Reisblogs

Reisblogs zijn een goede manier om inspiratie op te doen voor een reis. De schrijfstijl is informeel en vaak vind je er prachtige foto’s. In Nederland zijn er honderden reisblogs maar de kwaliteit varieert nogal. Wij hebben een selectie gemaakt van reisblogs die er wat ons betreft positief uitspringen. Deze lijst is zeker niet volledig, dus laat het ons weten als we een bijzondere reisblog zijn vergeten.

Karlijntravels.comkarlijntravels
Vanwege de prachtige foto’s is dit de ultieme site om inspiratie op te doen voor de onafhankelijke reiziger. Karlijn blogt onder andere over Bhutan, Cambodja, Cuba, Myanmar, Nicaragua, Thailand en Zuid-Afrika.

 

Droomplekken.nllogo-droomplekken
Droomplekken van Corno van der Berg is één van de belangrijkste reisblogs in Nederland. Je vindt er blogs over wereldsteden, bijzondere eilanden en unieke natuurgebieden. De kans is zeer groot dat je hier wel iets vind over je bestemming.

 

Travellust.nltravellust
Lisette van Travellust is nog maar net begonnen met bloggen. Op haar site vind je leuke blogs over onder andere CambodjaNicaragua, Thailand en Vietnam.

 

Nomadandvillager.comnomadandvillager
Dit blog is van ‘twee heus wel coole chicks op leeftijd’. Journaliste en fotografe. Zij doen op een bijzondere manier verslag van elke bestemming die zij bezoeken. De bestemmingen waarover zij verslag doen zijn onder andere China, CubaIndonesië, Jordanië, Mexico, Mongolië, Peru, SurinameThailand en Zuid-Afrika.

 

Actoftraveling.comAct of Traveling
Dit Engelstalige reisblog is van de Nederlander Emiel van den Boomen, die samen met zijn gezin de wereld rondreist. Hij schrijft onder andere verhalen over Cambodja, Cuba, Egypte, Indonesië, MyanmarPeruThailand en Vietnam. Ook heeft hij een gastblog over Colombia.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* indicates required

Je bent succesvol ingeschreven!