Het zijn weer KLM Werelddeal Weken.

Meer dan 100 bestemmingen met wereldkorting!

De KLM Werelddeal Weken 2018 zijn weer begonnenWil je met veel korting je tickets kopen? Check dan nu de KLM website om gebruik te maken van de actietarieven van de KLM werelddeals 2018.

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken?

De KLM Werelddeal Weken beginnen op 6 september en duren t/m 24 september, maar OP = OP.
Wees er dus snel bij! Je kunt reizen t/m 30 juni 2019.
Check de website van KLM om te zien welke Werelddeal voor jou beschikbaar is!

Laat je reis samenstellen door een reisexpert die er woont

Weet je nog niet precies wat je wilt doen en heb je inspiratie nodig, bekijk dan onze voorbeeld reizen. Dit zijn routes en combinaties die populair zijn bij onze reizigers. Heb je geen tijd of zin om je reisroute helemaal zelf uit te zoeken, geef dan aan de lokale reisexpert je wensen en budget door en hij of zij komt met een volledig uitgewerkt reisvoorstel dat precies bij je past. Onze lokale experts hebben ook veel ervaring in het samenstellen van verre reizen voor gezinnen met kinderen.

Reduceren van de CO2 uitstoot

Bij een verre vakantie zorgt de vliegreis naar de bestemming voor ongeveer 75% van de totale CO2 uitstoot. De CO2 footprint van je vervoer en verblijf ter plekke is beperkt.  Je kunt de CO2 uitstoot van je vliegreis eenvoudig reduceren door te kiezen voor een non-stop vlucht en de kortste route, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen. Een rechtstreekse vlucht is een vlucht met een eventuele tussenlanding maar zonder overstap. En een non-stop vlucht is een directe vlucht zonder tussenlanding of overstap. Bekijk hier de infographics

De voordelen van een directe vlucht

Het klinkt zo aantrekkelijk: geld besparen door een vlucht met één of meerdere tussenstops te boeken. Maar geld is niet altijd het belangrijkste. Een directe vlucht boeken met een nieuwer vliegtuig kost je soms wat meer, maar je zorgt wel voor een forse vermindering van de CO2-uitstoot van je reis. Er zijn nog meer redenen om een directe vlucht te boeken en die zetten we hier voor je op een rij. De KLM met Nederland als thuisbasis vliegt het vaakst rechtstreeks. Ook investeren ze relatief veel in technologische innovatie die vliegen minder vervuilend maakt. Lees hier over het duurzaamheids programma van KLM.

CO2 – neutraal reizen

Better Places compenseert de CO2 uitstoot van haar reizen inclusief de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken volledig. Meer informatie over compenseren van CO2-uitstoot lees je hier

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!