Reis op maat - Waarom Better Places?

In welke buurt kun je het best slapen? Waar is die gezellige markt? Waar eet je het lekkerst, hoe maak je het snelst contact? Kortom, waar zijn die bijzondere plekjes, die ‘Better Places’?
Wij geloven in het benutten van lokale kennis en ervaring. Van een expert ter plaatse die alles weet van reizen. Die snapt wat je zoekt en je reis op maat regelt. Zo iemand is één van onze lokale reis experts.

reis op maat

Regel je reis rechtstreeks

Better Places is een online platform dat avontuurlijke reizigers en reisprofessionals met elkaar verbindt. We leggen persoonlijk contact tussen jou als enthousiaste reiziger en een reisexpert die het land door en door kent en goed is in het organiseren van maatwerk reizen.

“De persoonlijke aandacht die we voor en tijdens de reis kregen maakte onze reis extra bijzonder”

Echt contact met de bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van een land zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale professional die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

reis op maat

Positieve bijdrage

Door te verblijven in kleinschalige hotels maar ook op verrassende plekjes of zelfs bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een unieke ervaring. Is dat ‘better’? Wij denken van wel. Via je reisexpert beschik je over de meest up-to-date kennis. En je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

“Better Places for people to live in, and Better Places to visit”

Gemak en garanties

Je betaalt gewoon aan ons, in euro’s in Nederland, maar wél met alle garanties van ANVR en SGR. Bovendien verantwoord: onze partners nemen deel aan het Travelife certificeringsprogramma. Zo werken we zo duurzaam mogelijk.

Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,0 is Better Places in 2016 verkozen tot beste reisorganisatie in de categorie ‘Verre Reizen’. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award

reisgraag-2016 200

Ervaringen van reizigers

Bekijk de ervaringen van reizigers die in de afgelopen periode met ons op reis gingen. Lees meer
Of bekijk de reiservaringen en beoordelingen op rondreis.nl

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* indicates required

Je bent succesvol ingeschreven!