Ons Concept

Hoe werkt het?

Individuele verre reizen

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. Wij brengen je rechtstreeks in contact met reisexperts over de hele wereld. Je hebt direct heel persoonlijk contact. Zij kennen hun land door en door en hebben ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Samen stel je je perfecte reis samen. Makkelijk, voordelig én met alle insider tips. Zo wordt je rondreis op maat echt bijzonder.

Hoe werkt het?

  • Kies je bestemming en maak kennis met je lokale reisexpert
  • Als je eerst inspiratie wilt opdoen bekijk dan de voorbeeldreizen
  • Neem vrijblijvend contact op met de reisexpert en geef zo nauwkeurig mogelijk je wensen door
  • De reisexpert stuurt je een eerste voorstel. Dit kunnen jullie samen verder afstemmen zodat je rondreis precies zo wordt als jij wilt.
  • Boek je rondreis op maat met financiële garanties

100% maatwerk

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. Samen met de reisexpert die in het land woont (of jarenlang in het land heeft gewoond en er nog steeds regelmatig komt), ontwerp je je droomreis, helemaal zoals je zelf wilt. Heb je geen tijd of zin om je reisroute helemaal zelf uit te zoeken, geef dan aan de lokale expert je wensen en budget door en je ontvangt een reisvoorstel dat precies bij je past. Hier lees je hoe een van onze klanten dit heeft ervaren.

De beste lokale info

Wij selecteren overal ter wereld professionals die hun bestemming door en door kennen en je perfect kunnen adviseren. Door onze jarenlange ervaring in de reisbranche hebben wij een enorm netwerk opgebouwd van professionele reisexperts met een passie voor reizen. Better Places hanteert strenge eisen in de selectie van onze reisexperts ter plaatse. Naast kwaliteit, kennis en service is een belangrijk criterium dat onze reisexperts op een duurzame manier werken, dit biedt de beste garantie dat jij een onvergetelijke vakantie hebt.

Persoonlijk en authentiek

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, zowel voorafgaand aan de reis als tijdens de reis. Better Places gelooft in een wereld waar er een plaats is voor inspirerende producten en bedrijven, opgebouwd door lokale ondernemers die persoonlijk hebben geïnvesteerd in hun bedrijven. Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je direct contact met je specialist ter plaatse, ook terwijl je reist blijf je in contact.

De persoonlijke aandacht die we voor en tijdens de reis kregen maakte onze reis extra bijzonder.

Lokale Reisexperts

Wij selecteren overal ter wereld professionals die hun bestemming door en door kennen en je perfect kunnen adviseren. Onze reisexperts zijn enthousiaste professionals ter plaatse die je helpen je reis in elkaar te zetten.  Het zijn Nederlanders of Belgen die al jaren in een land wonen (of hebben gewoond) of het zijn echte locals. Zij doen je suggesties over de leuke plekjes, geven tips en nemen je zorgen weg.

Rondreis op maat

Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,4 is Better Places begin 2020 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award.

Leena was ALTIJD beschikbaar via Wechat gedurende onze hele reis. Voor de kleinste vraag of twijfel konden we bij haar terecht en kregen ook zo snel mogelijk antwoord. TOP !

Met een goed gevoel op reis

Better Places is een sociale enterprise met een maatschappelijke en duurzame missie. Onze reisexperts werken volgens de duurzaamheidseisen van Travelife. Soms zijn ze al gecertificeerd, soms is men hier nog mee bezig. Door direct te boeken bij een lokale organisatie komt er meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een bijzondere reiservaring. Better Places compenseert de CO2 -uitstoot van het landarrangement wat je bij ons boekt. Daarnaast compenseren wij als enige reisorganisatie in Nederland ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!