Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award of bekijk hieronder de Jamaica reiservaringen.

Joan

Juli 2018
Rondreis met auto over hele eiland. Je mo et wel een ervaren chauffeur zijn omdat ze soms onverwachte dingen doen op slechte wegen. Accommodaties echt super, soms wat te afgelegen waardoor het veel tijd kost om te bereiken. Mooie mensen gezien, lekker gegeten en voelden ons heel welkom.

J B

Juni 2018
We hebben zelf met een auto Jamaica verkend. Een geweldige ervaring: schitterende natuur, watervallen, stranden en mensen. De wegen zijn vaak slecht en de meeste Jamaicanen rijden erg hard, maar als jezelf rustig aan doet is het geen probleem. Het mooiste van deze reis met Better Places vonden we de bijzonder accomodaties: ieder plekje was weer bijzonder. Vooral B&B bij Miss Lilly, de tante van Usain Bolt en Geddes Great House.
Alles was perfect geregeld en de tips voor bezienswaardigheden en activiteiten heel goed. We hadden heel duidelijke routebeschrijvingen en tips: hoe om te gaan met wat opdringerige gidsen. Heel zinvol!
We hebben ons geen moment onveilig gevoeld in dit schitterende land. De mensen zijn erg vriendelijk, open en behulpzaam.
Onze complimenten voor de contactpersoon in Jamaica: Karin Bakker. Voor de geweldige rondreis, maar ook haar hulp bij het zoeken naar onze koffer, die nooit is aangekomen in Jamaica.

Ron Bos

Juni 2018
Alles heel goed geregeld, routes erg duidelijk beschreven met tips, hoe om te gaan met verkopers/gidsen. Super locaties om te overnachten: heel goed het echte Jamaica kunnen beleven. Karin heeft ons heel goed geholpen. Onze bagage is niet aangekomen en zij gaf ons de service, die TUI niet gaf. Super!!

Liesbeth van Beekveld

Maart 2018
Wij hebben met behulp van Karin van Better Place’s een prachtige rondreis over Jamaica gemaakt. De hotels voldeden aan onze verwachtingen. Geen grote resorts maar leuke hotels op bijzondere plaatsen. Ook de suggesties die we kregen voor onderweg waren voldoende voor zeker nog een vakantie. Hierbij willen wij Karin dan ook bedanken voor het meedenken van onze rondreis.

jamaica reiservaringen

Monique

Maart 2018
Dit is de 2e x dat ik via Betterplaces reis, en ik wil niet anders meer. Wat een fantastische persoonlijke service. Heerlijk ook bij de locals thuis.

Sylvia Meewisse

November 2017
Een bijzonder( niet gevaarlijk ) land, door BP de juiste plekken gezien, op bijzondere plekjes geslapen ,leuke tripjes, heerlijk eten,enorm lieve en gezellige bevolking en natuurlijk de muziek wil zeker terug.

Elisabeth Leenstra

Augustus 2017
In 2 weken hebben we het hele eiland kunnen zien door een perfect samengestelde route van Karin van Better Places. Het is heel erg relaxed reizen (Jah man!), omdat je alleen maar hoeft te kiezen wat je wilt gaan doen op basis van het vooraf toegestuurde advies over hoe je je dagen in kunt vullen. Omdat we een huurauto hadden moesten we er wel zelf naartoe rijden, maar dat geeft een extra stuk vrijheid en is in Jamaica ook al een ervaring op zich. In augustus is het wel echt laagseizoen, maar een mooie gelegenheid om zonder teveel toeristen om je heen Jamaica en de locals te leren kennen.

 Jamaica reiservaringen

Monique

Augustus 2017
We hebben een fantastische reis gehad! Karin, de lokale expert van Better places, heeft super leuke accommodaties voor ons geboekt. Ook de opties voor activiteiten waren super uitgebreid. Voor vragen konden we altijd bij haar terecht. Ik heb al veel reizen gemaakt, maar deze reis staat toch wel op één nu! :).

Theo van Helden

Januari 2017
Vooraf goed advies en prima met locale expert de reis kunnen samenstellen. Bijna alles zoals van te voren geregeld ook ter plaatse aangetroffen. Op Kleine tekortkomingen werd direct en adequaat in gespeeld. Hadden een zeer goede chauffeur die ons van veel info kon voorzien.

Hanny

Januari 2017
Zo genoten! Alles was boven verwachting geregeld. Onze wensen waren perfect begrepen.

jamaica reiservaringen

Eva Busscher

November 2016
Tijdens onze 10 daagse reis naar Jamaica, hebben wij als koffiebarhouders, een 2 daagse koffietour geboekt bij Better Places. Het was fantastisch. Goed georganiseerd, mooie wagen, toffe driver, zalige overnachting @ Blue ridge hotel. Kortom voor ons een droom die werkelijkheid werd. Doe zo verder Better Places Jamaica!!!

Patricia – met vrienden

Oktober 2016
We zijn in een week het hele eiland over gereden. Van Montego Bay naar Ocho Rios, naar Port Antonio. Via het binnenland naar Black River en tot slot Negril. Wat een prachtig groen land, tropisch, mooie stranden, watervallen en aardige mensen. Wij waren er maar negen dagen…dat was het enige minpuntje. Nu moeten we toch nog een keer terug.

Annemiek en Mari Pepels

Jamaica reiservaringen – Augustus 2016
Wij zijn net thuis van een geweldige rondreis door Jamaica, georganiseerd door Better Places. Een reisorganisatie die aan de hand van jouw persoonlijke wensen voorstellen doet voor de reis. Dit is een prachtig concept en uiteindelijk nog goedkoper dan wanneer je zelf alles vooraf gaat reserveren. Ter plekke is de Nederlandse operator, die je reis vooraf samengesteld heeft samen met jou, bereikbaar en beschikbaar. Dat is heel fijn voor als het nodig mocht zijn. Alle activiteiten die er in de betreffende omgeving zijn worden uitgelegd met routebeschrijving en het is aan de reiziger zelf wat je wel of niet gaat doen. Dus wel geregeld maar ook heel veel vrijheid. Wij vonden het geweldig en hebben heel veel gezien en beleefd. Voor herhaling vatbaar.

jamaica reiservaringen

Reg van Steen – met partner

Reiservaringen Jamaica – Juli 2016
Karin woont al 23 jaar op Jamaica, dus wie weet er beter dan zij hoe wij een optimale rondreis over dit geweldige eiland kunnen doen. In goed overleg heeft ze voor ons bestemmingen uitgezocht die wij zelf nooit maar dan ook nooit hadden kunnen bedenken. Een aantal locaties, zoals Geddes House en Blue Ridge waren zelfs ronduit onvergetelijk. Een enkel klein akkefietje dat we hadden met de gps van onze huurauto werd perfect opgelost met behulp van karin, dus eigenlijk geen wanklank te bespeuren. Als je overweegt om naar Jamaica te gaan, dan zou ik zeggen: neem contact op met Karin en ik weet zeker dat het goed komt. Doen dus!

Marcella – met partner

Jamaica reiservaringen – Juni 2016
In 21 dagen hebben we kennis gemaakt met de veelzijdige, kleurrijke en warme cultuur. Met de Knoxford Express hebben we 6 plaatsen bezocht. Deze waren door karin, de lokale contactpersoon, gereserveerd. Activiteiten hebben daar met locals georganiseerd. het was een heus avontuur!

We hebben genoten van de mensen die we hebben ontmoet, het warme team bij ‘Strawberry Fields Together’ en alle andere ‘stays’, de natuur en het heerlijke eten.

Onvergetelijk!

Isabel – met gezin

Jamaica reiservaringen – Maart 2016
Wij hadden een fantastische rondreis met Better Places. In een week reisden we het hele eiland over en verbleven in kleinschalige hotels op prachtige locaties. Alles was prima geregeld en door de kennis van Karin, de reisexpert die er al meer dan 20 jaar woont, kwamen we op bijzondere plekken. Wij waren vooral onder de indruk van de vriendelijke mensen, de ontspannen sfeer en de weelderig groene en gevarieerde omgeving. Alhoewel de stranden prachtig zijn is onze tip om rond te gaan reizen, vooral Port Antonio en de Blue Mountains zijn een aanrader.

Je eigen Jamaica rondreis

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis Jamaica? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Karin, de reisexpert in Jamaica. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze reisideeën of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Karin.

Reisexpert Karin woont al jaren in Jamaica. Zij helpt je graag bij het samenstellen van je ideale reis. Geef Karin je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

Geef je op en maak kans op gratis toegangskaarten voor twee personen voor de beurs!

Vul alle velden in om kans te maken op de vrijkaarten!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Amsterdam!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Utrecht!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Breda!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Onze Garanties

Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR. Je betaalt je reis gewoon aan Better Places in Nederland, waardoor je geen valutaverschillen of extra bankkosten naar het buitenland over hoeft te maken. Lees meer over onze garanties.

You have Successfully Subscribed!