Tanzania rondreis - 100% op maat

Regel je individuele rondreis rechtstreeks met een lokale expert

Maak kennis met Karin, de reisprofessional die al jaren in Tanzania woont. Zij is gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen. Lees hoe je samen met haar je rondreis kunt samenstellen. Helemaal zoals je zelf wilt.

Lees meer

Tanzania reizen

Geef Karin je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.
Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan hieronder de reisideeën.

Voorbeeldreizen Tanzania

KLM Werelddeal Weken

Het zijn weer KLM Werelddeal Weken. Dat betekent meer dan 100 bestemmingen met wereldkorting!

Tanzania hoogtepunten

Bezoek de mooiste wildparken en relax op Zanzibar.
15 dagen va. € 1905,- pp. (€127,- per dag)

Tanzania familiereis

Tanzania geeft je het gevoel de Lion King zelf te beleven.
15 dagen va. €1525,- pp. (€102,- per dag)

“Better Places heeft oog voor duurzaamheid en heeft goed nagedacht over de insteek van haar reizen. Er wordt zoveel mogelijk samengewerkt met lokale partners en je leert als reiziger de lokale bevolking kennen.”

Lees meer

Tanzania reizen

Beste reistijd en overnachtingen

Fair en Groen

Lees meer

Meet the locals

Bezoek een koffieplantage

Vanuit Arusha is het mogelijk om een leuke dagtrip te maken naar het dorp Nkoaranga, gelegen aan de voet van Mount Meru. Samen met een gids breng je een bezoek aan de lokale boeren en zie je hoe bananen, maïs en bonen worden verbouwd. Daarna neem je een kijkje bij een koffieplantage, waar je ziet hoe koffie wordt gemaakt, van het zaaien tot de oogst.

Slapen in een tented camp

Overnacht in een tented camp in één van de wildparken van Tanzania en niet in een lodge. De tenten zijn van alle gemakken voorzien, maar je slaapt wel midden in de natuur. Je hoort de stilte, de wilde dieren, de vogels. Zo ervaar je het mooiste dat Tanzania te bieden heeft.

Fietstocht Mto wa Mbu

Het dorpje Mto wa Mbu is een groene oase in de uitgestrekte Maasai vlaktes. Door de aanwezigheid van water worden hier rijst en bananen verbouwd. Op de mountainbike maak je een fietstocht naar Lake Manyara en fiets je door het dorp.

Op zoek naar een unieke reis en geen tijd om zelf je reis samen te stellen?Geef Karin je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

Inspiratie, ervaringen en reistips

“Karin heeft een reis speciaal voor ons samengesteld en is daarbij ook op onze iets ongewone wensen ingegaan. Wij, familie met twee jongens 12 en 13, werden van begin tot het einde van onze super gids Gerald begeleid.”
Jenny Hoyos met gezin