Peru specialist

Maak kennis met Guido, Agnes en Elena
Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

Maak kennis met onze Peru specialisten: Guido, Agnes en Elena

Hola, mijn naam is Guido en ik ben jouw Peru specialist. In 2002 kwam ik voor een stage naar Peru. Na enkele maanden was ik al helemaal verliefd op het land, de lokale bevolking en het werk in duurzaam toerisme! Het verschil dat je voor een gemeenschap kunt maken door toerisme echt goed te managen,  is fantastisch. Voor mij is reizen door Peru het mooist als het de ideale mix biedt tussen de highlights van het land, met alternatieve routes langs onbekende maar speciale plekken: de Better Places van Peru. Ik geniet er van om iedere keer weer een andere reis te ontwikkelen, helemaal afgestemd op de wensen van de reiziger. Peru is zo enorm: er is echt voor iedereen een unieke reis samen te stellen. En dat maakt dit werk zo ontzettend leuk. Wil je naar Peru gaan, laat me dan vooral weten wat je leuk vindt, wat je zoekt en wat je zeker niet wilt missen… Samen met mijn team zal ik je verrassen met een originele reis op maat gemaakt voor jou, waar onze favoriete plekjes van Peru zeker niet in zullen ontbreken. ¡Bienvenidos!

Peru specialist Guido

Ik geniet met volle teugen van mijn gevarieerde leven, het reizen door dit mooie en diverse land en het delen van mijn passie en kennis met reizigers.

Je eigen Peru rondreis

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis Peru? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Guido en Agnes, onze Peru specialisten. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Peru reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Peru of de beste reistijd Peru.

Wil je onze Peru specialist Guido beter leren kennen? Lees dan het interview met onze reisspecialist Peru. Ook op Meridian Travel vind je een interview met Guido terug!

agnes

Agnes, Peru specialist

Hola! Mijn naam is Agnes, en ik help Guido bij het samenstellen van reizen naar Peru. Begin 2011 heb ik niet alleen mijn hartje aan Guido verloren, maar ook aan Peru. Dat kon ook niet anders, verhuizen naar de Andes was de enige optie om samen te zijn! Vervolgens werd ik besmet met het onvermijdbare Peru-virus en heeft Guido me, mede door zijn werk met de lokale gemeenschappen, vele uithoeken van het land laten zien. Of dit nou met het openbaar vervoer (van gammele overvolle busjes tot achterop een willekeurige vrachtwagen), op de motor of dagenlang lopen was, maakte niet uit: ook ik wilde het allemaal graag zien en meemaken. Van de kust, via de Andes, tot diep in het Amazoneregenwoud, Guido nam me er mee naar toe en ik raakte meer en meer in de ban van de mensen, de cultuur, de geuren en kleuren. Ook dankzij twee geweldige studies in het toerisme, het begeleiden van reizen in Peru, de drang om met mensen te werken en ze de tijd van hun leven te bezorgen, maakt dat ik Guido nu help met het samenstellen van originele reizen naar Peru: iedereen moet kunnen meemaken wat deze unieke bestemming te bieden heeft!

peru specialist

Elena, Peru specialist

Hallo daar! Ik ben Elena en ook ik kwam tijdens mijn studie in Peru terecht. In 2014 liep ik stage bij Guido in Cusco. Het land, de mensen en het werk bij de lokale reisexpert pasten me heel goed en ik ben er sindsdien dan ook niet meer van los geraakt. In 2015 greep ik mijn kans om het gebied rond de Heilige Vallei van de Inca´s in te trekken en verschillende lokale gemeenschappen te onderzoeken. Hoe doe je dat nou eigenlijk, hen op een verantwoorde manier betrekken in toerisme? Het was prachtig daar mee te kunnen afstuderen en nog mooier ook weer terug te kunnen keren om opnieuw met Guido en Agnes aan het werk te gaan als Peru specialist! Inmiddels ben ik weer in mijn geliefde stad Cusco gevestigd: ik raak nooit uitgekeken op deze omgeving. Ook blijf ik nieuwe plekjes ontdekken om steeds het mooiste van Peru te kunnen bieden in de rondreizen die we zo zorgvuldig samenstellen. Dat iedere reis anders is houdt het altijd interessant. Het allermooiste is elke keer weer de verwondering bij iedereen tijdens een rondreis door Peru wanneer je steeds zulke verschillende, prachtige landschappen tegenkomt.

Het team ter plekke

Eenmaal in Peru kun je tijdens de reis al je vragen kwijt bij het lokale team.

Ontwerp je individuele rondreis Peru op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van onze Peru specialist. Guido doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere reis? Samen met Guido ontwerp je je rondreis met net dat beetje extra. Zo wordt je individuele rondreis Peru onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Peru zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Gemak en garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is, leg je het vast via het boekingsformulier op onze site. Gemakkelijk: je betaalt in euro’s op de Triodos rekening van Better Places in Nederland. Daarnaast biedt Better Places nog meer financiële zekerheid: we zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds.

peru specialist

 

Reisexperts Guido en Agnes hebben jaren in Peru gewoond en helpen je graag bij het samenstellen van je ideale rondreis Peru. Geef Guido en Agnes je wensen door en zij sturen je een voorstel op maat.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Roadtrip Marokko

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!