat je ook zien hoe de sigaren gemaakt worden. Je komt ook meer te weten over de lokale religie, gewoontes en gebruiken op het platteland. Er is ook een variant waarbij je te paard door de vallei rijdt en de tabaksvelden verkent.

Trinidad – Bici tour
Fiets door de stad in een zogenaamde bici-taxi. Je bezoekt hierbij ook de levendige buitenwijken van Trinidad. Je komt langs tabaksfabrieken, sigarenfabrieken en keramiekwerkplaatsen. Je proeft verschillende soorten vruchten en een drankje van suikerriet. Deze alternatieve route door Trinidad geeft een mooi beeld van het Cubaanse leven.

Havana – Tour per oldtimer
Met een authentieke oldtimer rijd je langs de meest interessante plekken van Havana. Je ziet onderweg het Parque Central, de Paseo del Prado, de Avenida del Puerto, Fortalezas de Havana Vieja, een rum museum, het treinstation, Plaza de la Revolucion en het park met het beeld van John Lennon. Tijdens de rit wordt er uiteraard meerdere malen gestopt voor het maken van foto’s.

Op zoek naar een unieke reis en geen tijd om zelf je reis samen te stellen?Geef Julio je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Inspiratie en reiservaringen

“Wij hebben onze reis op Cuba als superleuk ervaren, alles was van te voren geregeld en we hebben heerlijk kunnen genieten. Door het slapen in de casas particulares kom je in contact met de zeer gastvrije Cubanen.”
Wilma en partner