Sri Lanka reiservaringen

Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award of bekijk hieronder de Sri Lanka reiservaringen.

Ann

Oktober 2017
Mooie natuur, vriendelijke mensen, lekker eten. Goed verzorgde reis met betrouwbare gids/ chauffeur.

Frea

Augustus 2017
Gevarieerd programma afgestemd op onze wensen. Alles klopte. Goed georganiseerd.

Sri Lanka reiservaringen

Jasmijn – met familie

Februari 2017
Omdat we zelf weinig tijd hadden om de rondreis te regelen, hebben we aan Sampath de plaatsen voorgelegd die we in ieder geval wilden bezoeken. Hij gaf hierover zijn adviezen en bouwde er een rondreis omheen. We hebben ons vooral laten verrassen en niet verdiept in het reisschema. We waren blij verrast! Wat een prachtige en afwisselende rondreis. We verbleven in verschillende soorten accommodaties, van een ecolodge tot aan een community based accommodatie. Er is zoveel te doen en te zien in zo’n klein land.

Je eigen rondreis Sri Lanka

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis Sri Lanka? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Sampath, de reisexpert in Sri Lanka. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze reisideeën of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Sampath.

Sri Lanka reiservaringen

 

Reisexpert Sampath in Sri Lanka is gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen. Hij helpt je graag bij het samenstellen van je ideale rondreis Sri Lanka. Geef Sampath je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat. 

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!