India met kinderen

15-daagse rondreis
Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

15-daagse rondreis India met kinderen
Vanaf € 1120,-

 • Bezoek de ‘roze stad’ Jaipur
 • Kameelrijden in de buurt van verschillende Rajasthani dorpjes
 • Bezoek het wereldwonder Taj Mahal

Ontdek de mooiste plekken van Noord-India met deze rondreis India met kinderen. Van adembenemende landschappen tot kleurrijke personages, van aparte architectuur tot een ongelooflijk scala aan wilde dieren, India heeft het allemaal. De reis begint en eindigt in Delhi. In Mandawa ontdek je prachtige fresco’s en sierlijke koopmanshuizen. Vanuit hier reis je verder naar Jaipur, ook wel de roze stad genoemd vanwege de vele rozekleurige gebouwen. Je gaat op zoek naar wilde dieren in het Rantambore National Park en verblijft in een historisch paleis in Karauli. Via Bharatpur reis je verder naar Agra voor een bezoek aan de Taj Mahal.

Reisexpert Shalome in India helpt je graag bij het samenstellen van je ideale reis. Geef Shalome je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

Stel je eigen familiereis India samen

Dit is een voorbeeldreis,  je kunt je rondreis India met kinderen in overleg met een lokale reisprofessional samenstellen. Vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Shalome, onze lokale reisexpert.

Route India met Kinderen:

 • Delhi
 • Mandawa
 • Jaipur
 • Ranthambore
 • Karauli
 • Bharatput
 • Agra
 • Delhi

Dag 1 – Delhi
Bij aankomst op het vliegveld word je opgehaald en naar je hotel gebracht. De rest van de dag heb je vrij om te besteden.

india met kinderen

Dag 2 – Delhi
Vandaag breng je samen met een lokale gids een bezoek aan Old Delhi. Net als de lokale bevolking maak je gebruik van het metrosysteem en traditionele riksja’s. De focus van de tour ligt op de markten en het alledaagse leven op straat. Daarnaast ga je naar de grootste moskee van India, de Jama Masjid.

india met kinderen

Dag 3 – Mandawa
‘s Morgens vertrek je naar het Shekhavati gebied van Rajasthan wat bekend staat om zijn sierlijke havelis (koopmanshuizen). Het is een vrij lange rit van ongeveer 6 uur, maar je maakt onderweg verschillende stops.

Dag 4 – Mandawa – tocht per kameel
In de ochtend maak je en wandeling door Mandawa, waarna je lekker kunt relaxen bij het zwembad. Later op de dag bezoek je verschillende omliggende dorpen per kameel. Zo krijg je een goede indruk van het dagelijkse leven van de inwoners van Rajasthan.

india met kinderen

Dag 5 – Jaipur
Na 4 uur rijden kom je aan in Jaipur, in de volksmond bekend als de ‘roze stad’ vanwege de vele rozekleurige gebouwen die daar te vinden zijn. In de middag bezoek je het stadspaleis en de Jantar Mantar, het grootste gebouwde astronomisch observatorium ter wereld.

Dag 6 – Jaipur
In de ochtend neemt de lokale gids je mee naar het Amber Fort, een groot complex van paleizen, hallen, paviljoens, tuinen en tempels. Het complex is gebouwd in een tijdsbestek van 125 jaar. De middag heb je vrij te besteden. Het is de moeite waard een kijkje te nemen in de bazaars. Jaipur staat onder andere bekend om haar prachtige tapijten en edelstenen.

india met kinderen

Dag 7 – Ranthambore
Na het ontbijt vertrek je richting Sawai Madhopur, de basis voor een bezoek aan het Ranthambore National Park. In de middag kun je onder begeleiding van een gids het Ranthambore Fort beklimmen. Eenmaal boven geniet je van een fantastisch uitzicht over het Rantambore Nationaal Park. Misschien spot je al de eerste wilde dieren!

india met kinderen

Dag 8 – Ranthambore
Vandaag ga je op safari! Er staan twee safari’s op het programma, één in de ochtend en één in de middag. Per jeep rijd je door het park, op zoek naar tijgers en andere wilde dieren. Mijn zijn arendsogen zal je gids de dieren vast eerder spotten dan jij. Ranthambore staat bekend om zijn tijgers, dus hopelijk heb je geluk en spot je een tijger! Het is hoe dan ook een mooie rit door de Indiase natuur, en onderweg zul je zeer waarschijnlijk verschillende herten, vogels en apen spotten.

Dag 9 – Karauli
Jullie vervolgen je India met kinderen reis naar de stad Karauli (2 uur rijden), waar jullie  verblijven in het historische Bhanwar Vilas Paleis. De maharadja woont hier ook met zijn gezin. Misschien schuift hij wel aan bij het avondeten! Het is heerlijk ronddwalen door de gangen van het paleis, met zijn eigen boerderij, paardenstallen en een verzameling antieke auto’s.

Dag 10 – Karauli
’s Ochtends staat een traditionele kameelwagen voor jullie klaar. Door de smalle marktstraten van Karauli rijden jullie naar het oude stadspaleis. Het rijkelijk versierde 18e-eeuwse City Palace heeft prachtige oranje zandstenen koepels, spectaculaire fresco’s en een indrukwekkende Paleis Hall. Vanaf het dak heb je mooi uitzicht over de stad en de omliggende heuvels. Breng zeker ook een bezoek aan de Krishna Tempel naast het paleis. Hier vindt regelmatig een levendige gebedsplechtigheid plaats die devoties uit de omliggende dorpen trekt. Bijzonder om mee te maken! Het is leuk om de drukke en kleurrijke marktstraten te voet te verkennen, voordat je weer aan boord van de kameelwagen klimt voor de rit terug naar jullie eigen paleis.

india met kinderen

Dag 11 – Bharatpur
Vandaag rijden jullie naar Bharatpur (ca. 3 uur rijden). Hier verblijven jullie in een hotel met zwembad, net buiten het Nationaal Park Keoladeo, beter bekend als Bharatpur Vogelreservaat. In het reservaat komen maar liefst 400 vogelsoorten voor, waaronder de Indische slangenhalsvogel, Indische aalscholver en Javaanse dwergaalscholver. Ook leven er pythons en jakhalzen. In de middag maken jullie een tocht door het Vogelreservaat per fietsriksja.

Dag 12 – naar Agra
Voordat jullie je India-reis vervolgen, kun je desgewenst in de vroege ochtend nog een bezoek brengen aan het vogelreservaat. Onderweg naar Agra kun je de verlaten Moghul hoofdstad Fatehpur Sikri bezoeken. In Agra verblijf je in een mooie homestay in de buurt van de Taj Mahal.

india met kinderen

Dag 13 – Agra
In de vroege ochtend kun je zelf de Taj Mahal bezoeken, desgewenst met behulp van een audiogids. In de middag maak je een tour naar verschillende bezienswaardigheden: het Agra Fort, Itimad-Ud-Daulah, oftewel de Baby Taj en Mehtab Bag, een tuin aan de andere kant van de Yamunam rivier, waar je een prachtig uitzicht hebt op de Taj Mahal.

india met kinderen

Dag 14 – Delhi
Vandaag gaan jullie weer terug naar Delhi (zo’n 5 uur rijden) waar jullie verblijven in een hotel in de buurt van het vliegveld. Er is een mooi zwembad in de tuin van het hotel waar je nog even bij kan komen van deze indrukwekkende reis.

Dag 15 – Einde India met kinderen rondreis – Vertrek vanuit Delhi
Helaas, jullie rondreis door India is al weer voorbij. Jullie worden naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar huis.

india met kinderen

Reisinspiratie – de Taj Mahal

Een van de redenen waarom mensen India bezoeken is voor een bezoek aan de Taj Mahal. Lees op Traveljunks waarom een bezoek aan de Taj Mahal niet te missen is.

Prijsinformatie rondreis India met kinderen

Reisduur rondreis India met kinderen  15 dagen/14 nachten
Reissom rondreis India met kinderen Vanaf € 1120,- per persoon (op basis van 4 personen reizend in het laagseizoen)
Inclusief Overnachtingen inclusief ontbijt, vervoer ter plaatse, genoemde excursies met evt. genoemde gidsen
Exclusief Internationale of binnenlandse vluchten, visumkosten, overige maaltijden, entreegelden, persoonlijke uitgaven, calamiteitenfonds à € 2,50 en reserveringskosten à € 25,- pp (max. € 75,- per boeking)
Hotels India Overnachtingen in een familiekamer

Deze prijsinformatie is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis. Al onze reizen worden op maat gemaakt, en zijn afhankelijk van factoren als beschikbaarheid, reisperiode, samenstelling van het reisgezelschap etc. Shalome helpt je graag bij het samenstellen van jouw rondreis India met kinderen.

Je eigen rondreis India met kinderen

Ook een rondreis India met kinderen maken? Geef Shalome je wensen door en zij stuurt je een voorstel voor een rondreis op maat.
Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk hier de voorbeelden voor een rondreis India.

Meer inspiratie voor een verre reis met kinderen?

Onze lokale reisspecialisten hebben veel ervaring met het organiseren van bijzondere verre reizen met kinderen. Zij stellen graag een reis op maat voor je samen. Bekijk het overzicht van onze verre reizen met kinderen.

 

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Roadtrip Marokko

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!