De westkust van Zuid-Afrika

Verleng je rondreis door Zuid-Afrika met 5 dagen
Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

Ontdek de westkust van Zuid-Afrika

5-daagse bouwsteen, prijs op aanvraag

  • Ontmoet de meest diverse culturen
  • Geniet van vele lokale lekkernijen
  • Verken de mooie natuur van de westkust Zuid-Afrika

Deze Westkust Zuid-Afrika reis is ideaal om je geplande vakantie te verlengen, en een van de meest diverse regio’s van dit mooie land te ontdekken; de Westkust. Deze bouwsteen staat in het teken van mooie ontmoetingen met verschillende culturen, het proeven van al het lekkere wat deze regio te bieden heeft en natuurlijk de natuur! Zo ga je tijdens deze 5 dagen langs verschillende stammen en krijg je persoonlijke rondleidingen van locals. Er zullen veel stops worden gepland om van de lokale lekkernijen te genieten en je ziet met eigen ogen hoe veel van deze producten gemaakt worden. Door middel van wandelingen zie je veel van de natuur langs de westkust. Bereid je voor op een culinair weekje in Zuid-Afrika!

Maak kennis met Judith, de reisprofessional die al jaren in Zuid-Afrika woont. Zij is gespecialiseerd in het organiseren van individuele reizen. Stel met je rondreis Zuid-Afrika samen met Judith samen, helemaal zoals je zelf wilt. 

Voeg bouwstenen toe aan je reis

De rondreis langs de westkust van Zuid-Afrika die je hier ziet is een bouwsteen en kan worden toegevoegd als verlenging aan je vakantie met Better Places. Je ontwerpt je hele reis door Zuid-Afrika samen met Judith. Geef Judith je wensen door en ontvang vrijblijvend een reisvoorstel op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk hier meer voorbeelden voor een rondreis Zuid-Afrika of de beste reistijd Zuid-Afrika.

Trustpilot

Route Westkust Zuid-Afrika

Route Westkust Zuid-Afrika:

Dag 1 : Thali Thali Game Lodge: Ontmoet de San Bosjesmannen.
Dag 2 : Die Swartland: Neem deel aan de Goedverwacht Community Experience.
Dag 3 : Die Swartland: Ontdek met een local dit prachtig gebied.
Dag 4 : Breede Riviervallei: Geniet de hele dag van de lokale producten.
Dag 5 : Einde van de route: Vele mogelijkheden voor jouw laatste dag!

westkust Zuid-Afrika
Dag 1: Thali Thali Game Lodge, Westkust

Deze reis begint met een ontmoeting met de San bosjesmannen aan de westkust. Een prachtig uitzicht, tracks door de natuur, culturele rondleidingen met gids, heerlijk huisgemaakt eten en de fascinerende wereld van de San cultuur; je krijgt hier erg veel mooie indrukken te verwerken. De tour biedt een interessant kijkje in cultuur, geschiedenis, vaardigheden en het hedendaagse leven van de San. Je gaat ook je eigen typische Zuid-Afrikaanse eten maken.

Dag 2: Westkust naar Die Swartland

Je rijdt naar het kleine vissersdorpje Paternoster gelegen in Die Swartland. Deze regio staat bekend om haar natuurschoon met bergen, ongerepte stranden en vele wijngaarden. Na het middaguur neem je deel aan de Goedverwacht community experience. Je host neemt je mee door het dorp om de buurt te leren kennen en verhalen over dit gebied te horen. Je avondeten wordt voor je gemaakt door het gastgezin.

westkust Zuid-Afrika
Dag 3 Westkust Zuid-Afrika : Die Swartland

Je hebt nog een hele dag om het gebied van Die Swartland te ontdekken. Je zult met een local op pad gaan en onder andere de kerk, het museum en de plaatselijke school te bezoeken. Voor de echte natuurliefhebbers wordt de Kruistementvlei boerderij bezocht. Bovenop de Piketberg krijg je hier te zien hoe verschillende projecten worden gerund aan de westkust. Aan het eind van de dag is er een stop om verschillende wijnen te proeven, je zit niet voor niets in wijnregio van Zuid Afrika!

Een reis met Better Places maak je helemaal op maat, samen met onze lokale reisspecialist in Zuid-Afrika. Ben je benieuwd naar meer bouwstenen voor wat inspiratie? Je kan ook op bezoek bij een inheemse Venda stam in Limpopo.

Dag 4: Breede River Valley

Vandaag staat echt in het teken van lokale lekkernijen en culinaire ervaringen. Je zult stoppen bij een olijvenboerderij, een lokale bierbrouwer en een toffee-fabriek. Overal krijg je de gelegenheid de lokale producten te proeven. Gedurende de dag zijn er een aantal stops die je kunt maken, zoals het kasteel, een kunstgalerij of de mooie uitzichten tijdens je rit. Aan het einde van de dag staat er een culinaire verrassing op je te wachten.

Westkust Zuid-Afrika
Dag 5: Einde van de westkust Zuid-Afrika reis

Het is vandaag de laatste dag van de westkust reis. Je dag begint met een historische wandeling waar je meer over het gebied leert. Op de weg terug naar Kaapstad heb je twee mogelijkheden. De eerste keuze is een bezoek aan een revalidatiecentrum voor geredde dieren. Van de emoes tot de geiten, het doel hier is om deze dieren een vredevol leven te bieden. Na dit bezoek kan je naar de Zip Line adventure gaan voor een middag met adrenaline! De 2e keuze, de Spice Route, biedt je een kijkje bij de vele ambachtslieden hier. Van de pizzabakkers tot de glazenblazers, je kunt deze interessante beroepen van dichtbij bekeken.

Er zijn zat reizigers van Better Places die je voor zijn gegaan! Willy en Arold zijn samen vier weken door het land gaan reizen en schrijven met veel plezier over dit avontuur.

Meer inspiratie voor Lesotho

Zodra je Zuid-Afrika verlaat en Lesotho binnenrijdt, lijkt het dat je in een ander Afrika terecht komt. Een sfeerimpressie van dit Koninkrijkje vind je op Karlijntravels.

Je eigen rondreis door Lesotho en Swaziland

Wil je op vakantie naar Zuid-Afrika? Geef Judith je wensen door en zij stuurt je een voorstel voor een rondreis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk hier meer voorbeelden voor een rondreis Zuid-Afrika of de beste reistijd Zuid-Afrika.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

Roadtrip Marokko

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!