Onze garanties

Individuele verre reizen

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. Wij brengen je rechtstreeks in contact met reisexperts over de hele wereld. Je hebt direct heel persoonlijk contact. Zij kennen hun land door en door en hebben ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Samen stel je je perfecte reis samen. Makkelijk, voordelig én met alle insider tips. Zo wordt je rondreis op maat echt bijzonder.

100% maatwerk

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. Samen met de reisexpert die in het land woont, ontwerp je je droomreis, helemaal zoals je zelf wilt. Heb je geen tijd of zin om je reisroute helemaal zelf uit te zoeken, geef dan aan de lokale expert je wensen en budget door en je ontvangt een reisvoorstel dat precies bij je past.

De beste lokale info

Wij selecteren overal ter wereld professionals die hun bestemming door en door kennen en je perfect kunnen adviseren. Door onze jarenlange ervaring in de reisbranche hebben wij een enorm netwerk opgebouwd van professionele reisexperts met een passie voor reizen. Better Places hanteert strenge eisen in de selectie van onze reisexperts ter plaatse. Naast kwaliteit, kennis en service is een belangrijk criterium dat onze reisexperts op een duurzame manier werken, dit biedt de beste garantie dat jij een onvergetelijke vakantie hebt.

Persoonlijk en authentiek

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, zowel voorafgaand aan de reis als tijdens de reis. Better Places gelooft in een wereld waar er een plaats is voor inspirerende producten en bedrijven, opgebouwd door lokale ondernemers die persoonlijk hebben geïnvesteerd in hun bedrijven. Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je direct contact met je specialist ter plaatse, ook terwijl je reist blijf je in contact.

Hoe werkt het?

  • Kies je bestemming en maak kennis met je lokale reisexpert
  • Als je eerst inspiratie wilt opdoen bekijk dan de voorbeeldreizen
  • Neem vrijblijvend contact op met de reisexpert en geef zo nauwkeurig mogelijk je wensen door
  • De reisexpert stuurt je een eerste voorstel. Dit kunnen jullie samen verder afstemmen zodat je rondreis precies zo wordt als jij wilt.
  • Boek je rondreis op maat met financiële garanties

Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award

Een betere ervaring voor jou én voor de mensen op de bestemming

Wij geloven dat toerisme de wereld een beetje mooier kan maken mits het op een verantwoorde manier gebeurt. Er zijn zoveel mooie plekken op de wereld en reizen is de perfecte manier om mensen te ontmoeten en je blik op de wereld te verruimen. Wij werken met lokale reisexperts en betrekken waar mogelijk de lokale bevolking bij je reis.  Zo heb jij een authentieke ervaring en de mensen daar inkomsten vanwege je bezoek.

Lokale Reisexperts

Wij selecteren overal ter wereld professionals die hun bestemming door en door kennen en je perfect kunnen adviseren. Onze reisexperts zijn enthousiaste professionals ter plaatse die je helpen je reis in elkaar te zetten.  Het zijn Nederlanders of Belgen die al jaren in een land wonen of echte locals. Zij doen je suggesties over de leuke plekjes, geven tips en nemen je zorgen weg.

“De persoonlijke aandacht die we voor en tijdens de reis kregen maakte onze reis extra bijzonder.”

Verantwoord reizen

Better Places is een sociale enterprise met een maatschappelijke en duurzame missie. Onze reisexperts werken volgens de duurzaamheidseisen van Travelife. Soms zijn ze al gecertificeerd, soms is men hier nog mee bezig. Door direct te boeken bij een lokale organisatie komt er meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een bijzondere reiservaring. Bij Better Places reis je CO2 -neutraal. Wij compenseren niet alleen het landarrangement wat je bij ons boekt maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Zo kun je met een gerust gevoel op reis. Lees meer

Financiële garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is kun je het boeken via het boekingsformulier op onze site. De betaling verloopt via een rekening bij de Triodos bank in Nederland. Dit biedt jouw betaalgemak en voorkomt extra kosten.
Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Better Places, KvK nummer 63672928 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Better Places, KvK nummer 63672928 is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
– (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Bescherming van je gegevens

Wij waarborgen en respecteren je privacy, door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit houdt in dat je persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor het doel waarvoor ze bedoeld zijn en dat je persoonsgegevens door ons beschermd worden. Ieder ander gebruik van je persoonlijke gegevens, in het bijzonder de verkoop ervan aan derden, is uitdrukkelijk uitgesloten.

Reizen met Better Places betekent zorgeloos genieten en een onvergetelijke reiservaring!

ArgentiniëBhutanBoliviaCambodjaChiliChinaColombiaCosta RicaCubaEcuadorEgypteEthiopiëGalapagos – Georgië – GuatemalaHimalayaIndiaIndonesië – Iran – JamaicaJordaniëKeniaLadakhLaos – MadagaskarMarokkoMexicoMongoliëMyanmarNamibiëNepalNicaraguaOegandaPanama – PeruSri Lanka – SurinameTanzaniaThailandVietnamZuid Afrika

 

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* verplicht veld

Je bent succesvol ingeschreven!