Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award of bekijk hieronder de Georgie reiservaringen.

Miranda

Augustus 2018
Net terug van een roadtrip door Geogië met begeleiding van driver/guide Lasha.
We (koppel) hebben op 2 weken zowat het ganse land bereisd en het was een interessante ervaring. We waren wel zeer blij dat Lasha ons op een vlotte manier door het onvoorspelbare verkeer van Georgië loodste. Verkeersregels lijken er eerder theorie dan praktijk en op vele wegen heb je echt een 4X4 nodig door de zeer slechte staat van het wegdek. Hij bracht ons op een veilige en comfortabele manier op unieke plaatsen. Georgië is een land met vele gezichten: afwisseling is de norm, rijk aan cultuur en natuur, armoede en rijkdom. De reis met Better places, die we samen met George hadden opgesteld, stak zeer goed in mekaar. De organisatie liep perfect. Dank aan George en Lasha.

Chris ten Dam

Juli 2018
Afgelopen zomer zijn we met Better Places naar Georgië geweest. Vooraf met Mari (vanuit Georgië) eerst een planning gemaakt en onze wensen aangegeven. Hierbij gaf zij nog wat tips wat we beter wel en niet konden doen. De reis zag er prima uit. De eerste reisdag bij aankomst werden we prima op tijd door onze gids afgehaald vanaf het vliegveld in Tbilisi. Deze gids en tevens chauffeur heeft ons de gehele rondreis bijgestaan. De gids Irakli had erg veel kennis over het land, gaf nog leuke tips wat we ook konden doen en niet geheel onbelangrijk zijn rijgedrag was prima.
Kortom een prachtig land wat zeker de moeite waard is om te bezoeken.En de complimenten aan Better Places want alles was echt tot in de puntjes geregeld.

Peter Breedveld

Juli 2018
In juli heb ik samen met mijn zus en mijn ouders door Georgië en Armenië rondgereisd. In twee weken Georgië hebben we veel hoogtepunten gezien, waaronder: De Kaukasus rondom Kazbegi, de waterval van Gevleti, de historische stad Tbilisi, bergstadje Signaghi, wijnproeverij Shumi, de grotten van Uplistsikhe en kasteelstadje Akhaltsikhe. Na de grens te hebben overgestoken, hebben we een week in Armenië doorgebracht met als hoogtepunten: de stad Gyumri, het centrum van Yerevan, het Genocidemuseum in Yerevan, een kijkje naar de Ararat, het Sevanmeer en een aantal mooie kloosters. Better places was voor ons ideaal omdat we door hen goed contact hadden met de lokale reisorganisaties (Silkroad en Georgian holidays) in respectievelijk Armenië en Georgië. Verder was er veel mogelijk en regelen ze veel dingen, waardoor je onbezorgd op vakantie kan. De kans is groot dat we vaker met Better Places op vakantie zullen gaan.

Anneke

Juli 2018
De reis was heel mooi. Fijne hotels en guesthouses uitgestippeld en mooie originele activiteiten, die ook niet allemaal heel toeristisch waren. Supergeslaagd!

reiservaringen georgie

John

Georgie reiservaringen – Juni 2018
Ik geef niet graag een tien, maar de reis, de organisatie en het land waren geweldig.

Marieke Tillema

Georgie reiservaringen – Mei 2018
Alles was zeer goed georganiseerd door de plaatselijke reisspecialist (Mari). Tot in de puntjes verzorgd en ook tijdens de reis persoonlijk contact!

Lieke

Georgie reiservaringen – Mei 2018
Reis goed aangepast aan eigen behoefte.
Zeer persoonlijk en snel contact. Ook in het land zelf.
Fantastische roadtrip naar wens gehad met onze eigen 4WD. Zeker een aanrader en zeker bij Better places.

Marijke de Jong

Georgie reiservaringen – Mei 2018
Wij hebben een rondreis van 7 dagen gemaakt in Georgie met prive gids/chauffeur. Wij hebben via Better Places veel contact gehad met het lokale reisbureau om de juiste rondreis op maat te vinden. Het is een geweldige mooie, leuke en interessante reis geworden. Alles was perfect geregeld, onze gids sprak heel goed engels en heeft goede uitleg kunnen geven. Met hulp van het lokale reisbureau, hebben we ook nog wat minder toeristische bezienswaardigheden gezien. Wij zullen zeker Better Places contacteren bij een volgende reis !

Georgie reiservaringen

Ruben Flohr

Georgie reiservaringen – Maart 2018
We hebben met ons gezin met een dochter van 13 een rondreis door Georgie gemaakt met een zeer robuuste 4WD.
Op de achtergrond was alles geregeld en geboekt via Better Places. Met slechts 1.5 week van te voren boeken en zelf weinig achterrond kennis, was deze externe hulp zeer welkom. Zeker ook vanwege de taalbarriere: iedereen spreekt vloeiend Georgisch en Russisch. We werden ook tijdens de reis geupdate over omstandigheden, en gevraagd naar onze ervaringen om waar nodig bij te sturen. Ook moeilijker te organiseren excursies zoals de nachtelijke tocht naar het observatorium in Abastumani verliep vlekkeloos en was echt geweldig. Ik verwacht dat we een volgende bestemming ook via Better Places gaan boeken. Het was een expertiment om te organisatie uit te besteden in zo’n exotisch land, en het Is echt goed bevallen. Neemt alle zorgen uit handen, we hoefden alleen maar te genieten.

Marianne Borgman

Georgie reiservaringen – Augustus 2017
Uitgebreide voorbereiding samen met reisagent Mari, ter plaatste. Praktisch alles wat we wilden, heeft ze geregeld. Ze ontving ons in ons bij aankomst in ons hotel in Tibkisi en vroeg om feedback op onze laatste dag. Prettige enthousiaste jonge gids/ chauffeurs.Heel fijn dat we daar niet zelf hoefden te rijden en toch overal konden komen en wandelen (of-road wegen, heftige rijstijl van veel Georgiërs ). Veel onverwachte leuke gebeurtenissen. Veel Verschillende landschappen, mooie schilderachtige huizen. Ook kleine Kaukasus,gebied rond Goderdzi pas is prachtig. Musea grotendeels mooi maar rondleiding soms wat gedateerd, oost-Europese stijl. Hotels prima, lokale keuken wat simpeler maar lekker. Wij wilden niet weg uit dit land na 31 dagen!

Jan – met partner

Georgie reiservaringen – Augustus 2017
In samenspraak met de lokale specialist Mari hebben we per e-mail een rondreis met chauffeur/gids samengesteld. Wel wilden een goed beeld krijgen van het land, zowel natuur als cultuur zien met een speciale focus op de vele oude kerken en kloosters. Dat is zeker gelukt. Onze gids heeft ons vakkundig door het land geloodst. Zijn engels was prima, we staken veel van hem op. De geselecteerde hotels waren van goede tot uitstekende kwaliteit.
Als met al een fijne vakantie die ons een hele goede eerste indruk van Georgië heeft gegeven!

Georgie reiservaringen

Georgie reiservaringen Lex

Georgie reiservaringen – Juli 2017
Fantastische 12 dagen gehad, goede begeleiding gehad in het plannen van de reis. Heel veel moois gezien, het was zeer zeker de moeite waard.

Tettie Veldstra-Lantinga

Georgie reiservaringen – April 2017
Met een groep van 12 mensen hebben we van 22 t/m 29 april 2017 het oostelijke gedeelte van Georgië bezocht.
Maanden van tevoren hadden we samen met Mari van Better Places een reis samengesteld. Een en al lof voor deze dame en ook voor de gids en chauffeur, die ons met een luxe Mercedes-bus overal naar toe brachten.
Wij hebben genoten van de prachtige landschappen van noord tot zuid en ook van de verschillende temperaturen. Het hotel in Tbilisi was goed. We kunnen terug kijken op een geweldige week en wij komen vast eens terug.

Gerrie – met vrienden

Georgie reiservaringen – April 2017
Mooie gevarieerde rondreis met een prima gids en chauffeur in comfortabele bus. Prachtig land ook. Het oude centrum van Tbilisi is zeker een bezoek waard. Verder zijn we naar Kazbegi geweest, erg indrukwekkende bergen in de Noordelijke Kaukasus. We zijn ook naar Telavi en Signaghi geweest, een heel andere natuur maar niet minder mooi. Tot slot in het zuiden de semi-woestijn en het grotklooster David Garedi. Om stil van te worden.

Je eigen Georgie rondreis

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis Georgie? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Mari, de reisexpert in Georgië. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze reisideeën of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Mari.

Maak kennis met Mari, de reisexpert die in Georgië woont. Zij is gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen. Lees hoe je samen met haar je rondreis kunt samenstellen. Helemaal zoals je zelf wilt.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

Geef je op en maak kans op gratis toegangskaarten voor twee personen voor de beurs!

Vul alle velden in om kans te maken op de vrijkaarten!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Amsterdam!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Utrecht!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Breda!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Roadtrip Marokko

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!