Reiservaringen Sri Lanka

Sri Lanka reiservaringen

Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award of bekijk hieronder de Sri Lanka reiservaringen

Ann

Oktober 2017
Mooie natuur, vriendelijke mensen, lekker eten. Goed verzorgde reis met betrouwbare gids/ chauffeur.

Frea

Augustus 2017
Gevarieerd programma afgestemd op onze wensen. Alles klopte. Goed georganiseerd.

Jasmijn – met familie

Februari 2017
Omdat we zelf weinig tijd hadden om de rondreis te regelen, hebben we aan Sampath de plaatsen voorgelegd die we in ieder geval wilden bezoeken. Hij gaf hierover zijn adviezen en bouwde er een rondreis omheen. We hebben ons vooral laten verrassen en niet verdiept in het reisschema. We waren blij verrast! Wat een prachtige en afwisselende rondreis. We verbleven in verschillende soorten accommodaties, van een ecolodge tot aan een community based accommodatie. Er is zoveel te doen en te zien in zo’n klein land.

Rondreizen Sri Lanka

Heb je inspiratie nodig bij het samenstellen van je rondreis Sri Lanka? Bekijk onze reisideeën, gebaseerd op ervaringen van reizigers zoals jij. Lees meer over onze rondreizen Sri Lanka.

Sri Lanka reiservaringen

Vraag een reisvoorstel voor een Sri Lanka reis aan

Bij Better Places kun je je eigen Sri Lanka rondreis samenstellen. Hiervoor kun je een reisvoorstel aanvragen, rechtstreeks bij Sajith Sampath, onze lokale reisexpert of stuur Sajith Sampath een mailtje.

Maak kennis met Sajith, de reisprofessional die in Sri Lanka woont. Hij is gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen. Lees hoe je samen met hem je rondreis kunt samenstellen. Helemaal zoals je zelf wilt.

Lees meer

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* verplicht veld

Je bent succesvol ingeschreven!