Wendy, je Marokko specialist

Maak kennis met onze lokale reisexpert
Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

Maak kennis met de lokale specialist voor Marokko

Marhaban! Mijn naam is Wendy, jouw Marokko reisspecialist! Een onvergetelijke ervaring had ik jaren geleden toen ik bepakt met een tulband ervaarde hoe het is om met een woestijngids en kamelen de woestijn in te trekken. Een levenservaring die ik nooit meer zal vergeten. Ik merkte dat de gastvrijheid in de woestijn mij als vrouw veel vertrouwen gaf, om ook in de rest van Marokko contact te leggen met locals. Zo vind ik de verhalen over het dagelijks leven van Marokkaanse vrouwen altijd zeer boeiend. Ze vertellen je er het meeste over tijdens een hamambezoek, in de Marokkaanse trein of als je samen een tajine kookt bij een familie thuis. Waar ik ook met volle teugen van geniet is het klussen met ambachtslieden in de Koningssteden: pottenbakken, mozaïek leggen, hout bewerken, en ik draag nu zelfs dagelijks mijn eigen gemaakte Marokkaanse leren sloffen (Babush). Nu, jaren later, kom ik nog steeds met grote regelmaat terug, en vind ik als Marokko specialist  het samenstellen van een maatwerkreis nog steeds heel bijzonder. Samen met het lokale team en onze partners in Marokko laten we jou graag kennismaken met de gastvrijheid en bijzondere plekken in dit mooie land.

Marokko specialist

Ontwerp je rondreis op maat met de Marokko specialist

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Wendy, je Marokko specialist, doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

”Reizen zonder zorgen door een prachtig land. Veilig en gezellig rondgereden door Karim in een ruime MPV. Je kan in Marokko prima zelf reizen, maar nu zijn we op plekken geweest waar we anders nooit zouden komen. Overnachten bij Berbers en eten in de beste lokale tentjes. Bij iedere pleisterplaats was er een gids, die ons meer kon vertellen over de manier van leven en de natuur. Ik zou zó weer willen.”

Lees meer reviews van onze klanten!

Marokko specialist

Rikkert, Marokko reisexpert

Salam Aleikum, mijn naam is Rikkert en ik werk samen met Wendy als specialist in Marokko. In 2010 reisde ik met een nomade naar de hoge zandduinen van de Marokkaanse Sahara. Het bijzondere contact onderweg met woestijnbewoners en de pracht van de woestijnnatuur hebben mijn hart gestolen en maakte de weg vrij om dit sprookjesachtige land van binnen uit te leren kennen. Mijn passie is de perfecte balans te vinden tussen écht contact maken en toerisme ook een win-win te laten zijn voor de lokale bevolking. De Better Places van Marokko betekent voor ons het openen van deuren die voor anderen gesloten zijn. Ik geniet ervan om met creativiteit en orginaliteit het perfecte programma te kunnen samenstellen dat aansluit bij jouw reiswensen. Staat Marokko hoog op je lijst? Laat ons weten waar je als je reist van geniet en welke plekken je graag wilt zien. Vervolgens ga ik met ons team aan de slag en stippelen we een reisroute uit die we inkleden met de mooiste activiteiten en ontmoetingen en een selectie van de sfeervolste adresjes. Bienvenue au Maroc!

Marokko specialist

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Marokko zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale specialist in Marokko die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Met Better Places boek je een reis die de wereld een beetje mooier kan maken. Wendy legt in een uitgebreid interview met Better Places uit waarom ze zo gek is op Marokko.

Je eigen Marokko rondreis met onze specialist

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Marokko? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Wendy, de Marokko reisspecialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Marokko reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Marokko of de beste reistijd Marokko.

Ondersteuning voor én tijdens je Marokko rondreis

Reisexpert Wendy helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Marokko rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens je vakantie. Tijdens de reis kun je Wendy altijd bereiken per Whatsapp. Daarnaast geeft Wendy je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Marokko specialist: Gemak en garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is, leg je het vast via het boekingsformulier op onze site. Gemakkelijk: je betaalt in euro’s op de Triodos rekening van Better Places in Nederland. Daarnaast biedt Better Places nog meer financiële zekerheid: we zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Reisexpert Wendy komt al jaren in Marokko. Zij helpt je graag bij het samenstellen van je ideale rondreis Marokko. Geef Wendy je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Roadtrip Marokko

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!