Peru koffieroute naar Machu Picchu

Machu Pichu trail

3-daagse koffieroute Peru

Vanaf € 365,-

  • Bezoek een biologische koffieplantage
  • Bijzondere overnachtingen
  • Alternatieve tocht naar Machu Picchu

Tijdens deze 3-daagse reis Peru bezoek je koffieboeren in een tropische omgeving. Je maakt een aantal mooie wandelingen  en je eindigt aan de voet van Machu Picchu. Een verblijf op een biologische koffieboerderij is een uitgelezen mogelijkheid om het leven op het platteland van Peru en de lokale bevolking te ervaren. De familie nodigt je uit deel te nemen aan hun dagelijkse activiteiten en je kunt meehelpen met koffie plukken, branden en natuurlijk drinken. Een interessante toevoeging aan je Peru rondreis.

Machu Pichu trailMachu Pichu trail

Stel je eigen individuele rondreis Peru samen

Dit is een voorbeeldreis,  je kunt deze Machu Pichu trail in overleg  aanpassen. Hiervoor kun je een reisvoorstel aanvragen, rechtstreeks bij Guido onze Peru specialist, of stuur Guido een mailtje via guido@betterplaces.nl.

Reisvoorstelaanvragen

Machu Pichu trail

Dag 1 – Cuzco of Ollantaytambo via Santa Maria naar Huacayupana
Vanuit Cuzco of Ollantaytambo neem je het openbaar vervoer naar Santa Maria. Vervolgens loop je langs een pad(tot maximaal 2,5 uur) met prachtige vergezichten naar de boerderij van Alejandro en zijn familie. De boeren laten je hun koffieplantages zien en leggen je het hele proces uit: van boon tot kopje koffie.

Dag 2 – Huacayupana naar Lucmabamba
Na het ontbijt loop je naar de thermale baden bij Santa Teresa, ongeveer  4 uur wandelen. Met de bus of taxi reis je naar Lucmabamba. Hier aangekomen zal Enrique je naar zijn huis brengen. Hier kun je een mooie wandeling in de omgeving maken op zoek naar orchideeën en kolibries. Diner en overnachting in de bungalow van Enrique met privé badkamer met warm water.

Dag 3 – Lucmabamba naar Aguas Calientes
Vroeg in de ochtend vervolg je de wandeling over een goed onderhouden oud Inca pad. Het nevelwoud wat het pad omringd is een paradijs voor vogelliefhebbers. Vanaf de top (2-3 uur omhoog) loop je een aantal uur naar beneden met uitzicht op Machu Picchu; werkelijk adembenemend! Bij het treinstation kun je lunchen en daarna loop je verder (ongeveer 2,5 tot 3 uur) naar Aguas Calientes. Als je wilt kun je hier de trein terug naar Cuzco nemen of overnachten in Aguas Calientes. Uiteraard helpen we je ook graag bij het organiseren van een bezoek aan Machu Picchu.

Machu Pichu trail

De alternatieve route naar Machu Picchu

Ga je naar Peru, dan wil je Machu Picchu zien. Deze prachtige Inca-stad kun je via verschillende routes bereiken. Wil je echt iets bijzonders beleven, kies dan voor de koffieroute. In deze tocht komt alles wat Peru te bieden heeft samen: spectaculaire landschappen, cultuur, heerlijk eten, avontuur, homestays bij gastvrije gezinnen en een kijkje in de keuken van duurzame koffieplantages. Lees meer

Prijsinformatie Peru koffieroute naar Machu Picchu

Reisduur Machu Pichu trail3 dagen/2 nachten
Reissom Machu Pichu trailVanaf € 365,-  per persoon (op basis van 2 personen reizend in het laagseizoen)
Inclusief2x ontbijt, 2 x lunch, 2x diner, lokale Engelssprekende gids, activiteiten bij de koffieboeren, openbaar vervoer van Cuzco of Ollantaytambo naar Santa Maria
ExclusiefLokaal vervoer vanaf Santa Maria op dag 1, lokaal vervoer en naar Lucmabamba op dag 2, entree voor de thermale baden, lunch en trein (optioneel) op dag 3.
Hotels PeruOvernachtingen in een tweepersoonskamer

Vraag een reisvoorstel voor een Machu Pichu trail aan

Dit is een voorbeeldreis,  je kunt deze reis Peru in overleg  aanpassen. Hiervoor kun je een reisvoorstel aanvragen, rechtstreeks bij Guido, onze Peru specialist, of stuur Guido een mailtje via guido@betterplaces.nl.

Guido – Peru specialist

peru guido260
Samen met mijn team sta ik klaar om voor jou een droomreis door Peru samen te stellen. Wij werken nauw samen met de bewoners van Peru; zij zijn het uiteindelijk die je reis zo fantastisch maken! Wij reizen zelf veel en zorgen ervoor dat onze favoriete plekjes ook in jouw reis terecht komen. ¡Bienvenidos!

Reviews Peru

Martine Tempels, maart 2016 De reis was magisch. We werden ondergedompeld in de verschillende aspecten van Peru, van de jungle tot de woestijn. De organisatie was fantastisch en zelfs tijdens de reis zelf was er opvolging van het verloop tot dan toe.
Kees en Heike, april 2016 Eens in je leven Machu Picchu zien! Dat was de begingedachte van onze reis naar Peru. Agnes en Guido hebben er een prachtige rondreis door Peru omheen gebouwd. De opbouw van de reis was uitstekend. Rustig aan de hoogte wennen en een opbouw in natuurschoon. het bijzondere aan deze reis was dat we regelmatig in contact kwamen met de bevolking en een klein stukje van hun leven mochten ervaren.
Lees meer reiservaringen Peru

Te Gast In Peru

te-gast-in-peru-en-boliviaDe boekjes van TE GAST IN bieden je een goede reisvoorbereiding. Informatie en bestellen

overnachtingen

PraktischeInfo

Travelife

reisgraag-2016 200