Tempels, jungle en hagelwitte stranden

Bij Cambodja denkt iedereen aan de tempels van Angkor Wat, maar het land heeft daarnaast nog zo veel meer. Het land biedt authentieke Aziatische sferen en een optimistische, jonge bevolking. Koloniale steden, een onontdekt binnenland, weinig bezochte minderheden en stranden waar je nog vrijwel alleen bent maken dit land tot dé nieuwe bestemming in Zuid-Oost Azië .

rondreis Cuba

Maak kennis met Jurry, de reisprofessional die al jaren in Cambodja woont. Hij is gespecialiseerd in het organiseren van individuele rondreizen door Cambodja.

Geef Jurry je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat. Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan hieronder de de reisideeën voor een individuele rondreis Colombia.

De ultieme Cambodja vakantie

Reisexpert Jurry geeft je zijn tips voor de ideale route van 20 dagen door Cambodja. Hij baseert zich niet alleen op zijn eigen ervaringen, maar ook op de feedback van reizigers. Door bijzondere excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en homestay’s komen jouw euro’s bij de juiste mensen terecht. En je krijgt er een onvergetelijke vakantie voor terug.

Voorbeelden rondreis Cambodja

Onderstaande reizen zijn puur ter inspiratie. Bij Better Places kun je elke mogelijke reis laten samenstellen.
Vraag vrijblijvend een voorstel aan bij Colombia specialist Jurry.

Cambodja hoogtepunten

Ontdek de tempels, de cultuur en de mensen.
14 dagen vanaf €820,- pp. (€59,- per dag)

Cambodja familiereis

Afwisselende rondreis voor gezinnen met kinderen
14 dagen vanaf €835,- pp. (€60,- per dag)

Cambodja Avontuurlijk

Maak kennis met het lokale leven in Cambodja
16 dagen vanaf €1350,- pp. (€84,- per dag)

Meet the locals tijdens je rondreis Cambodja

rondreis Cambodja

Het leven van een monnik in Siem Reap

Altijd al benieuwd geweest naar het leven van een monnik? Deze experience geeft je een kijkje in het leven van een monnik in Siem Reap. Je lokale gids is een voormalige monnik. Je bezoekt met hem twee pagodas waar hij destijds heeft gewerkt.

Fietstocht Battambang

Maak een leuke fietstocht van een hele dag naar het platteland van Battambang! Maak kennis met het leven van dorpsbewoners, ervaar de authentieke lokale keuken en verken een oude tempel uit de 11e eeuw.

rondreis Cambodja
rondreis Cambodja

Slaap bij de mensen thuis

Op verschillende plekken in Cambodja kun je in een homestay bij mensen thuis logeren. De Cambodjanen zijn erg hartelijk en vriendelijk en ze ontvangen je dan ook met open armen. Je slaapt in het huis van de familie en je kunt meedoen met allerlei activiteiten, zoals het planten van rijst.

Fair en Groen

Beste reistijd, excursies en overnachtingen Cambodja

Op zoek naar een unieke reis en geen tijd om zelf je reis samen te stellen? Geef Jurry je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Inspiratie, ervaringen en reistips Cambodja reizen

“Van te voren via de mail een plezierig contact gehad met de reisspecialist ter plekke om zo samen tot een passend reisvoorstel te komen. Het bleek inderdaad en fantastische reis te zijn.”

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!