Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award of bekijk hieronder de Zuid Afrika reiservaringen.

Evelien Michels

Juli 2018
Met vrienden ruim 3000 km rondgereisd door Zuid Afrika in 3 weken tijd. Alles was prima geregeld! Vooraf konden we goed afstemmen met Better Places en konden op die manier een reis ‘op maat’ maken. Het voorwerk met opties en afstemmen was op een prettige manier en er was voldoende ruimte voor communicatie en openheid in vragen en meedenken in oplossingen. Het Umlani Bushcamp was prachtig, echt een topper. Zo’n mooi park met zoveel details ingericht en hele bijzondere game drives met mensen die vol drive en passie vertelden over de dieren en met veel respect hiermee omgaan.Het vroege opstaan was helemaal niet erg, de tochten waren zo mooi! De Drakensbergen en de tocht over de Sani Pas waren ook heel bijzonder. Ik had graag meer kleine kadootjes meegenomen voor de bevolking in de bergen. Dat was wel een tip geweest om iets extra’s in onze koffers mee te nemen! Maar verder TOP

Hans, Annemieke, Joep, Bart, Marieke

Juli 2018
Met ons gezin hebben we een prachtige en zeer indrukwekkende reis door het noorden van Zuid-Afrika gemaakt. Op basis van onze wens om in een huurauto een deel van het land en de bevolking te leren kennen, zonder dat we perse alle highlights hoeven te zien, heeft Better Places een prachtige, afwisselende, actieve en indrukwekkende reis voor ons samengesteld. Overnachtingen waren stuk voor stuk prima geregeld. Ons 2-daagse verblijf in Makushu via TAHS-SA (Homestays) was zeker het hoogtepunt van onze reis en is voor alle reizigers een aanrader.

Rinie Tebbe

Januari 2018
Door Better Places werd op basis van onze wensen een op maat gemaakte individuele rondreis samengesteld langs een prachtige route en met geweldige, kleinschalige accommodaties onderweg bij de lokale bevolking. Dit is ons enorm bevallen en we kunnen een ieder Better Places zeker aanraden voor een reis op maat in Zuid-Afrika.

Fam. ten Kate

Januari 2018
We hebben met ons gezin een fantastische rondreis gemaakt. Een top idee van Nina om ons naar Sibuya te sturen ipv naar Addo Elephant park. Wat was het daar mooi en wat wordt je verwend. Net een sprookje en veel dieren gezien. Ook B&B Sweet Lemon in Kaapstad was erg leuk.

reiservaringen zuid-afrika

Trea

December 2017
Net terug van een fantastische reis naar Zuid Afrika. In het bijzonder Sibuya park. Een super locatie waar je als een koningin wordt behandeld. Deze rondreis was zeer goed samengesteld door Nina van Better Places.

Zuid Afrika reiservaringen – Ton

December 2017
We waren laat met boeken in het hoogseizoen, maar desondanks heeft Better Places een fantastische reis langs guesthouses geregeld. Bezoek aan Addo Elephant Park was een hoogtepunt. Better Places had ook gezorgd voor een fantastische kerstervaring door de verzorging van een uitgebreide lunch / diner in een fantastisch guesthouse.

Cilia

November 2017
Het was een super mooie reis. we hadden super mooie verblijfplaatsen het is een mooi land met prachtige beesten. Alles was super geregeld door better places en ze heeft echt geluisterd naar onze wensen. wij zijn top tevreden en raden zeker aan om je reis te boeken via better places. fantastische reis om nooit te vergeten.

Zuid-Afrika reiservaringen

Zuid Afrika reiservaringen – Karlijn van Hoek

Oktober 2017
Onze reis naar Zuid-Afrika was in één woord fantastisch! We sliepen in bijzondere accommodaties die we zelf waarschijnlijk niet uitgekozen hadden (of niet eens gevonden hadden) en hebben ontzettend genoten van de safari’s in het Krugerpark. In drie weken tijd heeft Better Places voor ons de perfecte vakantie samengesteld, maar we hadden ook nog de ruimte om zelf activiteiten in te plannen. De perfecte combinatie!

Lianne Gasseling

September 2017
Luisterend naar onze wensen zijn deze compleet ingevuld tijdens onze reis, accomodaties prima, fijne ervaren chauffeur die prima reisleider was, alles was tot in de puntjes verzorgd, afspraken prima gemaakt en uitgevoerd, reisleider wist alles van kaapstad en omgeving en op laatste dag nog weer meer gezien dan we van tevoren hadden gedacht omdat hij met een omweg naar de bestemming ging ondertussen ons van alles laten zien. Erg leuk! aanrader!!!

Remery – Zuid Afrika reiservaringen

Augustus 2017
Zuid Afrika is een geweldig land en Better Places heeft ons op een hele mooie en prettige manier laten kennismaken met het land, de cultuur en de mensen.

zuid-afrika reiservaringen

Anita

Juli 2017
Geweldige roadtrip gemaakt met ons pubergezin, in samenwerking samengesteld met een plaatselijke reisagent, we hebben het ervaren als maatwerk. De accommodaties, de activiteiten, en ook toen we wat problemen ter plaatse hadden met de autoverhuur, werd alles door BP uit de kast getrokken om het op te lossen!

Charlotte de Jong – met gezin

Juli 2017
Onze rondreis in het prachtige Zuid-Afrika was een indrukwekkende ervaring. Hoogtepunten: langzaam de savanne zien ontwaken tijdens de ochtendgamedrives, schitterende sterrenhemels , overnachten op mooie, aparte, onverwachte, eigenzinnige en geheimzinnige locaties, ontmoetingen met vrolijke, vriendelijke en vindingrijke mensen, met een gids door Soweto lopen en in een persoonlijk verhaal meer te weten komen over de geschiedenis van Zuid-Afrika, zien hoeveel projecten gestart, gesteund en uitgevoerd worden door de lokale bevolking. We hebben genoten van de eerste tot de laatste seconde.
Accomodaties waren goed gekozen: schoon, fijne bedden, heerlijke ontbijtjes, gastvrij.
Met de routebeschrijving en de atlas met wegenkaarten konden we meestal de weg wel vinden. De afstanden tussen sommige accomodaties waren een enkele keer erg lang. Met name een afstand van 500 km afleggen op de tweede dag waarbij de auto nog moet worden opgehaald is niet handig.
De huurauto (toyota Avanza, 1,5l) was voor vier volwassenen (met een normale hoeveelheid bagage) minder geschikt voor de bergachtige omgeving en soms wel erg slechte wegen. Een volgende keer zouden we voor een auto met meer vermogen en bredere banden kiezen.

Familie Verdonk

Juli 2017
We hebben een rondreis gemaakt met ons gezin door Zuid-Afrika. Rondje Johannesburg – Soweto – Vaalwater (Kololo) – Noord Limpopo – Midden Krugerpark – Panoramaroute – Zuid Krugerpark – Swaziland – St.Lucia – Uhmlanga – Howick – Drakensbergen – Parys – Johannesbrug.
Div soorten accommodaties en leuke activiteiten, veel contact met locale bevolking. Prachtige natuur gezien. Na ons auto ongeluk zijn we zeer goed geholpen door de locale reisagent en door Better Places. Fijn contact!

zuid-afrika reiservaringen

Wilma B. – Zuid Afrika reiservaringen

Mei 2017
We hebben een prachtige reis gehad door dit fascinerende land , alles was tot in de puntjes geregeld door Nina. Geen moeite om onze wensen vorm te geven was haar teveel. Super! Zeer aan te raden en voor herhaling vatbaar.

Martin & Michelle

Mei 2017
Samen met BetterPlaces hebben wij onze droomreis door Zuid-Afrika samengesteld. Het was een onvergetelijke ervaring en we hebben van elke dag genoten. Vooral de safari’s zijn met geen woorden te beschrijven. Die hebben de reis gemaakt, zoals we het beleefd hebben.
Alles was goed geregeld door de organisatie en de accommodaties waren perfect. We hebben niet/nauwelijks problemen gehad en de reis verliep vlekkeloos. Daarom kunnen wij deze organisatie zeker aanraden voor reizigers die ook van plan zijn om hun droomreis waar te laten maken.

Marcel en Lucy Tol

Mei 2017
Mooie reis gemaakt en ik raad dit aan iedereen die het horen wil aan. Wij zijn zeer tevreden over Better Places en hun service.

Zuid-Afrika reiservaringen

M. Poels

Zuid Afrika reiservaringen – Mei 2017
De persoonlijke samenwerking bij het samenstellen van mij reis was snel en goed. Als alleen reizende vrouw werd ik uitstekende verzorgd. Alles klopte en iedereen was op tijd.

 

Reisexpert Nina woont al jaren in Zuid-Afrika. Zij helpt je graag bij het samenstellen van je ideale reis. Geef Nina je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

beste reistijd zuid-afrika

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* Verplicht veld
We hebben je toestemming nodig! *

Je bent succesvol ingeschreven!

Geef je op en maak kans op gratis toegangskaarten voor twee personen voor de beurs!

Vul alle velden in om kans te maken op de vrijkaarten!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Amsterdam!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Utrecht!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!

Schrijf je in voor de presentaties in Breda!

* verplicht
We hebben je toestemming nodig! *
Welke presentaties wil je bijwonen?
Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips?

Je bent succesvol ingeschreven!