Je Thailand specialist

Maak kennis met Seb, Dave en Eric
Ontvang een voorstel op maat

Je Thailand specialist

Maak kennis met Seb, Dave en Eric

Sawasdee khrap, mijn naam is Seb en ik ben je Thailand specialist. Samen met Eric en Dave help ik je graag met het organiseren van je perfecte Thailand reis. Ik ken Thailand als geen ander; 13 jaar geleden ben ik per ongeluk terecht gekomen op Phuket om een jaartje te werken, maar dat bleek permanent. Inmiddels ben ik al 11 jaar in Bangkok, een bruisende stad.De vrijheid, het lekkere eten, de vriendelijke mensen met de eeuwige glimlach en vooral ook de intrigerende cultuur en prachtige natuur maakt Thailand tot het beste vakantie land. Witte stranden, weelderig regenwoud, dikbeboste Jungle gebieden de mooiste tempels wisselen elkaar af. Het landelijke Noord-Oosten kent prachtige gebieden waar ik graag mijn vrije tijd doorbreng maar ook de mooie eilanden zoals Ko Mak en Ko Kood kunnen mij roeren. Samen met mijn vrouw en kinderen gaan we regelmatig op stap opdat mijn kennis van de prachtige bezienswaardigheden in het land op peil blijft.

Bij toeval kwam Seb in Thailand terecht, en inmiddels woont en werkt voormalig accountant Seb alweer bijna vijftien jaar in Thailand. Lees het interview met onze reisspecialist Thailand.

Een rondreis Thailand op maat

De reisorganisatie van Seb is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Reizigers kunnen hun reis helemaal naar eigen wens samenstellen. Alles kan, niets is ons te gek. We reageren heel snel en we zijn eerlijk in ons reisadvies voor je Thailand reis: als een bepaalde excursie of route ons geen goed idee lijkt, dan zeggen we dat ook. Zo helpen we reizigers om de best mogelijke reis samen te stellen. Zelf vind ik het ook fijn als een reis van tevoren goed is geregeld en dat regelwerk neem ik mensen graag uit handen. Geen stress ter plekke, geen tijdsverlies doordat je in Thailand nog van alles uit moet zoeken, maar een reis die precies past bij je wensen.

“De reis was volledig afgestemd op onze wensen. Wij wilden graag een goede indruk van het land krijgen en een beetje buiten de grote trekpleisters blijven. Dat is helemaal gelukt! De reis was van begin tot eind perfect georganiseerd. We konden alles uit handen geven en genieten zonder zorgen over chauffeurs gidsen of hotelboekingen.”

thailand specialist
Eric, je Laos en Thailand specialist

Mijn naam is Eric en ik ben de Thailand en Laos specialist. Ongeveer 15 jaar geleden ben ik met toeval in Azië terechtgekomen en ik was meteen vanaf dag 1 verkocht. Het lekker eten, natuur, cultuur en gastvrijheid van de lokale mensen. Ook niet te vergeten die glimlach natuurlijk. Momenteel werk ik bijna 5 jaar in Zuid-oost Azië met veel plezier en nog steeds geniet ik iedere dag van al het bijzondere wat je hier ziet. Geen dag in Azië is hetzelfde als een ander en dat maakt het juist zo bijzonder. Ik stel graag de perfecte droomreis voor je samen  zodat je ook van deze mooie regio op de wereld kunt genieten.

thailand specialist
Dave, je Thailand specialist

Mijn naam is Dave en ik ben één van de Thailand-specialisten bij Better Places. In Nederland heb ik altijd in de reiswereld gewerkt en in 2000 bezocht ik Thailand voor de eerste keer. Tijdens deze reis werd ik direct besmet met het welbekende en zeer besmettelijke Thailand-virus en sindsdien ben ik ieder jaar teruggegaan naar Thailand. Uiteindelijk ben ik in 2011 definitief verhuisd naar de ‘Big Mango’, oftewel Bangkok. Ik adviseer reizigers graag over de leukste routes, bijzondere plekken en lokale geheimen in Thailand. Mijn eigen favoriete bestemmingen in Thailand? De voormalige hoofdstad Ayutthaya, het niet-toeristische Singburi, Khanom (een ‘hidden gem’ in het zuiden) en dichter bij huis, Chinatown in Bangkok.

Je eigen Thailand rondreis

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis Thailand? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Seb, onze lokale Thailand specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Thailand reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Thailand of de beste reistijd Thailand.

Ondersteuning voor én tijdens je Thailand rondreis

Reisexpert Seb helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Thailand rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Seb altijd bereiken. Daarnaast geeft Seb je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Iets te vieren? Neem contact op met onze Thailand specialist

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere reis? Samen met Seb ontwerp je je Thailand individuele rondreis met net dat beetje extra. Zo wordt je reis Thailand onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Thailand zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reisexpert Seb is specialist in het organiseren van individuele Thailand reizen. Samen met Eric en Dave helpt hij je graag bij het samenstellen van je ideale rondreis Thailand. Geef Seb je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Roadtrip Marokko

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!