Onze garanties

 

Persoonlijke assistentie & contact ter plaatse

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens de reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!

“De communicatie vooraf met de mensen van Beter Places was helder, maar ook tijdens de reis waren Guido en zijn team altijd bereikbaar. Ze reageerden altijd supersnel. Ook heel fijn was de zorg en ondersteuning die geboden werd, toen een rugzak werd gestolen.”

Tevreden reizigers

Met het prachtige cijfer van een 9,4 is Better Places begin 2020 opnieuw verkozen tot beste verre reizen specialist. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award.

“Elena heeft al onze vragen steeds heel uitgebreid beantwoord, tips geven en reageerde altijd heel snel. Ook gedurende de reis heeft Elena contact met ons gehouden om na te gaan of alles helemaal naar wens verliep. Onze reis is super goed verlopen en alles was perfect geregeld. Voor ons was de reis met Better Places naar Jordanië dan ook zeker een aanrader!”

Makkelijk betalen en financiële garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is kun je het boeken via het boekingsformulier op onze site. Je betaalt je reis gewoon aan Better Places in Nederland, waardoor je geen valutaverschillen of extra bankkosten naar het buitenland hoeft te maken. De betaling verloopt via een rekening bij de Triodos bank in Nederland. Dit biedt jou betaalgemak en voorkomt extra kosten.

Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) 

Better Places, KvK nummer 63672928 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds 

Better Places, KvK nummer 63672928 is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
– (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

ANVR 

De reis- en boekingsvoorwaarden die de ANVR-reisondernemingen hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke bepalingen wordt geconfronteerd. Alle bij de ANVR aangesloten ondernemingen moeten voldoen aan eerlijke voorwaarden, zijn door de ANVR aangemerkt als betrouwbare bedrijven, en moeten een bepaalde zekerheid bij klachten geven.

onze garanties

Duurzaam ondernemen – Travelife certificering

Met onze lokale reisspecialisten, maken wij afspraken over de manier waarop we samen met hen ondernemen. Onderdeel daarvan is Travelife, een internationaal management- en certificeringprogramma voor reisorganisaties en accommodaties die duurzaam willen ondernemen.  Better Places is sinds begin 2017 Travelife gecertficeerd. Een aantal van onze lokale reisspecialisten is inmiddels gecertificeerd via Travelife. Al onze partners hebben de Travelife training gevolgd en zullen binnen twee jaar na start van de samenwerking het partnerniveau behalen. Lees meer

CO2 compensatie

Better Places compenseert de CO2 -uitstoot van het landarrangement wat je bij ons boekt. Daarnaast compenseren wij als enige reisorganisatie in Nederland ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Om de uitstoot in kaart te brengen maken wij gebruik van een carbon calculator die per reisonderdeel exact de CO2 uitstoot berekent. Wij compenseren de CO2 uitstoot van je reis door te investeren in een Gold Standard project met efficiëntere kooktoestellen in Ghana. Lees meer over CO2 compensatie.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!