Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award of bekijk hieronder de Suriname reiservaringen.

Sietske

Augustus 2018
We hebben een fantastische reis gemaakt door een prachtig land. Lizet van Better places heeft mooie plekjes voor ons en onze kinderen uitgezocht. Het was heel bijzonder om op best afgelegen plaatsen in je eigen taal te horen hoe mensen leven. We hebben veel dieren van dichtbij bekeken, veel gevaren in een korjaal en lekker gegeten.

Joep Janssen

Juli 2018
Wat hebben we genoten van onze reis door Suriname. Een prachtige natuur, vriendelijke mensen, veel dieren en iedere dag is wel een avontuur! Better Places heeft alles voor ons prima geregeld. Alles klopte prima en liep goed in elkaar over. Alle tours hadden geweldige gidsen die je erg veel konden vertellen. Er was een mooie verdeling tussen actief en wat rustiger, en tussen basic en wat meer luxe. Zowel het land als Better Places zijn een regelrechte aanrader!

Judith Tielen

Juli 2018
Met behulp van Better Places hebben we als gezin drie weken door Suriname gereisd en het was in één woord ‘fantastisch’! Alle activiteiten, accommodaties en logistieke zaken waren goed afgestemd op wat we graag wilden en verliepen soepel. De lokale gidsen waren vriendelijk en gastvrij en hebben ons veel geleerd over de cultuur en natuur van Suriname.
We zijn erg positief over de voorbereidingen en de plaatselijke uitwerking van ons reisprogramma en kunnen Better Places aan iedereen aanbevelen.
Wat een fijne drie weken hadden we in Suriname: land van prachtige natuur, bijzonder vriendelijke mensen (en fijn voor de kinderen dat iedereen Nederlands spreekt!) én lekker eten.

Kim van der Heijden

Juli 2018
Fantastische reis en service!

Better Places had een reis voor ons samengesteld : bezichtigen van de stad Paramaribo met dolfijnentoer. Daarna fietsen door de plantages naar Frederiksdorp. Vervolgens met de korjaal naar dorp Pingpe om kennis te maken met de binnenlanden en Saramaccaners cultuur (jungletocht, rondleidingen in het dorp, zang en dans, de rivier af naar de ‘sula’s’). Daarna chillen bij colakreekjes in Palulu en tot slot opnieuw de bossen in; Fredberg beklimmen van waar je een fenomenaal uitzicht hebt over de Amazone en een mooie back to basic ervaring hebt!

Reiservaringen Suriname

Nanny

Juni 2018
Een zeer gevarieerd programma dat ons een prima indruk gaf van het land en zijn historie en huidige cultuur.

Gerard

Mei 2018
We hebben heel veel gedaan. Van zeeschildpadden eieren zien leggen tot boswandelingen in het bos met bijzondere flora en fauna. De Surinamers zijn open, vriendelijk en lichtvoetig en de gemeenschappelijkheid van de Nederlandse taal en geschiedenis is bijzonder. Het vervoer was prima geregeld met taxibusjes, korjaal over de rivieren of fiets naar Frederiksdorp. We waren nog lang niet uitgekeken daar!

Bea en Dico van der Wardt

Maart 2018
Wat een geweldig goed georganiseerde en begeleide reis naar een prachtig land. Geheel naar onze persoonlijke wensen georganiseerd en alles was tot in de puntjes geregeld. Tevoren zeer uitvoerig geïnformeerd over de reis, wat we allemaal nodig hadden en mee moesten nemen voor elk onderdeel. Klopte exact. Vooral hulde aan Sharoma van Better Places, op de achtergrond regelde en corrigeerde ze zaken zonder dat we daar ook maar iets van merkten. Ook de diverse gidsen die ons begeleidden waren geweldig, wat een aardige mannen en een mooie gesprekken hebben we met ze gehad, vol trots lieten ze hun prachtige land zien. Een aanrader.

Suriname reiservaringen

Frans

Maart 2018
Fantastisch land en fantastische trips gedaan, ingevuld door Better Places maar rekening gehouden met onze wensen en alles was strak geregeld, geen onduidelijkheden, alle afspraken zijn nagekomen, fijne, kundige gidsen gehad, goede chauffeurs, fantastische koks en heel prettige onderkomens en slaapplekken.

Margreet Borsboom

Maart 2018
Wij zijn 19 dagen in Suriname geweest en hebben volop genoten. Vooral de opbouw van de reis was heel goed. Begonnen in Paramaribo, fietsend naar Frederiksdorp,daarna Galibi, Danpaati en Kabalebo bezocht. daartussen wat “vrije tijd” in Paramaribo. Een onbezorgde vakantie , het vervoer, de accomodaties, tripjes , alles was tot in de puntjes geregeld.
We zullen Better Places zeker aanbevelen bij mensen die op deze manier een reis willen plannen!!!

Ank

Maart 2018
Het concept van Better Places sprak ons aan, de maatschappelijke en duurzame missie. We hoopten vooral ook om meer in contact te komen met de plaatselijke bevolking dan met een standaard groepsreis. Lokale reisspecialist Lizet heeft voor ons (2 senioren) een maatwerkprogramma gemaakt. We hebben genoten van een geweldige reis met volop afwisseling met actieve reisdagen en rustige dagen. Zo fietsen we bijvoorbeeld van Paramaribo naar Frederiksdorp en hebben daar ook overnacht. De volgende dag deden we wat rustiger aan en de dag daarna fietsten we weer terug naar Paramaribo. Een hele ervaring, omdat de fietsen meegaan op de tentbootjes over de Commewijne en Surinamerivier. We hebben gekookt bij een lieve Surinaamse dame thuis, op de Brownsberg gewandeld naar watervallen, dolfijnen, zeeschildpadden en kaaimannen gespot en honderden rode ibissen gezien. Het verblijf en de activiteiten in het binnenland bij Danpaati was onvergetelijk. De accommodaties waren allemaal bijzonder en – zoals wij wensten – comfortabel. Het vervoer steeds goed geregeld. Het maatwerkprogramma van Better Places betekende voor ons persoonlijk geen volgepropt programma, maar genieten van natuur, cultuur, afwisseling in activiteiten en rustmomenten. We hebben het leven in Suriname ook echt kunnen ervaren tijdens onze reis. Complimenten voor de reisexperts Lizet en haar collega Sharoma!

reiservaringen suriname

Dick van der Pol

Januari 2018
In december 2017/januari 2018 hebben wij een individuele rondreis gemaakt georganiseerd door Beter Places. Het was prima georganiseerd.
Met name de opbouw van de reis dat wil zeggen de keuze van de locaties was prima. We zijn begonnen in Paramaribo en aansluitend op diverse plaatsen geweest in het binnenland. Prachtige resorts in heel mooi regenwoud. We hebben genoten !

MMT. Burmann

Suriname reiservaringen, November 2017
Goede en snelle communicatie. Prima georganiseerd.

Suriname reiservaringen Marije

November 2017
Geweldige rondreis door Suriname gemaakt met Better Places. Van te voren was het contact met de reisspecialist in Suriname al heel vlot en prettig en zo een echte op maat reis samen gesteld. Ter plekke was alles top geregeld met leuke kleine attenties . Zoals een flesje koel water bij aankomst op de luchthaven. Alles klopte, de hotelovernachtingen, transport en activiteiten. Ook bij vragen ter plekke snel contact via Whatsapp. Wij raden Better Places zeker aan voor andere reizigers en voor een volgende reis gaan we ook zeker weer contact zoeken met hun!

suriname reiservaringen

Muriel van Maanen

Suriname reiservaringen: September 2017
Het was een hele afwisselende reis en avontuurlijke reis en alles was prima van te voren geregeld. Iedereen kwam op tijd zijn afspraak na. Wij hebben genoten van het land en de diverse culturen. Het was avontuurlijk en toch ook heel relaxed. De mensen zijn er vriendelijk en gastvrij. De natuur is prachtig. Een optimale beleving, volgens mij voor alle leeftijden.

Suriname reiservaringen – Manon

Augustus 2017
Prettig contact mer de lokale reisexpert, deskundige en betrokken gidsen, reis sloot precies aan op wat wij wilden. Niets dan lof!

FJB

Suriname reiservaringen: Augustus 2017
Al met al hebben we een prachtige onvergetelijke reis gehad. Erg (boven verwachting) avontuurlijk . Suriname is zeker een aanrader, prachtig land, vriendelijke mensen, veilig (ook in Paramaribo) (kinderen) kunnen overal NL praten. Uitstekend samengesteld door Better Places en ter plekke ook super service.

Ton Stek

Augustus 2017
Better Places zorgt er voor dat alle losse elementen met de verschillende lokale reisagenten netjes aan elkaar worden verbonden in een logische volgorde, waardoor je volop tijd hebt om te genieten van het afwisselende aanbod dat Suriname heeft. Van stad tot jungle en van plantages tot wild life, volop genoten!

Hellen Overwater

Juli 2017
Ik geef Better Places een 9, omdat onze reis naar Suriname perfect voor ons geregeld was. We hebben in kleine groepen of soms alleen met de eigen familie onder leiding van deskundige lokale gidsen mooie ervaringen opgedaan. Door hen hebben we veel contact gehad met de plaatselijke bevolking wat ook de kinderen erg leuk hebben gevonden. Better Places doet zijn naam eer aan en heeft ons inderdaad naar de betere plekken van Suriname gebracht!

Twan van Osch

Mei 2017
In overleg met Lizet een druk bezette trip naar Suribame gepland. Meteen de eerste dag al een stadswandeling met gids Peter (prima gids!), en de zeeschildpaddenexcursie. Om de dag erna naar Bigi Pan te vertrekken. Erg mooi, de rode ibissen en de sterrenhemel onvergetelijk. In Paramaribo op onze rustdag 35 km gefietst door Commewijne. Vervolgens naar de Brownsberg, overnachting op Ston Island, naar Palulu en daarna echt het binnenland in naar Ping Pe. Om vervolgens na vier dagen nog even wat te shoppen in Paramaribo. Kort gezegd: een topvakantie!

suriname reiservaringen

Brigit Ensink

Mei 2017
Fantastische avontuurlijke reis, prachtige verblijfplaatsen, natuurlijke contacten met plaatselijke bevolking, magische boottochten , je leert het echte Suriname kennen!

Edwin – Suriname reiservaringen

April 2017
Alles is verlopen zoals gepland en afgesproken maar ook tijdens ons verblijf was er regelmatig contact en is er op een heel vlotte manier een bijkomende trip georganiseerd.

Margreet Bosker

Maart 2017
Het was 1 grote verrassingsreis,
Alles prima georganiseerd, fantastisch werk door het plaatselijke contact Lizette.

suriname reiservaringen

Marc Eshuis

Maart 2017
Erg prettige communicatie met de reisexpert ter plaatse, Lizet. Snel, professioneel en een goed luisterend oor. De rondreis door Suriname is uitermate goed verlopen. Alles klopte en we bleken goed geinformeerd te zijn van te voren. Tevens was het reisprogramma mooi uitgebalanceerd. We hebben genoten van het land en de bewoners en hebben een goede indruk gekregen van hetgeen Suriname heeft te bieden. We overwegen zeker om nog een keer terug te gaan!

Liesbeth Ottes

Februari 2017
Better Places heeft op basis van onze voorkeuren een mooie, uitgebalanceerde reis samengesteld. We hebben er van genoten.

Fred en Mariët

Februari 2017
Mooie afwisselde goed verzorgende reis. Alles was per dag duidelijk omschreven, ook welke spullen je mee moest enz.

suriname reiservaringen

Jan met gezin

Februari 2017
Rondreis gemaakt met fiets, boot en auto. Goede indruk gekregen van het land. Interessant land met een zeer gevarieerde vriendelijke bevolking.

Suriname reiservaringen  Andre

Februari 2017
Verrassende reis, keurig verzorgd, geen teleurstellingen of onvolkomenheden, gewoon perfect!

Mariette

November 2016
Heerlijke reis gemaakt door Suriname en super voorbereid door de plaatselije reisagente Lizet. Een echte aanrader om dit prachtige land te gaan zien via haar tips en organisatie.

suriname reiservaringen

Luc en Nelleke

November 2016
Het voorstel en de uitvoering van de reis heeft onze verwachtingen waargemaakt en zelfs soms overtroffen. Dit voor ons nieuwe concept is ons erg goed bevallen en wij gaan zeker voor een volgende reis hier weer naar kijken of het tot een mogelijkheid behoort. Complimenten voor Lizet :-).

Nanja Bakx

November 2016
Met een groep collega’s, 7 in totaal, hebben we enorm genoten van de lieve mensen, het weer, de cultuur, de natuur en de afwisseling in activiteiten. Het concept van zelf de vakantie samenstellen werkte prima.

Mirjam van Grinsven

November 2016
De reis was echt fantastisch. Een prachtig land, zelden zoveel relaxte mensen gezien. Geweldig mooie natuur. Kortom heel divers. Uitstekend samen gesteld door Betterplaces. Waarbij heel goed rekening was gehouden met onze wensen en ons budget.
De service van Betterplaces was echt geweldig. Bij aankomst stond er een welkomst pakket op de hotelkamer, met wijn, muggenmiddel en lekkernijen. We kregen per app nog tips wat we s-avonds konden gaan doen. Was er ergens een festival, dan kregen we een appje. Ontzettend leuk !

suriname reiservaringen

Margot

Oktober 2016
We zochten een originele plek om op huwelijksreis te gaan met leuke uitstapjes die varieerden van licht tot erg intensief. Hier speelde better places perfect op in. We gaven aan wat we zeker wouden doen en Better Places maakte enkele voorstellen klaar. Na enkele aanpassingen was het perfect! We zagen het toeristische Paramaribo, waar we rum proefden, maar ook minder bekende plaatsen zoals Bloemendaal appartementen.
Ook bij kleine wijzigingen werd er dadelijk en duidelijk met ons gecommuniceerd.
Het was de mooiste vakantie ooit.

Christel Scholten

Suriname reiservaringen – Augustus 2016
Fantastische rondreis door Suriname, zeer gevarieerd samengesteld met perfecte opbouw, mooie balans natuur en cultuur, goed over nagedacht, we zoemen nog na in Amsterdam!

Hans Dijkstra – met gezin

Augustus 2016
Wij hebben genoten van een 2,5 week durende trip naar Suriname die door Better Places was georganiseerd. Wij (gezin met vier tieners) hadden van te voren prettig overleg gehad met Better Places en de reis was leuke combi van natuur, cultuur en sportief. Vanuit een vaste plek in Paramaribo (zelf geregeld, maar wel afgestemd vooraf met Better Places) allemaal zeven trips gedaan, variërend van dagdeel tot meerdere dagen. Transport en logistiek keurig op elkaar afgestemd, nergens zelf zorgen over hoeven maken. Eigenlijk waren alle trips zeer de moeite waard: Stadwandeling (privé met Peter Duker, is aanrader), dolfijnen spotten, Sugar trail, kayakken op savanne, overnachten op Pululu, jungletocht en Bigi Pan, en ondertussen beetje relaxen en de stad in.

suriname reiservaringen

Boukje

Suriname reiservaringen – Augustus 2016
Wij hebben een fantastische reis gehad met zeer afwisselende accommodaties.

Carine – met gezin

Augustus 2016
Onze rondreis door Suriname was een aangename mix van natuur, cultuur en ontspanning. We hebben de historische stad Paramaribo, de Marroncultuur in Gunsi, het Indianendorp Palumeu, het oerwoud in diverse facetten, het Savannegebied met zijn Colawater, het van Blommensteinstuwmeer en de Brownsberg, het vogelrijke moerasgebied Bigi Pan, oude plantages en de veelzijdige eetcultuur allemaal mogen ervaren. Woorden als ”hangmatteren” (liggen in de hangmat) en ”Parboreren” (Parbobier drinken, liefst in 1 liter fles: de Djogo) zullen ons voor altijd bij blijven! De lokale gidsen die ons overal hebben begeleid waren allen ambassadeurs voor hun land en cultuur.

Monic van Aarle – met gezin

Augustus 2016
We hebben een hele avontuurlijke vakantie gehad waarbij we volledig konden vertrouwen op wat er afgesproken was. Het vervoer was keurig op tijd. Locaties precies zoals vermeld en keurig. We zijn goed geholpen bij de voorbereidingen van de reis en ook tijdens de reis was alles pico bello in orde. Betrouwbaar en professioneel wat heel fijn was omdat we toch met ons gezin in een voor ons onbekend gebied bevonden. We hebben zorgeloos genoten.

suriname reiservaringen

Wim Westdijk

Suriname reiservaringen – Juli 2016
We hebben een mooie rondreis gemaakt door Suriname. De trips waren allemaal goed geregeld, de gidsen waren ook allemaal goed. Vervoer was ook goed en op tijd. Contact met Lizet van Better Places was ook zeer prettig, ook snelle reactie via de mail.

Gerbrand

Juli 2016
Een heerlijke rondreis gemaakt met ons gezin door Suriname. De tips en aanbevelingen van Lizet maakten het tot een onvergetelijke belevenis. Alles was ook tot in de puntjes geregeld zoals beloofd door Better Places/Lizet. Echt een prachtig land om heen te gaan. Zeer aan te bevelen om via Better Places de reis te laten regelen.

Ingrid van Dopperen

Juli 2016
Mooie reis gehad!! Het was echt allemaal goed georganiseerd, complimenten. Elke keer werden we straks op tijd opgehaald, het was zeer goed verzorgd qua eten en drinken, fijne gidsen die het echt leuk vonden hun plekjes te laten zien en veel wisten te vertellen, mooie plekken gezien. Goede afwisseling in het programma, goed rekening gehouden met onze wensen.

suriname reiservaringen

Diana – met partner

April 2016
Individuele rondreis Suriname gemaakt. Een hele fijne en gevarieerde reis gedaan goed georganiseerd door Better Places. Diverse soorten accommodaties en heel veel aardige mensen ontmoet. In Gunsi een paar bijzondere dagen gehad met gezellige gids Olan, een een fantastische trip naar Bigi Pan, waar we veel vogels gezien hebben. Ook het fietsen in Commewijne vonden we erg leuk.

Familie Kisteman

Suriname reiservaringen – Februari 2016
Het personeel van Better Places in Suriname doen wat ze zeggen en bellen of appen je op vakantie als er iets veranderd, heel meelevend. PRIMA organisatie. Zeer aan te bevelen.

Anita Manders

Maart 2016
Wij hebben door jullie een 15 daagse reis laten uitstippelen met een boel vrijheid. Dat is dan ook goed gelukt. We hebben veel gezien en meegemaakt. Ook het zelf rijden was super. Tijdens de groepsuitjes was het dan toch weer aanpassen. Maar goed te doen. Alleen zou voor ons het bezoek aan de Marons 2 nachten voldoende zijn geweest, maar dat weet je van te voren niet. Verder een leuk land met veel feestjes.

suriname reiservaringen

Leonie van de Poll – met partner

Februari 2016
Wij zijn via Better Places naar Suriname geweest, een individuele rondreis. Het was fantastisch. Goed georganiseerd, goed voorbereid, alles klopte, leuke excursies. Ik kan iedereen aanraden een reis via Better Places te boeken. Ook het directe contact via de mail voorafgaand aan de reis was erg plezierig en direct; vragen werden meteen beantwoord.

Suriname reiservaringen – Ine Beekers

Februari 2016
Organisatie van de reis was perfect. Klantvriendelijkheid uitmuntend. Prijs/kwaliteit uitstekend.

Lianne – met gezin

Februari 2016
Lizet heeft samen met ons een rondreis samengesteld. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en net zo lang gepuzzeld dat de reis helemaal was afgestemd op onze wensen en behoeften. Het heeft helemaal zo uitgepakt en alles was goed geregeld. We hebben geen enkel punt dat we achteraf anders zouden willen doen. Suriname is een fantastisch, avontuurlijk en vriendelijk land!

Jan Holleman – met partner

Februari 2016
Wij, twee 65 plussers, hebben een perfect verblijf gehad in Suriname. We wilden niet echt compleet georganiseerd gaan, maar op individuele wijze invulling geven aan deze reis. Better Places heeft ons een op het lijf geschreven programma aangeboden, met als hoogtepunt het 4 daagse verblijf in Gunsi: een meer dan uitstekende gids, primitieve maar fijne hutjes. Genoten van de Sarramacaanse cultuur. Kortom een aanrader. De fietstocht langs de Commewijne is uitstekend te doen met als pareltje van schoonheid en rust het mooie Frederiksdorp. Kortom, naast alle door ons zelf ondernomen activiteiten, hebben ontzettend genoten van de door Better Places aangeboden trips en logies-vormen in Paramaribo, Berg en Dal en Gunsi.

suriname reiservaringen

Je eigen Suriname rondreis

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis Suriname? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Lizet, de reisexpert in Suriname. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze reisideeën of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Lizet.

Maak kennis met Lizet, de reisexpert die al jaren in Suriname woont. Samen met Sharoma is zij gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen. Lees hoe je samen met hen je rondreis Suriname kunt samenstellen. Helemaal zoals je zelf wilt.

Beste reistijd suriname
Beste reistijd suriname

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

Geef je op en maak kans op gratis toegangskaarten voor twee personen voor de beurs!

Vul alle velden in om kans te maken op de vrijkaarten!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Amsterdam!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Utrecht!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Breda!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Onze Garanties

Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR. Je betaalt je reis gewoon aan Better Places in Nederland, waardoor je geen valutaverschillen of extra bankkosten naar het buitenland over hoeft te maken. Lees meer over onze garanties.

You have Successfully Subscribed!